2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738880 بازدید | 44705 پست
یه سوال کفش و چطوری تونستی تو دیوار بفروشی با اون اوضاع دیوار من کلی کفش داشتم ولی دادم  به کسی ...

قیمت پایین گذاشتم یکی 40 فروختم یکی 70 

گفتم بهتر از اینکه بندازم دور و خیرش یه ذره به کسی میرسه 

هنوزم خیلی کفش دارم که فروش نرفته 

و اینکه سر شب و چهارشنبه یا پنجشنبه که تعطیلیه آگهی بذاری یه ذره تو بازدید تاثیر داره 

سوال منم هست  پنج جفت کفش داشتم که نمیخواستمشون. هردفه گذاشتم فقط مزاحم شدن  دو جفتشو هم ...

انقدر مزاحم میشن برای کفش که من کامل شناختم طرف سلام می‌کنه متوجه میشم و قبل ادامه دادن مسدودش میکنم 

بنظرم ساعت و روز آگهی گذاشتن و همون قیمت که متاسفانه باید مفت بذاری ولی بهتر از نگه داشتنه دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از راه هایی هم که جلوی ورودی رو میگیره و به صرفه اقتصادی هست اگر شاغل هستین با پولی که از همسرتو ...

خلاصه خانم ها بنظرم کوچیک‌ ترین پولی که به دستتون میرسه طلا بخرید 

من حتی وقتی یه لباس یا وسیله ای رو هم میخوام سعی میکنم اول طلا بخرم حتی شده یه الیزابت وزن پایین و به خودم میگم اگر خرید اون وسیله انقدر ضروری باشه ماه دیگه سکه رو بفروش و بخر ماه دیگه یا بعد مدتی که میبینم اون وسیله خریدش هیجانی بوده وگرنه حاضر بودم بخاطرش سکه رو بفروشم 

یا بعضی وقت ها برای رهایی از خرید هیجانی اون چیزی که دلم میخواد رو‌میگم فکر کن الان تو کمدت داری و برمی‌گردم خونه میگم ببین تو دو هفته پیش رو اصلا از اون لباسی کفش یا ... که میخواستی بخری اصلا هیچ سراغی میگیری 

بعد میبینم به روزم نمی‌کشه یادم میره اون وسیله رو و خوشحال میشم که نخریدمش 

با همین روش فرض کن تو کمدت داریش چندتا از دوستام رو چند سال پیش به راه راست هدایت کردم 😅

دوستان من یه سرویس ( گردنبند و گوشواره و دستبند ) دارم  نمیدونم جنسش چیه فکر میکنم استیل باشه از مشهد چند سال پیش برام سوغاتی اوردن، بعد من اینو اصلا استفاده نکردم روش نگین های فیروزه ای کار شده به نظرتون چه کار کنم ؟

سوال منم هست  پنج جفت کفش داشتم که نمیخواستمشون. هردفه گذاشتم فقط مزاحم شدن  دو جفتشو هم ...

اهان خب پس شمام به مشکل خوردید 😅 دیوار با جای دیگه اشتباه گرفتن متاسفانه  افرادی هم که بخوان استفاده درست داشته باشن نمیتونن 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