مرسی عزیزم باور میکنی یه دلیلم که این پیشنهاد رو الان دادم این بود که توی تاپیک رو یکم شلوغ کنیم و ...
قربون برم،چقدر مهربونی،باور کن واقعا از اون حال و هوا در اومدم،سه روز بود حتی موهامو شونه نکرده بودم،یکم تلفنی همسرم باهام حرف زد و بعد که اومدم تو تاپیک کلن خیلی بهتر شدم،با خانواده که صحبت کردم احساس کردم اونا خیلی ناراحتی میکنن پدرم خیلی غصه میخورد دیگه الکی به همه گفتم بهتریم ولی اینجا که تعریف کردم واقعا بهتر شدم
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قربون برم،چقدر مهربونی،باور کن واقعا از اون حال و هوا در اومدم،سه روز بود حتی موهامو شونه نکرده بودم ...
خداروشکر که بهتری عزیزم . اره سعی کن دیگه فکرشم از ذهنت دور کنی و بزاری خروجی میدونم راحت نیست ولی برای خودت بهتره .
منم شهر غریب که زندگی میکردم خیلی دلتنگی و غصه ها داشتم اما به خانوادم زیاد بروز نمی دادم چون اونا بیشتر غصمو میخوردن . خداروشکر که اون روزها هم گذشت . خوب و بد همه تموم میشه میگذره .
پذیرایی:مبل ۷نفرهمیز های مبلتی ویمیز تی ویتزیینات هم دیوارکوب حصیریشلف مکرومهو توی پنجره هم گلدون طب ...
چه خوب .همیشه این حسو دارم که مینیمالها خاص پسند هستن و هر چیزی رو توی خونشون اجازه ورود نمیدن . و اون تزئینات حتما خیلی خاص و قشنگ هستن و خیلی دوسش دارن مثل این دیوار کوب حصیری و مکرمه که شما گفتید
راستی گفتید میز تی وی . اونم من ۶ سال پیش فروختم و تلویزیون رو به دیوار زدیم . بعدشم شوهرم گفت من از بچگی عاشق این باندها و اسپیکرهای خانگی بزرگ بودم . ولی من کاملا مخالف بودم با اینکه فضاشو داریم ولی واقعا نیازی بهش نداریم و توی آپارتمان هم هستیم نمیشه استفاده کرد . در نهایت اینستا بهم کمک کرد یه باند خطی دیواری دیدم به شوهرم پیشنهاد دادم و قبول کرد و نصب کرد و جالبه جز دو سه روز اول دیگه استفاده نشد . ولی خب انتخاب بین بد و بدتر بود دیگه . باید یجوری آرزوشو برآورده میکردم البته یکم سیم هاش نامرتبه قراره یه روووووزی مرتبش کنه
خانما یه کمکی به من میکنیدکاورهای طلقی مبل نه نفره یک سالی میشه برداشتم از روی مبل ها بعضی جاهاش درز ...
توی دیوار بزارید با قیمت پایینتر و با مدل مبلتون. شاید به درد کسی خورد . کف کابینت ها تونم میتونید پهن کنید .
من کاور مبل ندارم فقط یه طلق روی میزم بود که اونم جدیدا برداشتم میخوام اگه شد باهاش کاور پتو بدوزم . شبیه این مدل ولی با پارچه ها و وسایل خودم توی خونه .