2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740635 بازدید | 44731 پست
یاد مامان بزرگ خدا بیامرزم افتادم اون بنده خدا هم یکجور انباردار بود سر همین وابستگیش دوست داشت خونه ...

چه نکته جالبی! 

بعد خوندن پیامت دقت کردم تو رفتار اطرافیانم دیدم اکثرا که اهل انبار کردن وسایل هستن کمتر از خونه بیرون میرن

و کسی مثل عمه م که یه مینیمالیسته به راحتی از خونه و زندگیش دل میکنه و به خاطر نظر همسرش سالی یه بار خونشو عوض میکنه و اجاره نشین میشه و مرتب در حال سفر یا رفتن به دید و بازدید اقوام و دور نزدیک و آشناهاست

❌لایک❌
خیلیاشون تمیز نمیکنن و وقتی وسیله ای رو پیدا نمیکنن دوباره میخرن بعد چند وقت میبینن چند تا از همون و ...

موافقم چون تمیز کردن همچین خونه هایی واقعا سخته یا تمیز نمیکنن یا خیلی دیر به دیر تمیز میکنن 

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا خونه شلوغ اذیتم می کنه مثلا نمی تونم تصور کنم برام مهمون بیاد چادر نماز روی میز باشه غیر از ...

چقد شما خوبی 

من مهمون سرزده دوس ندارم بیاد  با اینکه شاغلم خونم مرتبه ولی مخالف مهمان سرزده ام ..این پیامو میده بهم که  من  مهمان کارامو انجام دادم  برنامه ریزی کردم برا خودمو وقتم ارزش قائلم اما تو ی میزبان برام مهم نبوده شرایطت چجوریه ..برا همین دوست دارم حتما قبلا شده دوساعت قبلش زنگ زده و هماهنگ کنن

پیامها رو خوندم و کلی لذت بردم ❤

خونه تمیز و مرتبه 

با اینکه بچه ها کوچیکن و زود به زود بهم میریزن و ظرف کثیف میکنن ولی سریع جمع و جور میشه 

یه سری خوراکی از سفر اورده بودیم یا به عنوان سوغات دادیم یا میان خونمون، میارم زود خورده میشه در حال اتمامه😁

قبل مسافرت فریز خلوت بوده و همچنان سبکه

یخچال یکی دو روزه شلوغ شده بود ولی روند رو به خلوت شدن داره... 

حیاط خلوت هیــــــــــــــــچی توش نیست 

حیاط جلویی تمیز و اونم خلوته

ماشین ریش تراش قبلی همسرم رفت خروجی خداروشکر 

امروز هم میریم روستای اطراف برای عزاداری آخر ماه صفر، فقط یه روفرشی همراه خودمون میبریم 

❌لایک❌
انرژی منفی رو گرفتن ازمون😂

همینطوره

من دوتا سرویس فنجون برام آورده بودن یعنی ۱۲تا که دوست نداشتم گفتم می‌زارم روی دست که اگه قراره چیزی بشکنه همینا بشکنه.باورتون نمیشه توی مدت کوتاهی همشون شکستن.

انرژی منفی منو گرفته بودن احتمالا

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

نهار خوری شش نفره دارم .روش گاهی اوقات سفره قلمکار می‌زارم گاهی رومیزی شفاف.  واسه تنوع دوست دارم با پارچه چهارخونه رومیزی بدوزم دورش چین چین کنم.به نظرتون از مد افتاده؟ شش نفره ست گوشه پذیرایی نزدیک آشپزخونه قرار داره . لطفاً نظر بدین دلم هوس چیزای رنگی رنگی کرد

تمیز نمیکنن به نظرم فقط مجبورن ظاهر رو تمیز نگه دارنو اون حجم کار رو بذارن نزدیک عید نوروز

عین مامان من 

تازه وسواسم هست اما فقط ظاهر و تمیز میکنه 

انقدرم انبار میکنه یادش میره چند وقت پیش رفتم خونه قدیمیمون دیدم چند تا صابون اکبند تو رختکن حمامه نمیدونم از کی مونده😶

قبلا هم سر روغن و مواد خوراکی اینجوری بود بعد یکسال میدید عههههه یه روغن ته کابینت مونده🫤😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دیروز ابچکان و سینک اعلاشویی کردم 🧴🧽

اسپری شوینده شیرآلات و سینک تموم شد و دیگه جایگزین نمیشه (جوش شیرین و سرکه خیلی بهتره) 

خداروشکر خروجی هامون خیـــلی کم شده یکم دیگه هست اما اجازه ندارم بذارم خروجی.... یواشکی بذارم هم مامانم میفهمه 😅

انباشتگی های وسایل خودمم یادداشت کردم، باید استفاده بشن بعد برن خروجی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پیامها رو خوندم و کلی لذت بردم ❤خونه تمیز و مرتبه با اینکه بچه ها کوچیکن و زود به زود بهم میریزن و ظ ...

دقیقا اتاق و حیاط خلوت خیلی خوبه خیلی راحتم تمیز میشه . منم توی بالکنم فقط یه بند رخت و یه جفت دمپایی خودم و یه تی هست . هر موقع جارو برقی میکشم اونجا رو هم جارو میکنم تا اگه  برگی چیزی هست هم تمیز بشه چند وقت یکبارم میشورمش . کارم خیلی راحته . چون وسیله ای اونجا انبار نکردم . اینم عکس برای دوستایی مثل خودم که عکس دوس دارن . 

نهار خوری شش نفره دارم .روش گاهی اوقات سفره قلمکار می‌زارم گاهی رومیزی شفاف. واسه تنوع دوست دارم با ...

بنظر من چیندار بودنش از مد افتاده البته شایدم شما پدل قشنگی سراع دارید اگه میشه عکس بزارید .  ولی در کل  بازم نظر و حس و حال خودتون مهمه . مد چیه دیگه . رانر رنگی رنگی چب دوس ندارید؟ دوس دارید کل میز رو بپوشونه؟ 

بنظر من چیندار بودنش از مد افتاده البته شایدم شما پدل قشنگی سراع دارید اگه میشه عکس بزارید . ولی در ...

روش غذا میخوریم رانر دوست ندارم. با مبل ست  .بیشتر صندلی هاش کرم دوتاش قهوه‌ای.دوست دارم یکم تنوع ایجاد بشه .

روش غذا میخوریم رانر دوست ندارم. با مبل ست .بیشتر صندلی هاش کرم دوتاش قهوه‌ای.دوست دارم یکم تنوع ای ...

الان یه گشتی توی گوگل زدم مدلهای قشنگ زیادی هست من زیاد نگشتم اما اگه با نوار توری ترکیب کنید یا دو رنگ پارچه ترکیب کنید هم قشنگه . البته کلا پارچه ساده تمیزنگه داشتنش هم یکم  سخته دیگه . بازم بستگی به مدل وسایل خونتون داره