2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741168 بازدید | 44737 پست
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان🌸 کلی کتاب و جزوه داشتیم که شوهرم همه رو ریخت تو چنتا گونی و با ی مق ...

عزیزم دیوار مهربانی نزار ببر خیریه  یا موسسه یا اگه خودت کسی و میشناسی دیوار مهربانی من دیدم یه نفر میاد همه رو جمع میکنه حالت تاناکورا میفروشن به نظرم خیریه  یا مسجد ها خیلی بهتر باشه  ببخشید نظر دادم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم سماور توی جهیزیه کاملا غیرضروریه

چرا میگید سماور غیر ضروریه ما تو خونمون سماورمون و یسره باید پر آب کنیم چای زیاد میخوریم برا همین کتری جوابگو نیست اتفاقا

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
عزیزم دیوار مهربانی نزار ببر خیریه  یا موسسه یا اگه خودت کسی و میشناسی دیوار مهربانی من دیدم یه ...

خیریه ها هم قابل اعتماد نیستن ، بدین رفتگران زحمتکش که ببرن برای کسی که نیاز داره.

سینی یه دونه برای پذیرایی مهمان گرفتم درصورتی که اکثرعروس ها دوتا یا سه تا ازسایزای مختلف میگیرن،دم ...

چه عالی منم دوست دارم همین کارو کنم 😍سینی  هامو کادو دادن بهم اکثرا به خاطر همین تعدادشون زیاده باید کمشون کنم همیشه برای مهمان از یه سینی نهایت دوتا استفاده میکنم برای دم دستی هم یه دونه دارم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
چرا میگید سماور غیر ضروریه ما تو خونمون سماورمون و یسره باید پر آب کنیم چای زیاد میخوریم برا همین کت ...

بله دقیقا، یه وسیله ضروری برای یک فرد ممکنه برای یک فرد دیگه بی استفاده باشه .

چون بر اساس سلایق و طرز زندگی ، وسایل خانه افراد با هم متفاوته عزیزم 

🌹

خیریه ها هم قابل اعتماد نیستن ، بدین رفتگران زحمتکش که ببرن برای کسی که نیاز داره.

من خودم دیدم بارها دیوار مهربانی یه نفر میاد همه لباس ها رو جمع میکنه میبره به خاطر اون میگم 

سلام دوستان خروجی های این روزای منم ایناست 

دوتا ماگ که ترک خورده بود 

یه پارچ که لب پر شده بود

یه تراش ارایشی

کلی ازین سبدای میوه  و بطری نوشابه ودلسترگذاشتم کنار 

چندتا لامپ سوخته   

گلدون وچند تکه دکوریجات 

استند لیوان ودستمال 

فلاسک وقالب کیک یزدی

فعلا همینا یادمه  

سلام دوستان چند وقت پیش یکی از کاربرا عکس کابینت قابلمه شو گذاشت،کابینت خودم رفت تو مخم اصلا یه غمی نشست به قلبم😂😂😂.خلاصه اروم اروم یه سری چیزارو کم کردم ازش.

دوتا تابه روحی یه تابه تفلون یه ابکش پلاستیکی و سرویس ابکش استیلم (میدونم استیل بهتره تا پلاستیک ولی اصلا ازشون خوشم نمیومد باهاشون راحت نبودم).خلاصه نتیجه اش شد این عکسا

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم