الماس_۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 2464 عنوان هر حرفی میزنم پشیمون میشم 25 بازدید | 3 پست مثلا یه چیزی برا کسی از خودم میگم همش میگم کاش نمیگفتم بهش یا میگم کاش اونکارو انجام نمیدادم همش درحال سرزنش کردنم چیکار کنم امروز | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2025 از الان شروع کن قبل حرف زدن فک کن .هر حرفی رو که میزنی فککن که چه تاثیری داره .کم کم راه میفتی و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
الماس_۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 2464 از الان شروع کن قبل حرف زدن فک کن .هر حرفی رو که میزنی فککن که چه تاثیری داره .کم کم راه میفتی باور کن خیلی کم حرفم شاید حرفی که میزنم زیاد بد نباشه ولی کلا حساسم نمیخوام درموردم چیزی بدونن
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2025 باور کن خیلی کم حرفم شاید حرفی که میزنم زیاد بد نباشه ولی کلا حساسم نمیخوام درموردم چیزی بدونن پس چقد منی 😂🤝ببین از نظر خودم.ن اینطوریه بقیه اینطور فک نمی کنن.تو سعی کن چیزی که فک میکنی درسته رو بگی ،هیچی نمیشه. و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....