2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست

✓خروجی هارو گذاشتم زیاد بشه گزارش بدم

ورودی هم داشتم که نیازم بوده🙂

یک مانتو خودم

یک دست تیشرت شلوارک دخترم

✓کشوهای میز تلویزیون دوتا هستن

یکی بقول لیلی گجت ها (ابزار ها و لوازم دیجیتال مثل:کنترل،شارژر،فلش،باتری و...)

اون یکی هم مدارک (چهار تا پوشه مربوط به خودم،دخترم،همسرم،دفترچه راهنما و گارانتی محصولات)

تازه چک کردم خروجی هم نداشته

فقط باید فلش ها و هارد رو چک کنم و موارد اضافی پاک بشن

امروز رو مود کارکردن بودم،در بالکن و اعلاشویی کردم

راه پله رو پاک کردم

قرنیز هارو پاک کردم

گاز و روی کابینتارو پاک کردم

پشت ایینه دراور ‌‌و مرتب کردم

ورودی خروجی نداشتیم💫🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خروجی های چندروز من

موتور پلاستیکی،گهواره عروسک،و چندتیکه دیگه اسباب‌بازی

لگن پلاستیکی که تهش شکسته اگه همسرم برنگردونه،🤣

چندتا شلوار و لباس بچه ها که رنگش رفته یا پاره

یه بافت خودم که زیر بغلش دونه هاش در رفته 

یه ضدآفتاب تموم شده

یه کفش بچم

یه سبد گل حصیری که چن وقت بچه ها بازی کردن

یه لباس زیر بالاوپایین

یه جفت جوراب سالم ولی من نمی پوشم

هر روزم هرچی بطری خالی میشه هم روی دست میدم که شوهرم ببره کنارسطل اشغال بزاره

چیزای دیگه هم بوده که یادم میره،،،😬🤣

همین اسباب بازی هارو هم اون روز میخاستم ببرم توکیسه بازیافتی بندازم دخترم دید گریه می کنه میخام مجبور شدم بدم با دوباره یه روز دیگه نامحسوس بردم انداختم باید زودتر شوهرم ردکنه بره یا اون روز درتراس باز بوده بچه دیگم یه تیکه موتور برداشته آورده توخونه،،،😭دخترم میگه بابا موتورم درست کنه،😁

متاسفانه ما از اول اسباب‌بازی زیاد خریدیم خیلی هاش هنوز به سنشون نمیخوره،😔

یعنی روی کمد زیرتخت توی کمد پره  این اشتباهه به دلایل مختلف ولی خداروشکر سرمون به سنگ خورده و من توی چندماه خیلی هاش که چندتا داریم ونو بودن دادم به نیازمند و منطقه محروم یا کادو بردم یا گذاشتم که ببرم حتی به فکر فروش افتادم

وهم اینکه دسته بندی کردم وتعدادکمی دم دست هست.وهرچی بشکنه هم سریع می‌ندازم دور

به این نتیجه رسیدم بیشتر باید بچه ها از یه سنی باید کاردستی درست کنم تا خلاقیتشون بیشتر بشه

زیرسینک ما زیاد جالب نیست چون بطری و شوینده زیادداره

البته خریدکه فعلا تو اون زمینه متوفقه به جز قسمت شوهر،😏 عرقیجات توسط ایشون خریده میشه همیشه که تصمیم دارم سرکه سیب اضافه بدم به خواهر و مامانم

شوینده هم خودم هیجانی زیاد خریدم شیشه پاک کن و چندکاره وسیف کرمی و وایتکس و تاید و مشکین تاژ ومایع لباسشویی و چندتا خرده ریز دیگه بوده که میخام فقط

تاید ومایع لباس شویی رنگی و مشکی فقط باشه ویه شیشه اسپری که خودم درست کنم برای تمیز کاری

خلاصه که داره کمتر میشه وبه دلخواهم نزدیکتر

یه کار دیگه که تو برنامه تابستون امسال دارم اینه که شربت باهمین چیزایی که تو خونه هست درست کنم

و چیزی نخرم

گلاب خاکشیر عرق بیدمشک بهارنارنج شکر قهوه ای،ابلیمو آب زرشک تخم شربتی و پودر زعفران شربت آلبالو خودم درست کردم

همه اینا از پارسال دارم و دارم کم کم درست می کنم هر دفعه یه چیزی که تنوع بشه متاسفانه شوهرم هی می‌خرید ولی من زیاد درست نمی کردم باز یک چیز دیگه می‌خرید یا شربت آماده میخرید😅

سلام دوستان عزیز من امروز این تاپیک رو پیدا کردم خیلی خوشم اومده حتما هر روز میام سرمیزنم  فقط ...

