2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732757 بازدید | 44572 پست
منم این چند سال کرونا کمتر میگردم اما ذاتا دوست دارم، حتی میدونم آخر سر از کجا خرید میکنم اما باید ه ...

در واقع شما windowshopping میکنین

یعنی گشتن تو بازار و دیدن فروشگاه ها رو دوس دارین 

ولی زیاد خرید نمیکنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در واقع شما windowshopping میکنین یعنی گشتن تو بازار و دیدن فروشگاه ها رو دوس دارین  ولی زیاد ...

بله گشتن تو بازار رو خیلی دوست دارم و واقعا براش انرژی میزارم  به اضافه اینکه برام مهمه چیزی که میخرم خیلی شیک باشه، همه آیتم هایی که میخرم باهم ست بشن . در عین حال خاص باشه، از طرفی حواسم به قیمتش هست که بهم گرون ندن، 

برای همین مثلا ممکنه یه چیزی رو اول بپسندم اما اگه ببینم تو بازار زیاده نمی‌خرم 🤭 یا برای قیمت حتما بررسی میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
منم موقع خرید جهیزیه میتونستم حواسمو بیشتر جمع کنم اما نکردم متاسفانه. چه خوب که خیاطی بلدین. من ی ...

چقدر خوب

من قبلاً خیلی تو این باغا نبودم که جنس خوب و اعلا بخرم.گاهی هم پیش اومد که جنس گرون بخرم اما کلاه سرم می‌رفت دیگه و جنسش خوب در نمیومد😖 

چندسال پیش یه ضرب المثل آمریکایی (فک کنم) شنیدم می‌گفت ما آنقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم.اما بازم جنس شناس نبودم.

الان دیگه می‌دونم  تو پارچه ها جنس کرپ حرف اول را میزنه.کفش به قول شما چرم مشهد.البته هنوز قسمت نشده بخرم. سه سال پیش یه کفش چرم که البته درجه یک نبود خریدم اما مثل چی پشیمون شدم. روسری هم از این به بعد ترجیح میدم پارچه کرپ حریر بخرم و خودم بدوزم.اتفاقا امسال یه کرپ مشکی مقنعه ای خریدم. گیپور نواری برش زدم و از این روسری چین دارا دوختم خیلی ناز میشه.خیلی هم خوب روی سر میشینه و بهتر از این روسری نخی های بیخوده که دوبار میشوری انگار کهنه میشه.الانم که دیگه قیمتاشون سر به فلک میذاره

چقدر خوب  من قبلاً خیلی تو این باغا نبودم که جنس خوب و اعلا بخرم.گاهی هم پیش اومد که جنس گرون ...

چه خوب که خودتون خیاطی بلدین

هر چی دوس داشته باشین میدوزین

آره واقعا جمله ی باحالی بوده

البته من اگر جنس ارزون با کیفیت پیدا کنم میخرما 

اما معمولا جنسای ارزون یکبار مصرفن

کفش و کیف چرم مشهد عالیه 

من کیف پولشم دارم خیلی خوبه جنسش واقعا

حتی اگر خراب بشه ببرین خودشون با مبلغ کم درست میکنن براتون

چرم نفیس هم بسیار کفشهای راحتی داره و مدلهاش برای جوونها مناسبتره در مقایسه با چرم مشهد که مدل کفشهاش خیلی سنگینه.

چه خوب که خودتون خیاطی بلدین هر چی دوس داشته باشین میدوزین آره واقعا جمله ی باحالی بوده البته من ...

آره خیلی خوبه.مخصوصا من دوست دارم لباسی که میدوزم متفاوت باشه با لباس دیگران 

تو نت قیمتاشون را سرچ کردم کفش مشهد و نفیس را یک و نیم با بالا هست 😳 قیمت واقعیش اینه یا تو نت الکی زده؟

آره خیلی خوبه.مخصوصا من دوست دارم لباسی که میدوزم متفاوت باشه با لباس دیگران  تو نت قیمتاشو ...

