2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735329 بازدید | 44658 پست
بچه ها کمد کپسولی چیه؟

یه جور ست کردن لباس با همدیگه است که مثلا از ۵ تیکه لباس بیاد ۱۵ ست مختلف درست کنه

به عبارتی از هر لباس در چند ست استفاده کنه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبروز من همچنان مشغول مرتب کردن ساکهای لباس بودم.امروز رفتم سر کشو کمد لباسا که معمولا لباسای دم دست ...

من اولین بار وسط یه کوه لباس نشیتم گریه کردم😣😣😣

چون اینقدر زیاد بودن که نمیدونستم باهاشون چیکار کنم😅😅😅😅

همه لباس‌ها ، زیورآلات ، جواهرات و کفش و کیف‌هایتان را از کمدتان بیرون بیاورید و کنار هم بچینید.
بهتر است آنها را روی تختتان قرار دهید تا انگیزه‌ای شود که قبل از خواب کمد کپسولیتان را تمام کنید و همه لباس هایتان را مرتب سرجایشان قرار دهید.

یک قدم مهم در ساخت کمد کپسولی دیدن آنچه دارید، است چراکه متوجه خرج و زمانی که برای این همه لباس صرف کرده‌اید می‌شوید و بهتر می‌توانید دسته بندی کنید بین آنچه نمی‌پوشید و آنچه با رضایت تمام می‌پوشید.

علاوه‌بر این یادآوری مخارج لباس‌هایی که هیچ وقت استفاده نکرده‌اید باعث می‌شود در آینده کمتر دست به خرید‌های غیر‌قابل‌استفاده بزنید.

ست لباس هایتان را به دو دسته تقسیم کنید:

۱- دوست دارم.

۲- دوست ندارم.

با اولین نگاه متوجه می‌شوید که هر لباس برای کدام دسته است.
زمان زیادی برای انتخاب صرف نکنید چرا که اولین واکنش شما به هر لباس درست است.

سپس دوباره در دو دسته قبلی ، مرتب سازی مرحله دوم را آغاز کنید.|
دسته‌ای که شامل لباس‌هایی است که دوست ندارید به دو دسته “زباله” و “اهدایی” تقسیم می‌شوند و لباس‌هایی که دوست دارید به دو دسته “موردعلاقه” و “شاید“.

کاش دو روز پیش اینکار و میکردم.حالا هم مشکلی نیست میتونم.4 فصل سال اینده اینکارو بکنم.یعنی هر فصلی متناسب با اب و هوا لباس جدا کنم

من خوشبختانه اهل لباس خریدن نیستم.اما متاسفانه کادو لباس زیاد دارم اونم لباسایی که اصلا طرح و سایزشو دوست ندارم که جدیدا خیلی از لباسا مارکش نکندم و نو گذاشتم تا هدیه بدم به کسی.

واسه فسقلیم خیلی کم لباس میخرم آخه ماشالا رشدشون زیاده، الان دو تا ست مهمونی داره چندتا هم دم دستی که تا عید همینارو براش استفاده میکنم بعد عید با خودش میریم خرید.

ما خونه ویلایی خریدیم کلی تو قسط و قرض افتادیم مجبورم خیلی خیلی مینیمال خرید کنم.

و با برنامه پیش برم که کم نیاریم

کاش دو روز پیش اینکار و میکردم.حالا هم مشکلی نیست میتونم.4 فصل سال اینده اینکارو بکنم.یعنی هر فصلی م ...

فعلا برای عید اینکارو بکن 

چند تا ست مرتب برای هر کدوم از خونواده آماده کن

بعدش برای فصلای بعد انجام بده

واسه فسقلیم خیلی کم لباس میخرم آخه ماشالا رشدشون زیاده، الان دو تا ست مهمونی داره چندتا هم دم دستی ک ...

مبارکه.ما اپارتمانی هستیم و خونه خودمونیم.منم قرض و قوله دارم.سعی میکنم فقط به فکر شکممون باشیم تا وسیله و چیزایی که باید برای خونه بخرم.تصمیم ندارم کلا برای سال نو چیزی بخرم.

شما چون خیلی وقته مینیمالی بعید میدونم زیاد وقتتو بگیره.درسته؟

مشکل اصلی من همسرمه که بشدت اهل جمع کردن هست😣😣😣😣یعنی هرچی من مینیمالم اون ماکزیماله😅😅😅

نمیزاره یه تیکه از لباساشو بندازم دور

منم تحریمش کردم که اگه لباس جدید میخوای باید دوتا یا سه تا از قبلیا بزاری کنار😄😄

فعلا برای عید اینکارو بکن  چند تا ست مرتب برای هر کدوم از خونواده آماده کن بعدش برای فصلای بع ...

اره دقیقا.فقط هم میخوام با همین لباسایی که داریم ست کامل کنم.

کتابی هست در مورد مینیمالیست شدن یا کمد کپسولی که بخونم؟

2810