2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733167 بازدید | 44583 پست

منم امروز کمد بالای  کمد دیواری رو ریختم بیرون. یه پرینتر قدیمی و خراب بود که شوهرم دلش نمیومد بندازه. یه سری وسایل من که قبلا تو خابگاه استفاده میکردم مثل اتوی قدیمی مامانم و ...خودم خندم گرفت که چرا اینارو نگه داشتم.😁 یه چتر شکسته بود و یه مشت خرت و پرت دیگه که همه رو رد کردم رفت. از آشپزخونه قابلمه های سایز ۲۸ و ۳۲، تابه و زودپز سایز بزرگ و کتری و قوری شیردار که خیلی کم فقط واسه مهمون استفاده میکردمو جمع کردم و همه رو مرتب چیدم تو کمد دیواری که راحت بهشون دسترسی داشته باشم. یه کابینت آشپزخونم قشنگ خالی شد و کلی خوشحال شدم آخه آسپزخونم خیلی کوچیکه

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سبد هایی خریدم برای مرتب کردن وسایل داخل کابینت خیلی عالیه 

چطوری از لباس های کهنه رنگ رو رفته م دل بکنم  اصلا دلم نمیاد دورشون بندازم بااینکه کلی لباس نو دارم وقتی به گرانی هم فکر می کنم میگم بعدا از کجا بیارم بخرم

❤خدایا مواظب پسرم باش 
یه سبد هایی خریدم برای مرتب کردن وسایل داخل کابینت خیلی عالیه  چطوری از لباس های کهنه رنگ رو ر ...

اونایی که واقعا کهنه شدن رو بعنوان دستمال گردگیری برش بزن و مرتب بزار کنار خیلی بدردت میخورن

اون لباسایی که سایزت نیست رو ببخش 

و در مورد کمدکپسولی سرچ کن برای بقیه لباسات که حسابی میتوتی تیپهای متفاوت بزنی با چنددست لباس خوب که داری

از این به بعد هم کمتر لباس تو خونه ای بگیر بجای اون از تونیک و پیراهن های کوتاه که برای مهمونی میخری بعد چندبار استفاده تو مهمونیا بعنوان لباس خونه استفاده کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من امروز کار اشپز خونه م تموم شد هرچی چیز اضافه داخل کابینت بود رد کردم خیلی تمیز شدند داخل یخچال ها هم تمیز کردم مواد تاریخ مصرف گذشته با اونایی که نمیخوردیم هم پرت زدم خیلی مرتب شد

❤خدایا مواظب پسرم باش 
صبح میز آرایش رو تمیز کردم کلی شیشه عطر خالی با لوازم آرایش فاسد شده با جوراب سوراخ سوراخ پرت زدم خی ...

وقتی اینکارو میکنی بعدش از خودت میپرسی خدایی اینارو واسه چی نگه داشته بودم😅😅

اتفاقا با خودم گفتم آخه اینارو برای چی مگه داشتم برا سر قبر عمه م بود 

این حسیه که همه وقتی شروع به دور انداختن چیزای بدردنخور میکنن باهاش روبرو میشن

وقتی به لوازمی میرسی که حس نوستالژی و یاداوری خاطرات میدن دل کندن واقعا سخت میشه

این حسیه که همه وقتی شروع به دور انداختن چیزای بدردنخور میکنن باهاش روبرو میشن وقتی به لوازمی میرسی ...

دقیقا . یه تونیک داشتم از بس گشاد کهنه شده بود نمیتونستم ازش دل بکنم به سختی انداختمش تو نایلون دادم شوهر م گفتم ببر یه جای دور پرتش بزن

الان میگم بهتر پرت ش زدم ادم واسه چی ات آشغال دور خودش جمع کنه

❤خدایا مواظب پسرم باش 
دقیقا . یه تونیک داشتم از بس گشاد کهنه شده بود نمیتونستم ازش دل بکنم به سختی انداختمش تو نایلون دادم ...

چقدر عالللی

داری کلی انرژی مثبت جذب میکنی

چقدر عالللی داری کلی انرژی مثبت جذب میکنی

سلام عزیزم 

من دارم خونه تکونی میکنم خوردم به دوتا کار که همیشه واسم سخته ۱ لباس هامو نمیتونم کم کنم کلی روسری و شال و توربان تاپ و تی شرت و... 

۲ یه سبد خیلی بزرگ دارم که هرچی جایی براش نداشتم و نمیدونستم چکارش کنم ریختم تو اون سبد الان واقعا موندم چه طوری کمش کنم اخه من عادت دارم به جمع کردن این خورده ریزا  اگه ممکنه چندتا راه حل بدید به من ممنون 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام عزیزم   من دارم خونه تکونی میکنم خوردم به دوتا کار که همیشه واسم سخته ۱ لباس ه ...

برای لباسات دو تا کار انجام بده

لباسایی که خیلی استفاده میکنی و هنوزم شیک و قابل استقاده هستن رو جدا کن

اونایی که کمتر میپوشی و مثلا کل امسال حتی یکبار هم نپوشیدی رو هم جدا کن

حتما راجع به کمد کپسولی توی نت سرچ کن و در مورد ست کردن لباسها مطالعه کن

حتما لباسایی که نپوشیدی رو تو یه باکس بزار در جایی که دم دست نباشن و بعد چندماه که بهشوو احتیاج پیدا نکردی همه رو ببخش

برای مورد دوم

سبد رو خالی کن

برای تک تک اون لوازم داخل سبد تصمیم بگیر که لازمش داری یا نه

اگه لازمش داری براش یه جای مشخص در نظر بگیر

اگه لازم نداری هم که تکلیفش مشخص

خود سبد رو هم بزار انباری

اولین قدم برای مینبمالیست شدن رها کردن اضافات هست

2810