2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732481 بازدید | 44570 پست
وای خوشا به حالت  من همیشه یکی از فانتزی هام این بوده که یه خونه دیگه داشته باشم که فقط وسایل ...

عزیزم یه چیزی بگم،شما و شهرزاد جون خیلی قشنگ توصیف میکنین.فکر کنم از اون دسته دانش آموزایی بودین که تو مدرسه زنگ انشا همه میگفتن فلانی بیاد انشا بگه😉 

واسه سیستم صوتی که گفتین میخرن مخصوصا اگه نوستالژی شده باشه.از داخل دیوار شهر تهران و کرج قیمتش رو نگاه کنین دستتون میاد.

چه شیوه خوبی،من امروز هود رو حسابی سابیدم ولی بازم لکه داره ونمیره.فکر کنم باید کامل بازش کنیم،از پایین تمیزش کنم.

یکم بی حوصله بودم این مدت،کارای خونه تکونیم مونده.خدا نیرویی بده که انجام بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خوشا به حالت  من همیشه یکی از فانتزی هام این بوده که یه خونه دیگه داشته باشم که فقط وسایل ...

چه فانتزی جالبی🥰

البته ما یه شهر دیگه ایم

اون خونه مون تمیز نمی مونه

نثف وسیله ها توشه 

پر گرد و خاک میشه یه وضعی

خونه قبلی مون در واقع شده انباری😅

مینی مالیست بودن همون خفیف المعونه بودن نیس که الان با کلاس شده؟😅

هرچبه خیلی خوبه 

ولی یه سبک کاملا متفاوت از افکار و سلیقه مامانهای ایرانیه

که تو خونه کلی ظرف و ظروف و لحاف تشک مهمون دارن

کلی وسایل تزینییییییی

کلی طلا

اوففف

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عزیزم یه چیزی بگم،شما و شهرزاد جون خیلی قشنگ توصیف میکنین.فکر کنم از اون دسته دانش آموزایی بودین که ...

عزیزم گلی بخدا😘

نه اتفاقا اون دوران انشا نوشتنم خوب نبود 

از ایناس که سه تیکه بزرگ هستن خیلی جا میگیرن

نمیدونم شایدم چون سلیقه خیلیا عوض شده من همش میگم کدوم عاقلی اینو برمیداره😄

عزیزم یه چیزی بگم،شما و شهرزاد جون خیلی قشنگ توصیف میکنین.فکر کنم از اون دسته دانش آموزایی بودین که ...

آهان راستی هود

لکه های چربی فقط با لوله بازکن صاف که مایع هست

باید بری تو فضای باز دستکش و ماسک حتما بزن بعدش فقط با اسکاج و صاف بکش روشون بزار پنج دق بمونه چربی ها خود به خود میره

من یه بار چدن های گاز رو باهاش پاک کردم روغن سیاه ازش میومداااااا😲

حتی رافونه که میگن بهترین گاز پاکن هست گرفتم همین چندروز پیش بالای هود یه چربی خیلی خیلی کم داشت اصلاااااااا فایده نداشت.یعنی با ریکا هیچ فرقی ندارن .گفتم دیگه پشت دستم را داغ کردم که گاز پاکن بخرم

عزیزم گلی بخدا😘 نه اتفاقا اون دوران انشا نوشتنم خوب نبود  از ایناس که سه تیکه بزرگ هستن خیلی ...

زنده باشی‌ عزیز

همسر منم از همین سیستم ها داره یه مدت از خونه پدرش آوردش ولی پسش داد دوباره رفته جدید خریده...هرچی من از مینیمالیست بودن خوشم میاد شوهرم برعکسه😬از سمساری ام میتونی قیمت بگیری

2810