2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740474 بازدید | 44731 پست

خانوما من بالاخره موفق شدم میز خاطرمو بذارم خروجی سه تا رو میزی برای ویترین و یه پارچه ساتن برای رومیز خاطره گذاشتم کنار بدم به یکی، وسیله های روی میز خاطره رو هم گذاشتمشون توی کابینت که دیگه لازم نیس هر بار کلی وقتم صرف پاک کردنشون بشه بدون اینکه استفاده ای کنم ، روی اپن هم یه وسیله دکوری مسی داشتم اونم انتقال دادم به کابینت الان اپن کاملا خلوته 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من بالاخره موفق شدم میز خاطرمو بذارم خروجی سه تا رو میزی برای ویترین و یه پارچه ساتن برای روم ...

میز خاطره چی بود واقعا مد شده بود ی زمانی

خداروشکر من به چیزای دکوری علاقه ندارم،ولی خونه هرکس که میری یه میز خاطره با کلی تزیینات هس به قول شما فقط زحمت پاک کردنش میوفته گردن ادم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
میز خاطره چی بود واقعا مد شده بود ی زمانی خداروشکر من به چیزای دکوری علاقه ندارم،ولی خونه هرکس که م ...

آره عزیزم متاسفانه منم یه زمانی به دکوری خیلی علاقه داشتم الان خدارو شکر کاملا برعکس شدم الان خونه کاملا خلوت شده خیلی حس خوبیه فقط دو تا از دکوریاشو گذاشتم روی جاکفشی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آره عزیزم متاسفانه منم یه زمانی به دکوری خیلی علاقه داشتم الان خدارو شکر کاملا برعکس شدم الان خونه ک ...

عالیه عزیزم💯

سلام به همگی، یکسری عکس و فیلم از گوشیم پاک کردم کلی فیلم از پسرم داشتم مربوط به درس و ورزش دوره کرونا🤓.یک تنگ ماهی شیشه ای (سالهاست ماهی نخریدم و نمیخوام هم بخرم).دوتا کوسن مبل قدیمی هام تو ماشین هستن واسه راحتی بچه ها البته دوخت هست و دنبال کاور بودم براشون که از تو کمد دیواری دوتا پارچه کوسن تخت پیدا کردم بلااستفاده مونده،بردم کشیدم رو کوسنها که راحت بشورم و تمیز باشن،و مانتو عید پارسالم که جنسش خراب از اب دراومد و مجبور شدم بزارم بیرون😭یکی دوتا چیز دیگه هم بود که یادم نیست...

من امروز کابینت ماگهامو تمیز کردم.

دوتا ماگ که به بقیه نمیخوردن و یه ماگ پیرکس ک ۴ سال پیش شکسته بود😝نگهش داشته بودم رفتن خروجی.

یه دونه ماگم سرش شکسته بود با مکاااااافات چسبوندیم به هم به خاطر چسبوندن سر ماگ کانترم چسبی شد و به فنا رفت😶

اونم گذاشتم بیرون،البته سرش فقط

یه دونه شات فک کنم اسمش باشه از اینا ک سر شیشه های ابلیمو هست اونم رفت خروجی.

راستی اینم بگم

چسب ۱۲۳ ریخت روی کابینت،با خشم و خشونت با چاقو افتادم به جونش کابینت خط افتاد خیلی زشت شد ولی خب لکه ش کوچیکه.

لکه هم کامل نرفت.

بعدها رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم لکه چسب با لاک پاک کن از بین میره،ولی زور بازو میخواد☺️دیگه تقریبا ده دقیقه با پد لاک پاک کن سابیدم لکه ش کاملا رفت

سلام💐

عصری قبل افطار رفتیم بیرون،سر راه یه سر رفتیم لوازم التحریری،از مهر پارسال من لوازم التحریری نرفتم هرچی پسرم لازم داشت همراه باباش میرفت و واسش میخرید.

امروز دیگه به اصرار همسرجان منم رفتم داخل،نمیخواستم برم چون این جا از اون جاهاییه که خیییییییلی برام وسوسه انگیزه و شک نداشتم خرید هیجانی خواهم داشت،هرچی گفتم عزیزم من چیزی نمیخوام همراه بچه برو من همینجا تو ماشینم تا شما برگردید،قبول نکرد.

خلاصه، رفتن من تو مغازه همانا و بیرون نیومدنم همانا!!

ریز ریز وسایلو میدیدم و ذوق میکردم از دفترچه یادداشتهای خوشکل تا خودکارهای خیلی شیک تا پاکن های رنگارنگ و فانتزی و ....وااااای خیلی قشنگ بودن.یه جا از یه آیینه کیفی خوشم اومد و برداشتم خودمم قانع کردم که لازم دارم چون ندارم،تا آخر با خودم کلنجار رفتم که این آیینه دقیقا کجاها به کارم میاد،آخرش با خودم کنار اومدم و همونجور که داشتم باز از دیدن اون همه لوازم التحریر قشنگ لذت میبردم اون آیینه رو با خیال راحت از اینکه واقعا بهش نیازی نیست گذاشتمش سر جاش💫

یه جا از یه خودکار واقعا زیبا خوشم اومد به همسرم نشون دادم گفت بردار،گفتم نه نیاز نیست خیلی خودکار تو خونه داریم بذار اونها تموم بشه میام میگیرم💫

خلاصه پسرم هرچی نیاز داشت برداشت و جلوی خیلی از خریدهای هیجانیشم گرفتم 💫

امروز از رفتن تو اون مغازه لذتی بردم که خیلی وقت بود از خریدن خیلی از اون لوازم لذت نمیبردم،واقعا جنس لذتش خاص بود برام.

خداروشکر❤️

❌لایک❌

امشب بعداز افطار رفتم سراغ کمد دخترم.یک گردنبند که از توی لپ لپ درومده بود یک خط کشکوچیک که عملا کارایی نداشت یک لاک تاریخ گذشته که دخترم از خروجی های من کش رفته بود یک جفت جوراب که استفاده نمیشه و یک لباس که عمرش کرده بود گذاشتم کنار...