2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
ممنونم عزیزمبدنه کابینتهای ما هم پاک چوب هست فقط درها های کلس هست انشالله بتونید بهترررررین کابینتها ...

چه خوب👌🏻🤔

خیلی ممنونم عزیزم💚

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چرا دیگه چیزی برا خروجی ندارم یه چیزی که همیشه فکرمو مشغول میکنه به خودش اینکه توی مبلمان یا مثلا ...

ما هم مستاجریم 

و جای دکوریمون خالیه 

البته هراز گاهی همسرم یه چیزی دستشه میذاره اونجا ولی من برمیدترم میذارم سرجاش 

❌لایک❌
من چرا دیگه چیزی برا خروجی ندارم یه چیزی که همیشه فکرمو مشغول میکنه به خودش اینکه توی مبلمان یا مثلا ...

من عاشق چوب و رنگ چوب خام مثل چوب راش هستم، به نظرم چوب زنده هست و انرژی خوبی داره.‌‌‌..

خروجی من ۳ تا تشک پنبه ای .۷ تا داشتم و واقعا جاگیر بود، یکی از آشناها اتفاقی گفت تشک پنبه‌ای نیاز داره من از خدا خواسته ۳ تاشو بهش بخشیدم الان ۴ تا دارم که فکر میکنم کافی باشه.چون تشک مسافرتی هم ۴ تا دارم.

بله هایدی‌جاناون روبرو که کمدی کار شده در مطبخم هست خواستم مشخص نباشه با کابینت کاربشه اینطوری طراحی ...

خیلییییی خوشگله😍من فکر کردم تک رنگ انتخاب کردین ولی ترکیب این دوتا عالیه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خیلییییی خوشگله😍من فکر کردم تک رنگ انتخاب کردین ولی ترکیب این دوتا عالیه

ممنونم از انرژی مثبتتون

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

من عشق چوب هستم. البته چوب واقعی . نه ام دی اف. سرویس خوابم چوب هست انقدر حس خوبی داره ... 

مبلمان ترکیبی از چوب طبیعی و مصنوعی هست که فرصتی بشه حتما چوب طبیعی میخرم...

وسایل دکوری هم که دارم چوب کارشده هستند. اینجا استفاده نکردم و کلا باز نکردم.

سفید قشنگی خودشو داره ولی زیادی تکرار داره میشه و حس میکنم سر مد میفته . مثل رنگ طوسی که این اتفاق براش افتاد . 

ما هم مستاجریم و جای دکوریمون خالیه البته هراز گاهی همسرم یه چیزی دستشه میذاره اونجا ولی من برمیدترم ...

ببخشید کسی بهتون گفته چقدر خونتون خالیه چون هرکی میاد برامارو میگه منم نمیتونم خرج دکوری کنم گل هم دوست دارم ولی متاسفانه خراب که میشه حالم بد میشه براهمین حتی گل هم نداریم

سلام خانما،من مبلهام رو فروختم البته جایگزینش رو هم خریدم این هفته میان مبلهای قدیمی رو میبرن و مبلهای جدیدم دوسه روز بعد میاد که وکیوم هستن و برای خونه جدید باز میکنم،دوتا پارتیشن داشتم یکی رو جلو در حمام ویکی هم جلو در سرویس بهداشتی گذاشته بودم،چون خانواده من همه به جز من مذهبی هستن و حتی تو مهمانی ها هم چادر سر میکنن،بعد حمام و دستشویی خونه فعلی ما از تو سالن یکم دید داشت و خانما مجبور بودن چادرشونو با خودشون تو سرویس میبردن،منم این پارتیشن ها رو برای راحتی اونا خریدم،حالا تو خونه جدید سرویس ها جایی قرار داره که اصلا دید ندارن و پارتیشن ها لازم نیست،یکیشو چند وقت پیش فروختم یکیش مونده بود،برادرم خونشونو عوض کردن،و همسرش میگفت سرویسمون از سالن دید داره میخوام مثل تو پارتیشن بخرم براش،که من پارتیشن خودمو دادم به ایشون چقدر خوشحال شد 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خداروشکر روشن شد امشب تو آشپزخونه در حین کار کردن به فکرتون بودم خوشحال شدم

چقدر خوش قلبی هیدوا جان.

ممنون ازتون❤️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ببخشید کسی بهتون گفته چقدر خونتون خالیه چون هرکی میاد برامارو میگه منم نمیتونم خرج دکوری کنم گل هم د ...

خونه منو ببینید چی میگید 😄... خودمون هم صاحب خونه بودیم . 

اینجا مستاجر هستیم و خونه کوچیکتر ولی باز همون وسایل راحت جا شدن 

امروز همچنان نوبت آشپزخونه است خروجی نداشتم.

کابینت ها کمی جا به جا کردم تعدادی آیتم که استفاده نمی کنم گذاشتم تو وسایل خونه باغ 

می خوام تو فضای اشپزخونه فقط ایتم هایی که استفاده می کنم باشه

شادی صدام کنید
ببخشید کسی بهتون گفته چقدر خونتون خالیه چون هرکی میاد برامارو میگه منم نمیتونم خرج دکوری کنم گل هم د ...

اره عزیزم 😄حتی نزدیکترین افراد تو زندگیم 

مثلا میگن واااااااای چرا هیچ تابلویی ندارید رو در و دیوار؟! 

چرا انقدر خشک و خالیه؟! 

بابا ۴تا دکوری شیک بگیر بذار تو اون قسمت

بعد فکر میکنن من جایی رو بلد نیستم و ادرس میدن کجا تابلو و دکوری های قشنگی دارن😄

حرفشون که تموم شد فقط میگم من اینجوری خونمو دوست دارم از شلوغی در و دیوار خوشم نمیاد و تمام 

تابلو و دکوری هم بیارن کادو میدم به کسی، احوالشم که میپرسن میگم: دادم به کسی، بهتون گفته بودم که اینجور چیزها رو دوست ندارم عزیزم 😊

ناراحتم که بشن میگم وقتی چیزی رو به کسی میدید دیگه مال اونه و اختیارشو داره. و همین لبخند😁

گلم ما باید رو خودمون کار کنیم 

قبول کنیم که این سبک رو دوست داریم و بریم جلو. 

من سالها تحت تاثیر اطرافیان مجبور بودم خیلی از چیزها رو نگه دارم ولی یه روز رها شدم از این همه وسیله دست و پاگیر

به کسیم توضیحی بدهکار نیستم 

مثلا مامانم هنوز نمیدونه سماور مسی ذغالی یا منقل و آفتابه مسی رو دادم به یکی رفت💥

❌لایک❌