2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
همان طور که شما امروز براشون کیف خریدید حتما فردا شخص دیگری بهشون شغل یا هر چیز دیگری به نحوی کمک می ...

اره فقط اون ذوقی بچه ها فردا دارن باعث میشه لبخند بیاد روی لبم خوشحالم خدا منو وسیله خوشحالیشون قرار داد ماموریت خدا بود  🥰🌹🌹

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه،اول تبریک میگم به دوستانی که بچه هاشون دانشگاه قبول شدن،خیلی خوشحال شدم،خدارو شکر دختر م ...

تبریک میگم عزیزم ، بنظرم تصمیم درستی گرفته ، انشالله همیشه سلامت و موفق باشه ❤️❤️

اون نفخ بامیه به خاطر التهاب مفاصل اذیتم میکنه پسر مدرسه ایم دچار سردرد میشه برای همسرم دل پیچه 🙂دک ...

خداروشکر هیدوا جان 

منم مشکل خستگی و بی حالی دارم که هر کاری میکنم خوب نمیشم ، بهترین مکمل ها رو مصرف کردم فایده نداشته ، آزمایشهامم نرماله 

اگه تهران ، جایی رو می‌شناسید معرفی میکنید من برم ؟ ممنون میشم عزیزم

سلام بچها من کیف براش خریدم هم برای خودش هم برای خواهرشون دوتان انگار خوهر کلاس پنجمه متأسفانه بردم ...

دوست عزیزم ، چشمام خیس شد از اینهمهههههههه مهربونی شما. من خودم دوره های افسردگی رو داشتم و میدونم آدم حوصله خودش رو هم نداره ،ولی شما این کار قشنگ رو انجام دادید 👏👏👏👏 الهی که خدا به اندازه دل بزرگتون ، نعمت ِ شادی و سلامتی و ثروت رو به زندگیتون جاری کنه ، الهی آمین ❤️🙏برای برطرف شدن افسردگی تون ۱۰ تا صلوات فرستادم🌹❤️🙏 

شادی جان فکر کنم خشک کردن هم خوب باشه ، البته خودم تا بحال امتحان نکردم

یه بار خشک کردم با رزماری وروعن زیتون یه سس شد ولی باز انچنان نخوردیم.

پوره هم میشه کرد ولی استفاده نداریم حالا اگه دیدم داره خراب میشه به اجبار پوره می کنم تو بعضی غذاها استفاده کنم

شادی صدام کنید

امروز نوبت اتاق دخترم بود ولی مرتب جارو وگردگیری نیاز نداشت به جاش سرویس بهداشتی که لازم بود شستم

یه فایل عکس از لب تاب پاک کردم عکسای گوشی ام ریخت تو لب تاب ولی باید روزهای اینده دونه دونه عکس ها تفکیک کنم 

بعد از گوشی ام پاک کنم.

دیگه می خوام ماهانه یا چندماه یه بار عکس ها بریزم لب تاب دسته بندی کنم نمونه زیاد بشه سخته

شادی صدام کنید
یه بار خشک کردم با رزماری وروعن زیتون یه سس شد ولی باز انچنان نخوردیم.پوره هم میشه کرد ولی استفاده ن ...

من گوجه زیاد باشه سریع میریزم توی میکسر و بعد میپزم تا آبش کشیده بشه میشه ی رب گوجه راحت که برای دمپختک و ماکارونی عالیه

هویجم اضافه بیاد یا آب هویج میگیرم 

یا ی شیشه مربا درست میکنم

یا با رنده درشت رنده میکنم و بسته بندی میکنم برای توی سوپ و پلو هویج که خیلی دوست داریم(این مورد رو بیشتر انجام میدم)

کیک هویجم میشه درست کرد.ی بار درست کردم و خوشمزه بود

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
اون نفخ بامیه به خاطر التهاب مفاصل اذیتم میکنه پسر مدرسه ایم دچار سردرد میشه برای همسرم دل پیچه 🙂دک ...

مادرمن هم رماتیسم  مفصلی داره با پوکی استخوان هیدوا جان میشه بگی چیا خوبه و چیا ممنوعه براش .

پیش پزشک طب سنتی که مطب داره  رفتی یا ....

منم دنبال طب سنتی خوبم نمیدونم پیش کی برم 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
یه بار خشک کردم با رزماری وروعن زیتون یه سس شد ولی باز انچنان نخوردیم.پوره هم میشه کرد ولی استفاده ن ...

اگه اهل پاستا و سوپ شیر هستید داخلش استفاده کنید به نظرم محشر میشه

خشک شده اش عطر و مزه نداره🙁

خروجی 🗑

چند تا از محصولاتی که تو دیجیکالا و اینستا ذخیره شده بود پاک شد

ورودی🛒

شیشه اب معدنی رو نگه داشتم چون سایزش کوچیکه با خودم میبرم بیرون

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
وقتی پول نداری سبک مینیمالیست هم بوجود میاد رفتم سراغ وسایل آرایش شیشه عطر چقدر زیاد بودن همش خریدم ...

اتفاقا مینیمالیست ها پولدارن چون بیشتر وسایلشون گرون و با کیفیته

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را