2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732866 بازدید | 44572 پست
سلام عزیزم   من دارم خونه تکونی میکنم خوردم به دوتا کار که همیشه واسم سخته ۱ لباس ه ...

برای لباسات بازم تاکید میکنم در مورد کمد کپسولی حتما سرچ کن

خیلی بدرد میخوره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من دیروز مریض بودم نتونستم کاری بکنم صبح حمام دستشویی رو شستم سطل ها و وسایل داخلش رو بردم بیرون اونارو هم شستم بعد گذاشتم جلو آفتاب 

چند تیکه گلیم کوچولو هم شستم 

مواد شوینده کی استفاده نمیکردم دور انداختم با یه پادری کهنه یه دونه نو شو خرید م

❤خدایا مواظب پسرم باش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز مریض بودم نتونستم کاری بکنم صبح حمام دستشویی رو شستم سطل ها و وسایل داخلش رو بردم بیرون اون ...

خسته نباشی عزیزم با همین فرمون برو جلو 

سعی کن از مواد شوینده طبیعی مثل سرکه سفید و پودر لباسشویی برای تمیزکاری استفاده کنی 

خودم سالهاست از وایتکس استفاده میکنم

خسته نباشی عزیزم با همین فرمون برو جلو  سعی کن از مواد شوینده طبیعی مثل سرکه سفید و پودر لباسش ...

خودم سالهاست از وایتکس استفاده نمیکنم😥😥

اشتباه تایپی بود

سلام به همگی 

یه مدته میخوام خونه تکونی کنم ولی نمیشه

هفته پیش فقط تونستم اتاق یکی از بچه ها رو تمیز کنم و امروز دو تیکه پادری شستم به اضافه یه کم خورده ریز مثل سطل آشغال و...

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  
سلام به همگی  یه مدته میخوام خونه تکونی کنم ولی نمیشه هفته پیش فقط تونستم اتاق یکی از بچه ها ...

عزیزم میتونی خرد خرد انجام بدی منم باردار م نتوستم زیاد کار  کنم  ولی روزی یه گوشه از خونه رو تمیز میکنم خیلی عالیه

❤خدایا مواظب پسرم باش 
من امروز چند جا کار دارم نتونستم کاری بکنم صبح حوله ها رو بالشتی . زیر سفره . لباس های کثیف سفره و.. ...

عالیه

وقتی با برنامه پیش میری حتی اگه چندین کار دیگه بیرون از خونه داشته باشی، بازم مثلا حواست هست که میتونی حوله ها رو بریزی ماشین بعد بری بیرون از خونه😘

عزیزم میتونی خرد خرد انجام بدی منم باردار م نتوستم زیاد کار  کنم  ولی روزی یه گوشه از خونه ...

با این مدل همیشه خونه ات تمیز و مرتب میمونه

تنها کاری که ملکه ذهنت باید باشه اینه که نذاری کارات جمع بشن

حتی دورریختن اضافات

کشو رو بکش بیرون و حتی یه تیکه اضافی توش هست همون لحظه بنداز دور😘

با این مدل همیشه خونه ات تمیز و مرتب میمونه تنها کاری که ملکه ذهنت باید باشه اینه که نذاری کارات جم ...

درست میگی عزیزم . از این به بعد میخوام همین کار رو بکنم هرچی چیز اضافه ای  رو بنداز م دور نزارم بمونه برا خونه تکونی 

❤خدایا مواظب پسرم باش 

من یه آشپز خونه کوچولو تو خونه دارم دیروز و امروز اونجا رو تمیز کردم کابینت هاش رو دستمال کشیدم با کاشی هاش . زیر گاز رو تمیز کردم چدن ها رو شستم همه ی ظرف های دم  دستی رو شستم ظروف روحی رو سیم زدم ظرف شویی رو شستم کف ش رو دستمال کشیدم گلیم ش رو آفتاب دادم بعد دستمال ش کشیدم  نم گیر. پیش بند . و... شستم  مواد خوراکی که نمیخوردیم  پرت زدم جا ادویه های  اضافه رو دور انداختم کهنه ها رو پرت زدم کهنه نو به جاش گذاشتم 

❤خدایا مواظب پسرم باش 
2810