نه قیمتشون همونه

یکی دو ساله قیمتا نجومی شده

کیفی که من دو سال پیش ۵۰۰ خریدم شده تقریبا دو تومن😑

من صبر میکنم تو آف خرید میکنم یا غیر فصل

مثلا نیم بوت رو اول تابستون بخرین ارزونتره

سلام سلام 

اومدم بگم کللللی دایرکت پاک کردم 

از من تنبل همینم غنیمته 😁

اقدام بعدی پاکسازی مجازی پست های سیو شدست 💪🏻

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام سلام  اومدم بگم کللللی دایرکت پاک کردم  از من تنبل همینم غنیمته 😁 اقدام بعدی پاکس ...

خسته نباشید🥰

پاکسازی مجازی برای من سخت تره بعضی وقتها

هر چند نزدیک یک ساله که نود درصد فالوئر و فالوئینگ ها ی اینستامو ریموو کردم

برامم مهم نیس فک و فامیل چی فکر میکنن

یه قدم خیلی سخت بود اما انجامش دادم.

امروز من هم چند تکه از اسباب بازیهای پسرمو دادم رفت

یه سری لباس هم کنار گذاشتم ببرم خیریه 

خسته نباشید🥰 پاکسازی مجازی برای من سخت تره بعضی وقتها هر چند نزدیک یک ساله که نود درصد فالوئر و ف ...

سلامت باشید 

برای من چون حالت تنبلانه داره، راحت بود 🤭

همش دلم میخواد بخوابم 😴😴

سلاممممم

من بالاخره امروز قدم اول خونه تکونی رو همراه با پاکسازی برداشتم.

پشت اینه دراور وسایل آرایشی بهداشتی داشتم.

یه پاکسازی حسابی انجام شد و کلی خروجی داشت.

تا جایی که تونستم همه رو بررسی کردم و اضافی ها رو گذاشتم کنار.

شاید نزدیک ۲۰ قطعه آرایشی و ۲۰ تیکه بهداشتی از چرخه خارج شد، حقیقتا فک نمیکردم انقد زیاد خروجی داشته باشم.

۴ تیکه به سطل آشغال منتقل شد.

بقیه هنوز سالم و بعضیاش نو بودن، گذاشتم تو پلاستیک که ببرم بیرون از خونه.

قدم بعدی احتمالا تماااام لباس‌های خودم رو بررسی کنم اعم از بیرونی و خونگی، باید پاکسازی بشن و سرجاشون قرار بشن. مطمئنم خیلی خروجی دارم چون این مدت ورودی زیاد بوده و وقت نشد خروجی ها رو جدا کنم.

احتمالا بیفته واسه جمعه چون تا اخر هفته شلوغم

سلام یلداتون قشنگ

من امروز کمد دیواری رو در مسیر خونه تکونی مرتب کردم.

کلی حذفیات داشتم.

یه چادر مشکی. یه کاپشن مال همسرم. یه دونه پتو نوزادی واسه مهدی کوچولو‌ ( ۴ تا داره، یکیش واقعا اضافه س اصلا استفاده نمیشه). و ازونجایی که بخشی از کمد دیواری ما انبار مواد غذایی هست. اون قسمت هم پاکسازی شد و کلا شد یه کارتن و یه دونه سبد مسافرتی، 

فعلا همینا جدا شد. ولی امروز چن ساعت بیشتر وقت آزاد نداشتم برای کمد، تقریبا ۶۰ درصدش منتقل شد به اتاق تا انشالله پنج شنبه که باز بیکارم برم سراغشون و پاکسازیشون کنم.

غول اصلی پاکسازی لباسها هستن که موند برای پنچ شنبه.

اخه امشب و فردا شب دعوتیم، فردا هم سرکارم، عملا زمان دیگه ای نمیمونه.

راستی بوفه رو هم جمعه پیش رد کردم.

ساعت رو گذاشتم جاش

جای قبلی ساعت هم دوتا گلدون بزرگ داشتم گذاشتم، و احتمالا بالای گلدونها هم دیوار کوب نصب کنم.

حال به شددددت خلوت شد و داره با سبکی که دوس دارم چیده میشه، 🥰🥰🥰🥰

2810