2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733500 بازدید | 44587 پست
عزیزم میتونی خرد خرد انجام بدی منم باردار م نتوستم زیاد کار  کنم  ولی روزی یه گوشه از خونه ...

نمیدونم عادت بدی دارم میگم یه دفعه همه چی با هم تمیز بشه(خب مسلمه که سخته برای همین اعصابم خراب میشه و هیچ کاری نمیکنم) یکی هم اینکه نمیدونم چرا خونمون زود به هم میریزه (اینم خیلی حرصم میده)

شنبه خودم و کشتم پنجره ها رو تمیز کردم پرده شستم پرده زدم در تمیز کردم دو تا اتاق و فرش کردم (البته  با کلی قر کمک اومد ولی چه کمکی)

یکشنبه از کمر درد نمیتونستم تکون بخورم (فقط بعد ازظهری یه سر دخترم و بردم بیرون)

امروز هم که بجه ها آنلاین داشتن نمی شد سر و صدا کرد (البته تونستم یه کم درس بخونم)

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

سلام عزیزم به منِ درمونده یه راهکار بده پشت در اتاقا و کمد دیواری چوب لباسی زدم واس لباساییرکه میپوشیم خب هم من هم شوهرم چند دست در هفته میپوشیم اونا رو چکنم.حوله های حموم رو هم پشت در اویزون میکنم 

همه کارهای خوب دنیا چیزهای خوب دنیا مال منه .چون خودم رو دوست دارم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به منِ درمونده یه راهکار بده پشت در اتاقا و کمد دیواری چوب لباسی زدم واس لباساییرکه میپوش ...

اگه هرکدوم سه دست در هفته لباس برای بیرون میپوشید 

بهتره هر دو روز پشت سرهم یک دست بپوشید اینجوری همیشه یک دست اویزون میکنی و بعدش میره تو سبد شست و شو

اما میتوتی از این اویزهای مدل جادویی که چند دست لباس به یک چوب لباسی آویزون میشه هم بخری اونام خوبن

معظل حوله تو اکثر خونه ها هست چون تو حموم میشه ب اری بخاطر رشد قارچ و باکتری

اگه بعد هربار استفاده میتونی بندازی جلو افتاب که بعدش تا کن بزار تو کمد 

اما اگه امکان خشک کردنش تو آفتاب نباسه بهتره همون پشت در اویزون کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اگه هرکدوم سه دست در هفته لباس برای بیرون میپوشید  بهتره هر دو روز پشت سرهم یک دست بپوشید اینج ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم.بیوت رو دیدم پسر دوساله داری؟یه ساله بود میذاشت به کارات برسی؟خونه ات مرتب بود؟

خیلی خیلی ممنون عزیزم.بیوت رو دیدم پسر دوساله داری؟یه ساله بود میذاشت به کارات برسی؟خونه ات مرتب بود ...

عزیزم پسر فسقلیم خیلللی شیطون بوده و هست

من مجبور شدم ۴۰ روزگی پسرم برگردم سرکار

و خب سخت بود شب بیداری و روز سرکارو بعدشم بچه 

تا ۱۱ ماهگیش چون اپارتمان بودیم و نظم زندگی و لوازم خونه برقرار بود خیلی شیطنت پسرم بچشم نمیاومد

توی همون حدود یکسالگی پسرم که تازه داشت پا میگرفت خونه آپارتمانیمون رو با ویلایی عوض کردیم و برات نگم که حدود ۳ ماه مثل خونه بدوشا زندگی کردیم

خیلی همگی اذیت شدیم

الانم نشیمن و پذیرایی مهمون تو دو طبقه مجزاست 

خودمم ۷ ماهه باردارم و بخاطر زایمان زودرس استراحت مطلق

اما در حد همین نشیمن همیشه خونه مرتبه

چون پسرمو عادت دادم بعد بازی اسباب بازیاشو جمع کنه... 

تنها پیشنهادی که بهت میکنم وسایل اضافی رو جمع کن

و بزار بچه کوچیکت خوش بگذرونه

خودتم باهاش کیف کن

اگه الان نشبمن مارو ببینی کل در و دیوار نقاشیهای پسرم

بعدشم برای غذا برنامه غذایی داشته باش

و هرچیزی برمیداری بعد تموم شدن کار بزار سرجاش اینجوری همیشه خونه ات مرتبه

عزیزم پسر فسقلیم خیلللی شیطون بوده و هست من مجبور شدم ۴۰ روزگی پسرم برگردم سرکار و خب سخت بود شب ب ...

اونروزی که اومدی تو تاپیکم و این تاپیک عالیت رو معرفی کردی اومدم و حسابی جوگیر شدم و کلی وسایل رد کردم حتی ظرف منی که علاقه شدید به ظرف داشتم .جامم باز شدهخیلی خیلی ممنون ازت🥰 .من یه مشکل اساسی دارم که فکر کنم ربطی به بچه ها نداره هرچی ورمیدارمو سرجاش نمیذارم یهو به خودم میام میبینم خونه ترکیده😫

اونروزی که اومدی تو تاپیکم و این تاپیک عالیت رو معرفی کردی اومدم و حسابی جوگیر شدم و کلی وسایل رد کر ...

