2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741510 بازدید | 44744 پست
سلام سلام 😍 من اومدم باسرعت نورکه بگم چقدخوشحالم ازخروجی های اومروز تقریباغول خونه رو شکستم😍💪🏼 ...

من تاپیک شما رو دیدم و امروز جوگیر شدم بالای کمد دیواری هامو ریختم بیرون یه دو تا کیسه لباس بچه گذاشتم بیرون برا خروجی یه سری لباس هایی بود که گذاشتم برا بچه ی بعدی که نشستم تقسیمشون کردم یه سری بیخودی که لباس ها کهنه زرد شده بود یه سری خوب هاشو جدا کردم یه سری هاشم گذاشتم دادم به کسی یه دو تا کیف پتو گذاشتم بیرون یه دو جفت دمپایی هوله ای که همون اوایل عروسی استفاده کردیم بعدن دیدم به درد نمیخوره گذاشته بودم تو چمدونا گذاشتم خروجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به چقدر عالی عزیزم خیلی حس خوب گرفتم . با هر سطر خوندنش تصور میکردم روحم تازه میشد 🤭🤭 خدا قوت ...

قربانت عزیزم وای ی حس خوبی داشت که نگم برات 😍

حسابی جسم وجانی هم سبک شدم ممنونم ازدلگرمیت❤🌿

من تاپیک شما رو دیدم و امروز جوگیر شدم بالای کمد دیواری هامو ریختم بیرون یه دو تا کیسه لباس بچه گذاش ...

آفرین😍

من هم تمام لوازم دخترم وگذاشته بودم برا بچه دوم 

تا جنسیت معلوم شدکه پسره 

کلی لباس جینگول دخترونه دوتا کیسه خیلی بزرگ پردادم به دخترداداشم کیف کردمامانش

فقط تمام نوزادی هاشونگه داشتم 

برای پسرم استفاده کردم 

الان پسرم یکسالشه وهمه چیزارومیبخشم 

شماهم ان شاالله همین طورکن

پسر منم هر چند وقت یه ظرفی وسیله ای میزنم می‌شکنه  فکر کنم من یه بچه دیگه بیارم از لحاظ   ...

حالا من که نی نی ندارم چیکار کنم😅😅

البته چندروز دیگه انتقال جنین دارم😍

خانومایی که اینجا هستین برام خیلی خیلی دعاکنین لطفا 

بیام یه همچین پستی بذارم اینجا🥰🥰

من به دعا وانرژی مثبت شماایمان دارم 

(ببخشید که بی ربط با موضوع تاپیک بود🙊🙊)

به زودی منم مامان میشم😍
آهان یعنی همون دور تشک تخت رو چرم زدین؟ نیاز به اون تخت چهار پایه که زیرش میزاریم نداره؟  ماشا ...

نه عزیزم اون چهارپایه زیرش رو دورشو چرم گرفتم ،البته قبلاً فقط تشک بود ،دیدیم خیلی کوتاهه،کفی رو هم گذاشتم کاش بلد بودم لینک میذاشتم عکسو میدیدین

حالا من که نی نی ندارم چیکار کنم😅😅 البته چندروز دیگه انتقال جنین دارم😍 خانومایی که اینجا ...

ای جان 🥰 انشاالله که با موفقیت انجام بشه و یه نی نی سالم و صالح نصیب تون بشه 

خیلی خوش شانسی که قبل بچه دار شدن اینجا اومدی 

کلی فرصت داری تا خونه رو خلوت کنی که وقتی نی نی بلا اومد نتونه زیاد خونه رو شلوغ کنه😉 

هیدوا جان 😊 نمیدونم چرا از عصرنمیتونم تگتون کنم  با دلگرمی شما البته تمام این تلاش ها اتفاق ...

قربون شما گلم 

بزرگوارید هموطنم 💖

قطعا نور آگاهی از وجودتونه که پذیرشش رو پیدا کرده برای آرامش هرچه بیشتر و بهتر ....

از خدا سپاسگزارم که منو هدایت کرد به همچین موضوعی تا با بخشش و هدیه دادن و قناعت رها شدن از وابستگی های دنیا به آرامش برسم 

از دور هم روی ماه تک تک کاربرای تاپیک مخصوصا استاتر عزیز رو میبوسم که همراه و مشوق و باعث رشد خیلیا هستید💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕  

❌لایک❌
قربون شما گلم  بزرگوارید هموطنم 💖 قطعا نور آگاهی از وجودتونه که پذیرشش رو پیدا کرده برای آرا ...

عزیزمی 😘

دقیقا منم همش میگم الهی شکر وابستگی من به لوازم کم شد اسیرلوازم نیستم خداروشکرتا حدزیادی 💪🏼❤🌿