2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من ی سوال دارم: شما لباس خونگی هاتون (مثلا تاپ و تی شرت) رو چند وقت ی بار میزارین خروجی؟

تاهروقت عمرکنه. الان من یه تیشرت شلوارک داشتم که حداقل هفت سالی هست خریدمش شلوارکش بعددوسال پاره شد رفت خروجی ولی  تیشرتش هنوزسالمه وباشلوارمشکی ساده یا راسته میپوشم. 

لطفالایک نکنین. 
دوستای عزیز نظرتون در مورد سرخ کن بدون روغن چیه؟ دوست دارم تهیه کنم ولی نگرانم خوب نباشه! یا خیلی ...

عزیزم اگر فر دارین به نظرم نخرین.من سرخ کن نداشتم تاحالا خیلی تو فکر خریدش بودم ولی کار فر در اصل انجام میده

چون گازم فر دار هست پشیمون شدم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اول اینکه بدنمو میشناسم  من هر لباسی به جزجنس نخی و پنبه ای بپوشم بوی عرق بدی میگیرم  بع ...

یه استوری خانم حمداوی گذاشته بودن راجع به اینکه چرا انقدر کاراشون رو طول میدن و همه کاراشون به ارومی انجام میشه؟

گفتن سبک زندگی پایدار ادم رو سوق میده به این سمت.

یعنی همه کارها اصولی و بادقت.اینه که باعث میشه کارهای ادم طول بکشه یکیش خرید کردن که شما اشاره کردین.

ادم با هیجان و زود خرید کنه زودم دلش رو میزنه و چیزی که باب میلش باشه رو پیدا نمیکنه.

سلام خانما من خرداد ماه اساس کشی دارم به ازهمدان به تهران  وچینی هامو چون تیکه تیکه گرفتم سروی ...

داخل کارتن های کوچیک تر بچینید.بعد اینکه بین ظرفا نایلون حباب دار بذارین.بعد هر ۶ تا بشقاب رو روهم بچینید یه دور چسب پهنم بزنید ک تکون نخوره.

یه ردیف ظرف ک چیدین یه سری لباس یا حوله یا نمگیر بذارید دوباره یه سری دیگه ظرف.

من با کارتن جارو برقی که محکم تربود،چینی هامو جا بجا کردم طوریشون نشد

سلام خانما من خرداد ماه اساس کشی دارم به ازهمدان به تهران  وچینی هامو چون تیکه تیکه گرفتم سروی ...

سلام،منم دارم وسایلمو جمع میکنم چند ماه دیگه از یه استان برم استان ديگه، اول تو دیوار گشتم کارتن سازی نزدیک خودمون پیدا کردم،همه سایز کارتن داشت،هم سه لایه هم پنج لایه،من پنج لایه ساز ۴۰در ۴۰ در ۳۰ گرفتم بشقابها رو هر چند تا دونه روهم گذاشتم با سلفون دورش رو چند لا پیچیدم،یعنی کلا همه چیزو  سلفون پیچ کردم چیدم تو کارتن ها،بعد دور کارتن چند دور چسب پهن زدم بعد باز دور کارتن هم سلفون پیچیدم چند دور که کارتن از زیر هم محکم تر باشه،ظرفها رو اول شستم بعد خشک کردم سلفون کشیدم،ديگه جا به جا که شدم راحت باز میکنم و میچینم سر جاش،اینو از یه خانمی تو نی نی سایت یاد گرفتم،بعد هم میتونم کارتن ها رو آگهی کنم برا فروش یا به بازیافتی بفروشم یه بخشی از هزینه جبران بشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خب امروز کشو شال و روسری ها و کشو لباسام پاکسازی شد خروجی پنج تا شال و روسری  سه تا لباس زیر ...

من عاشق جوراب سفیدم،جوراب سفید رو از همون بار اول که میخواید بشورید باصابون رختشویی و بادست بشورید همیشه همینطور سفید میمونه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خانوما من ی سوال دارم: شما لباس خونگی هاتون (مثلا تاپ و تی شرت) رو چند وقت ی بار میزارین خروجی؟

من وقتی ببینم قابل استفاده نیست قیچی میکنم،چربی گاز و سبد سینک رو تمیز میکنم و میندازم میره

گاهی میزارم تو کیسه لباس تو کمد ک نبینم و چند ماه بعد محض تنوع میارم دم دست و چندتا دیگه رو برمیدارم از دم دست

گاهی هم سالمه،اما نمیخوامش و تکراری شده،میزارم بیرون کسی ببره

نمیشه چینی ها با ماشین خودتون جا به جا کنید مثلا تو کارتن بذارید صندلی عقب یا صندوق عقب بذارید

وقتی راه دور جابه جایی قراره انجام بشه . اینکار به نظرم اشتباهه. 

ما صندوق ماشین فقط مدارک مهم و یک ساک لباس و پتو ضروری گذاشتیم و چای ساز و یه سری خوراکی و دستمال تنظیف و... احتمال اینکه بار با تاخیر بیاد رو باید بدیم. و همینطور هم شد برای ما... تا وسایل رسید سریع کمی تمیزکاری انجام دادیم و شام خوردیم .