عزیزم باید حتما برای تک تک لوازمت یه حای مشخص داشته باشی

حتی کوچکترین چیزها 

خودت رو عادت بده به برگردوندن لوازم سرجاش

اولش سخته

اما کم کم عادت میکنی

همیشه سعی کن یه تایم یک ربع رو در نظر بگیری سریع هرچی که لازمه برگردونی سرجاش

من این عادتو وقتی برای خودم بوجود اوردم که توی همه کارها دستم کند بود مثلا جارو کشیدن  رو بکساعت طول میدادم بعد میدیدم بقبه یک ربع شایدم کمتر وقت میزارن

حتی برای غذاهام هم ازین روش کوتاه استفاده میکنم مثلا مایع ماکارونی رو زیاد درست میکنم که برای لوبیاپلو وعده بعدی هم استفاده کنم

با تمرین و تکرار مطمین باش سر ماه نشده نظم زندگیت ایجاد میشه

سلام عزیزم به منِ درمونده یه راهکار بده پشت در اتاقا و کمد دیواری چوب لباسی زدم واس لباساییرکه میپوش ...

منم دقیقا همین مشکلو داشتم تا اینکه یه رگال خریدم از این مدلا که تو مغازه های لباس فروشی هست. هم ردیف بالا میشه آویز کرد هم پایین. لباسایی که کمتر استفاده میشه یا مناسب فصل نیستن رو ردیف بالا آویز کردم. از این کاورای نایلونی هم کشیدم که خاک نگیرن. ردیف پایینم لباسایی که روزانه میپوشیم. هم کمد دیواریم خلوت شد هم پشت در اتاقا. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
عزیزم باید حتما برای تک تک لوازمت یه حای مشخص داشته باشی حتی کوچکترین چیزها  خودت رو عادت بده ...

چه راهکارای خوبی چقد انرژی میگیرم ازت .مررررررسی🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍

منم دقیقا همین مشکلو داشتم تا اینکه یه رگال خریدم از این مدلا که تو مغازه های لباس فروشی هست. هم ردی ...

ممکنه عکسشو بدی عزیزم یا اسمشو بگی تو گوگل پیدا کنم 

ممکنه عکسشو بدی عزیزم یا اسمشو بگی تو گوگل پیدا کنم 

عزیزم تو دیجی کالا کلمه رگال لباس رو سرچ کن مدلای مختلفش هست. البته من خودم از بیرون خریدم

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام

این آخر هفته نتونستم زیاد کاری کنم جمعه شب تا سه نصفه شب آشپزخونه تمیز کردم(متاسفانه تموم نشد)

شنبه فقط تونستم حموم و تمیز کنم و لباس بشورم (تولد دعوت بودیم نشد کار خاصی کنم) امروز هم دستشویی تمیز کردم و چون رفتیم عیادت مریض هیچ کاری نشد کنم

میخوام کمدهای اتاق(لباسها) و تمیز کنم میترسم نصفه بمونه آخه وسط هفته اصلا وقت نمیشه سه تا امتحان دارم😭😭😭

سلام این آخر هفته نتونستم زیاد کاری کنم جمعه شب تا سه نصفه شب آشپزخونه تمیز کردم(متاسفانه تموم نشد) ...

خب عزیزم بزار سر فرصت

ظاهر رو فعلا مرتب نگهدار

اما بعدش رفتی سراغ کمد و کشوها اصولی انجام بده که نظم ماندگاری داشته باشی

ولی عالی داری پیش میری

موفق باشی

خب عزیزم بزار سر فرصت ظاهر رو فعلا مرتب نگهدار اما بعدش رفتی سراغ کمد و کشوها اصولی انجام بده که ن ...

ممنون

اتفاقا همین کار رو کردم (دیدم هفته دیگه اصلا نمیرسم دل و زدم به دریا و تا الان مشغول بودم) کمدها تموم شد فقط یه دراور مونده 

از دهم نوروز دو هفته تعطیلات دارم اونموقع دیگه اساسی تمیز میکنم (تمیز هست ولی نامرتب هستم البته با همه نامرتبیم همه چی جا داره) مشکل من اینه که خیلی وسایل اضافی دارم زود همه چی نامرتب میشه و دیگه حوصلم نمیشه مرتبش کنم(دکتر میگه این بخاطر تیروئیدم هست) 

سلام من خونه تکونی ۹۰ درصدش انجام  دادم  

من چون خیلی خیلی خورد ریز و وسایل ریز ریز  دارم که واقعا بعضی هاشون دیگه یا خراب شدن یا اصلا استفاده ندارم و بدردم نمیخوره  یه چالش هست  که روزی ۳ تا وسیله بدرد نخور و خراب بدید بره  من هم همین کارو دارم انجام میدم واقعا احساس سبکی  میکنم  سعی میکنم انباشتگی ها رو کم کنم ممنون از تایپیکت استارتر عزیز♥️😍😘😘😘😘

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
2810