دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانما من میخوام مبل هامو بفروشم بجاش پشتی بگیرم هم خونم کوچیکه هم داغون شدن موقع اسباب کشی بف ...
احتمالا مبل شما بزرگه واسه خونتون،بفروشش بجاش یه نیم ست از یه مبل کوچیکتر بخر ،روی مبل و پشت میز غذا خوردن عادت خوبیه ،به زانو و کمر خیلی کمک میکنه و باعث میشه به مرور آسیب کمتری ببینیم من استفاده از توالت فرنگی رو هم واسه همه واجب میدونم ،چون ماخانومای ایرانی اکثرمون کمبود کلسیم و دی داریم ،باید بیشتر مراقب باشیم و به این چیزا بعنوان یه کالای لوکس نگاه نکنیم
چرا تاپیک دیگه اون شور و هیجان سابق و ندارد.من قبلاً یک ساعت سر نمیزدم میومدم میدیدم ۵۰صفحه عقب موندم با کلی عکس و ورودی خروجی رو به رو میشدم.الان روزی یک صفحه هم جلو نمیریم
کلی خروجی داشتم: لوازم لوله کشی و دستگیره های اضافی که دادم به بابام. رنده خیلی کوچیک. نی های فلزی شربت خوری که شستنشون سخته . کپی های شناسنامه های قبلی که عوض شدن. آینه دوطرفه تاشو که یه طرفش شکسته. جا ادویه ای با پایه گرد فلزی . دربازکن که کج شده. چاقوتیزکن خراب. شارژر تبلت چند سال پیش. سبد میوه . چت تا وسیله سبزی آرایی که کلاه سرم رفته بود ،