2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741358 بازدید | 44742 پست
قبلا خیلی بد بود اوضاعم ب طوری ک ی کلیپس شکسته داشتم چون خوشگل بود دلم نمیومد ردش کنم ولی از وقتی با ...

چقد خوب انقدتغییر

من هم سالی دوبارردمیکردم وکلی میبخشیدم 

ولی ازوقتی اینجااومدم وگزارش میدم اصلاحسابی خلوت وسبک کردم خونه رو ولی دیگه هنوز به شما نرسیدم دکش وگیره فقط یکی جالب بودبرام یادگرفتم ازت عزیزم🌿❤

چقد خوب انقدتغییر من هم سالی دوبارردمیکردم وکلی میبخشیدم  ولی ازوقتی اینجااومدم وگزارش میدم ا ...

فدات گلم 

توی لوازم آرایش هم خیلی کمتر شده وسیله هام ولی جا داره ب نظرم مثلا 

من ی پالت بزرگ سایه داشتم بی استفاده بود کلا اگر سایه بزنم فقط یک رنگ کمرنگ بژ میزنم 

سایه رو رد کردم ی سایه چشم تک رنگ خریدم 

ی رژ گونه داشتم کلا رد کردم چون استفاده نمی‌کردم 

کرم پودر و پنکک داشتم رد کردم 

اما بازم ب نظر خودم جا دارم تصمیم گرفتم روی ورودی ها سخت گیر باشم و ی سری چیزا ک تموم میشه تکرار نکنم دیگ 

مینیمال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گلم  توی لوازم آرایش هم خیلی کمتر شده وسیله هام ولی جا داره ب نظرم مثلا  من ی پالت ...

عالی 

من هم فقط چند قلم لوازم آرایش دارم خواهرم مدام برام میخره وتاریخش میره همین ده روزپیش ی کیسه بزرگ لوازم آرایش ریختم رفت همه آک اکثراحالا به خواهرم گفتم دیگه نخربرام 

عالی  من هم فقط چند قلم لوازم آرایش دارم خواهرم مدام برام میخره وتاریخش میره همین ده روزپیش ی ...

کار خوبی کردی منم اکثر خروجی هام هدیه هستن 

ب خیلی ها گفت تم دیگ ب من هدیه ندن چون واقعا آپم عذاب وجدان میگیره بزاره خروجی 

توی تعطیلات عید دو‌تا هدیه بهمون دادن ی عروسک ب دخترم ب جفت جوراب روفرشی به خودم دور از چشم همسرم نرسیده گذاشتم دم در حیاط ترجیح دادم اصلا داخل خونه نیان😐

مینیمال 
چ خوب مرسی ک گفتین حتما میگیرم از داروخانه بگیرم ؟

عزمزمه عکس خرد کن دستی رو گذاشتم

من تو تابستون هربار یه کیلو سبزی خورشتی میگیرم نهایت دوکیلو با اون سبزی خرد کن خردشون میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
قبلا خیلی بد بود اوضاعم ب طوری ک ی کلیپس شکسته داشتم چون خوشگل بود دلم نمیومد ردش کنم ولی از وقتی با ...

دقیقا منم همینطور بودم 

چند تا تل کش مو یه بادبزن مجلسی که یادم نمیاد آخرین بار کی استفاده کرده بودم از هیچکدومم استفاده ای نداشتم 

حالا لباسا و ظرف اینا که بماند

خوبی بودن با شما ها و این تاپیک اینه که بغیر از پاکسازیامون تو خرید و انتخابشون خیلی دقت داریم این خودش باعث میشه خرج اضافی نداشته باشیم بتونیم در کنارش پس انداز هم کنیم

عزمزمه عکس خرد کن دستی رو گذاشتم من تو تابستون هربار یه کیلو سبزی خورشتی میگیرم نهایت دوکیلو با اون ...

همین مارک هست مال شما هم؟؟ 

منم به ی همچین چیزی که مدام نخوادسبزی خردکن بزرگ بیرون آورد وی رنده که هیدواجان زحمت کشیدن عکس دادن خیلی نیاز دارم حالا جفتشومیگیرم اینه که میگن براخریدصبرکنید وبا فکر خریدکنید خوبه عجله نکردم چیز دیگه ای نگرفتم

همین مارک هست مال شما هم؟؟  منم به ی همچین چیزی که مدام نخوادسبزی خردکن بزرگ بیرون آورد وی رند ...

آره عزیزم اطرافیانمون از این مارک دارن واقعا خیلی به درد میخوره حالا عمه ی همسرم برا کوبیده هم پیازاشو با این رنده میکنه.برا منم عین همین مارکه

فقط خریدنی سایز بزرگشون نگیر 

برای تیز شدن تیغش هم من هروقت میبینم یکم کند شده میذارم فریزر یه روز میمونه کاملا تیز میشه