2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739946 بازدید | 44731 پست
من چندسال نازایی داشتم هی همه می گفتن شادی تا بی خیال نشی بچه دار نمیشی ببخشید اگه حرفم تکراری قبلا ...

سلام عزیزم منم دقیقا دارم این روزا رو سپری میکنم 

شاید اینجا جای گفتنش نیست 

ولی فکرمیکنم هرکسی راحت وبی دردسر باردار شده هم مگه غصه ای داره؟ 

بااینکه میدونم ومیبینم هررررکسی به یه نحوی درگیره 

ولی خب نمیتونم اصلا بیخیال بشم 

کاش این هنر رها کردن رو میتونستم تو زندگیم پیاده کنم کاااااش

به زودی منم مامان میشم😍
سلام عزیزم منم دقیقا دارم این روزا رو سپری میکنم  شاید اینجا جای گفتنش نیست  ولی فکرمیکن ...

اره عزیزم اونایی که راحت باردار شدن غصه های دیگه ای دارن.هر کس تو این دنیا با چیزی باید دست وپتجه نرم کنه باور کن خدا به وقتش میده من انقدرررررر تو این نی نی سایت تاپیک بارداری خوندم می گفتم یعنی میشه پایان نازایی ما هم فرزندی باشه وبود من با خوندنشون کلی امید می گرفتم.

الان فقط میگم کاش غصه نمی خوردم کاش لذت می برم کاش زندگی می کردم وفقط یکسال قبل از بارداری ام بی خیال شدم

واون یه سال جزو بهترین سال زندگی مشترکم

البته که درمان نذر ونیاز توسل پزشک خوب ولی اصلا مگه با عصه خوردن ما چیزی دزست میشه

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اونایی که راحت باردار شدن غصه های دیگه ای دارن.هر کس تو این دنیا با چیزی باید دست وپتجه نر ...

اللن دخترم داره شیر می خوره به حق امام رضا.ع.سال دیگه نی نی ات بغل ات باشه 

شادی صدام کنید

سلام شب بخیر 🌚🌟

خروجی

چند جفت جوراب مامانم که نخ کش شده بود

مداد ابرو که فاسد شده بود

تمام فلش ها و رم هامم پاکسازی کردم و فایل های اضافی رو پاک کردم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام من اینروزا دنبال خونه ام واسه جابجایی 

سطل اشغال سرویس بهداشتی وحموم رفت خروجی 

وجایگزین شده سفید ساده خریدم 

تازگیا حساس شدم همچیو در ساده ترین حالت میخرم

با اینکه ورودی دارم ولی خیلی دقت میکنم که واقعا نیاز دارم الکی نمیخرم 

برای ادویه وجا حبوبات شیشه رو به پلاستیک ترجیح میدم 

خونه درخلوت ترین حالته وواقعا واسه ما مستأجراخیلی راحت میشه جابجایی

سلام من اینروزا دنبال خونه ام واسه جابجایی  سطل اشغال سرویس بهداشتی وحموم رفت خروجی  ...

امیدوارم خونه مناسب ودلخواهتون خیلی زود پیدا کنید‌

ورودی:یه تی شرت وشلوارک هدیه برای دخترم خودم قصد داشتم بخرم از لیست خریدم حذف شد

یه تی شرت هدیه هم برای خودم در حال حاضر سه تا تی شرت خونگی دارم تی شرت هدیه امروز+با یه تی شرت مشکی که میذارم برای جمع های خودمونی

شادی صدام کنید

نمی دونم خریدهای شما چقدر درست واصولیه بخشی از لباسای کمدم خریدهای اشتباهن یعنی موقع مهمانی وبیرون رفتن می بینم کمد پر ولی من‌چیزی ندارم بپوشم به هزار ویک دلیل

با همسرم این هزار ویک دلیل بررسی کردیم قرار شد لباسایی که الان دارم همه بپوشم پاکسازی بشه بعد ورودی جدید داشته باشم که کاملا فکر شده باشه

شادی صدام کنید

امروز نوبت شستشو بود ولی چیزی برای شستن نداشتم.

برای همین کار فردا امروز انجام دادم

سینک وایتکس زدم تمیز شستم.

یه قفسه یخچال دراوردم شستم چیدم این طبقه خروجی نداشت.

جا میوه ای مرتب کردم یه کشو سیب یه کشو موز خیار هم تو باکس پارچه ای یه گوجه پلاسیده شده بود دور انداختم

گوجه ها وخیارا قبل از خراب شدن استفاده کردم

بقیه طبقات فرصت نشد البته که برنامه ام روی دو ایتم یخچال

نماز قضا هم خوندم.

شادی صدام کنید
نمی دونم خریدهای شما چقدر درست واصولیه بخشی از لباسای کمدم خریدهای اشتباهن یعنی موقع مهمانی وبیرون ر ...

شاید من مرحله کسب اطلاعات برای خرید اصولی رو خیلی وقته رد کرده باشم ولی بررسی سبک پوشش بسیار کمک کننده ست 

اینکه شما اصولا چه سبک استایلی پسندتونه شما رو چند مرحله جلو میندازه 

برای مثال خود من به هیچ عنوان لباس های گشاد ( یه اصلاح عامیانه لَش) نمیپوشم 

پوششی با عکس و نوشته و مارک استفاده نمیکنم

کفش های مدل دار لژ پهن یا پاشنه دار غیر معمول نمیپوشم 

کفش اسپرت تخت نمیپوشم 

رنگهای جیغ استفاده نمیکنم 

قبلا تو تاپیک نوشتم که کلاسیک می‌پوشم بخاطر پیاده روی مستمر و گهگاه ورزش کردن یه دست لباس اسپرت هم دارم که جین تک رنگ هست بدون طرح و تزیینات

این نمیپوشم ها باعث شده مدلی که می‌پوشم رو پیدا کنم

و از لیستی که نوشتم نمیپوشم حتی اگر هدیه بگیرم استفاده نخواهم کرد 

ققنوس

سلام دوستان عزیز، میشه من رو در دور انداختن کتابهای درسی دخترم کمکم کنید که دل و جرئت دور انداختنشو داشته باشم، یه کیف بزرگ پر از کتاب و کاربرگ درسی هست ک دخترم هم نمیذاره بندازم دور، اونم تازه برای پیش دبستانی تا دومشه

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

ورودی: 

یه شومیز نخی مشکی برای خودم 

سه جفت جوراب برای پسر مدرسه ایم الان کلا 4جفت داره

خروجی: 

یه کاسه از دستم افتاد و شکست 

یه جوراب پسر مدرسه ایم سوراخ شد، شستم و دوختم و گذاشتم خروجی

عرق زنیان برای مادر همسرم فرستادم

چند تا اسباب بازی کوچیک از داخل لپ لپ بیرون اومده بود و بچه ها بازی نمیکردن

❌لایک❌