عزیزم منم فکر کنم یه سه ماه میشه با تاپیک آشنا شدم 

از اول شروع کردم به خواندن از طرفی پیام می زارم واز رفع انباشتگی هام و خروجی می گم ولی همچنان دارم خواندن ادامه میدم رسیدم به۱۷۰۰تقریبا 

از ایده دوستان و مطالب شون استفاده کردم و دیدم نسبت به اطرافم و وسایلم تغییر پیدا می کنه البته این هم بگم من از قبل با مینیمالیست آشناشده بودم ورفع انباشتگی کرده بودم تا حدودی ولی اینجا جراتم بیشتر شد

یه کار دیگه که تو برنامه تابستون امسال دارم اینه که شربت باهمین چیزایی که تو خونه هست درست کنم و چی ...

شکر قهوه ای+روعن زیتون یه اسکراب عالی برای دست،پا ولب هاست

شادی صدام کنید
کاغذها ومدارک همسرم که هیچ نظمی هم بهشون نمیده قبلا دو سوم هر دو کشوخالی بود

مال منم یکیش پر از مدارکه طوریکه کشو رو باز کنی ممکنه چند تاش بیفته زمین

اون یکی هم از باتری و چسب و هندزفری همه چیز توش پیدا میشه 

حالا این دوتا کشو رو قبل از عیدم یه بار پاکسازی کردم باز انقدر شلوغن

نهال🌱

طبق عکس هایی که دوستمون فرستادن منم بنویسم براتون 

کابینت زیر سینک سطل برنج ، آبکش و لگن استیل ، سبد سیب زمینی و پیاز البته دستگاه تصفیه آب هم داریم که جاش باید زیر سینک باشه

کشو میزتلویزیون 

یکی دو عدد چادر نماز دو عدد سجاده 

وسطی خالی 

سومی هارد اکسترنال خالی( موارد مورد نیاز رو میریزیم ارائه می‌دیم سپس خالی کرده و به کشو برمیگردونیم) ، دو عدد سیم برای وصل لپتاپ به مودم و وصل لپتاپ به تلویزیون ، دو عدد فلش خالی که طبق نیاز پر و خالی میشن به همراه چهار عدد باتری شارژی و شارژرشون

ققنوس

خب امروز کشو شال و روسری ها و کشو لباسام پاکسازی شد

خروجی پنج تا شال و روسری 

سه تا لباس زیر

دوتا ساق دست

الان کلا پنج تا شال دارم که دوتاش برا روزمره ‌ست سه تاش برای مهمونی و...

دوتا ساق دستم نگه داشتم با اینکه دیگه استایلم نیستن و اگه استفاده نشن دفعه بعد میرن خروجی

الان تو این قسمت فقط جورابام تعدادشون زیاده

۱۱ جفت جوراب ساق کوتاه و ۲ جفت ساق بلند🤕

تجربه ای که تو خرید جوراب داشتم اینه که جوراب رنگ روشن و مخصوصا سفید اصلا برای من کاربردی نیست چون معمولا بعد یکی دوبار شستشو رنگشون تیره میشه انگار که هنوز کثیفن

این جورابام که برن خروجی دیگه فقط دو جفت مشکی میخرم 

نهال🌱

منم مثل لیلی تو کشو میز تلوزیون فلش و کابل و این چیزا گذاشتم 

کابینت زیر سینکمون هم متاسفانه به شدت شلوغه علاوه بر شوینده ها مامانم یه عالمه نایلون جمع کرده اما چون مصرف نایلونمون بالاست نمیتونم بذارم خروجی 

راستی من چون لباس خونگی زیاد دارم تصمیم گرفتم که اخر هر ماه  لباسامو چک کنم و یکیشو بذارم خروجی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم مثل لیلی تو کشو میز تلوزیون فلش و کابل و این چیزا گذاشتم  کابینت زیر سینکمون هم متاسفانه ب ...

نتونستم این پستمو ویرایش کنم ادامه اش و اینجا مینویسم

من دو تا کشو لباس دارم، ماه پیش همه رو جمع کردم تو یک کشو و تو کشوی دیگه از هر لباسی سه تا جدا کردم که تا الان جوابگو بوده برام (در نتیجه کلا سه دست برام کافیه) سه تا تاپ سه تا تیشرت و سه تا شلوار با شلوارک 

اخر هر ماه یدونه از اینا رو چک میکنم بعد میذارم خروجی اینجوری سریع تر سبک میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را