2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
حالا درمورد کفش و لباس ایشون سالی کمتر از ۶ جفت کفش و ۸تا ۱۰ تا مانتو نمی‌خرند ولی هروقت ایشونو ببین ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.ودقیقا با هیدوا جان موافقم.خدا مادرتون رو بیامرزه برای شادی روحشون فاتحه فرستادم.

خانوما از تجربه اتون درمورد خرید اینترنتی هم بفرمایید  الان من کابل خریدم پشیمون شدم چون فک ...

عزیز به نظر من خرید اینترنتی بستگی به خیلی چیزها داره یکی آدم اون چیزی که تو آنلاین شاپ میبینه تو خرید حضوری پیدا نمیکنه ! 

یکی وقت خرید حضوری نداری یا بچه کوچیک داری مجبوری آنلاین بگیری ! 

یکی قیمت آنلاین شاپ حتی با وجود پست ارزون تر از خرید حضوری میشه ! 

من خودم شخصا ترجیح میدم حضوری خرید کنم مگر این که از آنلاین شاپ های معتبر که مطمئنن باشم می‌خرم !!!

من هم تجربه خوب داشتم هم بد ولی همسرم خرید آنلاین اصلا دوست نداره و تا حد امکان به منم میگه آنلاین نخر مخصوصا برای دخترمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا درمورد کفش و لباس ایشون سالی کمتر از ۶ جفت کفش و ۸تا ۱۰ تا مانتو نمی‌خرند ولی هروقت ایشونو ببین ...

عزیز روح مادرتون قرین رحمت 🖤🖤

به نظر من ایشون ذاتش اینطوریه و دیگه از این به بعد هم تغییر نمیکنه چون خودشم دوست نداره تغییر کنه 

عزیز روح مادرتون قرین رحمت 🖤🖤

به نظر من ایشون ذاتش اینطوریه و دیگه از این به بعد هم تغییر نمیکنه چون خودشم دوست نداره تغییر کنه 

عزییییزم خدا مادر گلت رو غرق رحمت خودش کنه  گلم اینجور که شما نوشتید متوجه شدم این خانم نمی ...

ممنون از محبتتون،دقیقا همینطور که شما گفتید هست،ما فقط سالی دوبار میرفتیم و اونجا هم خودمون غذا درست میکردیم اونم به خاطر پدرم،الان با پدرم صحبت کردیم که ازمون ناراحت نشه و گفتیم اونجا برای وعده های غذایی نمیتونیم بمونیم،کلا میریم یک ساعت میشینیم و بر میگردیم،چون چیزی هم درست میکردیم می‌بردیم یا همونجا درست میکردیم با ما لج میکرد و نمیخورد،ماهم برای آرامش پدرم کوتاه میاییم،نمیخایم پدرم است بشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اعصابم خورد شد واقعا 😑خدا مادرتون و بیامرزه

مرسی،خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
عزیزم خیلی ناراحت شدم.ودقیقا با هیدوا جان موافقم.خدا مادرتون رو بیامرزه برای شادی روحشون فاتحه فرستا ...

خیلی لطف کردید دوستم،خدا عزیزانتونو حفظ کنه

عزیز روح مادرتون قرین رحمت 🖤🖤 به نظر من ایشون ذاتش اینطوریه و دیگه از این به بعد هم تغییر نمیکنه ...

ممنون عزیزم،دقیقا همینطور هست،خودش خیلی خودشو قبول داره،میگه همه به من میگن وسایل اضافه رو بفروش خونتو خلوت کن ولی من چون کدبانو هستم هیچوقت این کارو نمیکنم دکور خونمم خیلی خوب چیدم،از خونه همه بهتره،ما هم فقط با تعجب نگاهش میکنیم

حالامن ازدوست عزیزی بگم که دیگه چندساله بنابه دلایلی ازپیشمون رفتن. توی یه اپارتمان بودیم این خانم بقدرییی تمیزومرتب بود که نگو. یکسال قبل من ازدواج کرده بود ولس جهیزیش کاملاا نووتمیز. نمیگم خیلی شیک وقشنگ ولی تمیزززز ونو بود. محال بود یباردرخونشو بزنی ویدونه اسباب بازی توی خونش باشه باوجوداینکه دخترشیطونی داشت. هیچوقتم وسیله اضافی نمیخرید قبل وبعد خونه تکونیش فرقی نداشت. این خانم بخاطردلایلی مجبورشد ازپیشمون برن ودوستان وسیله هاشوبراش جمع کردن وبنابه تعریفشون همه وسایلاش بقدری مرتب چیده شده بودن ادم حیفش میومد جمعشون کنه. بااینکه دکوری وایناهم داشت ولی انقدرتمیزو مرتب بود اصلاشلوغی خونش به چشم نمیومد

لطفالایک نکنین. 
ممنون از محبتتون،دقیقا همینطور که شما گفتید هست،ما فقط سالی دوبار میرفتیم و اونجا هم خودمون غذا درست ...

چاره ای نیست عزیزم 

دقیقا به خاطر آرامش خودتون و پدرتون باید تحمل کنید 

❌لایک❌

درمقابلش یکی ازنزدیکانم درزندکیش باهمسرسابقش نگم براتون ازخونشون. همسرش توی کارتعمیرات مبل بودویه مغازه سمساری بغل ذست کارگاهشون بود. این اقاهروسیله ای که توی سمساری میدید میاوردخونه. تصورکنین یه پذیرایی سی متری یه دست مبل استیل ویدست راحتی چرم مشکی بزرگ. یه بپقه باکلی دکوری میزتلفن باملی دکوری وعکس. تلوزیون ومیزش وباند. ویه گیتاردکوری بزرگ اندازه یه مترگوشه پذیرلیی بابخاری. اشپخزخونه ده متری که درکابینتاش شیشه بود کلی ظرف دکوری توشون. کلی گل وگلدون ودکوری ازدرودیوار وروی میز به چشم میخورد. من واقعانمیتونستم بیشترازیکی دوساعت اونجادوام بیارم. اون زمان من تازه ازدواج کرده بودم وخونم مینیمال بود وهرکی میومد خونمون چون مادونفرنزدیک هم بودیم منزل هردومون میومدن وهمگی ازارامش خونه ما درمقابل خونه ایشون میگفتن که متاسفانه من بعدمدتی ماکسیمال شدید شدم والان دوباره خداروشکر به اصل خویش یازگشته ام😁حالا این دوست عزیز ازاون همسرشون جداشدن وباشخص دیگه ای ازدواج کردن که اقاهم قبلا زن داشتن ووسایل خانم هنوز توی خونس نگم ازشلوغی این خونه هم. که انگارواردگلفروشی ومس فروشی شدی یعنی هرجایی گیرشون اومده یه تیکه دکوری مسی ویه گلدون گزاشتن

لطفالایک نکنین. 

گزارش امروز 

طبق برنامه اوپن وکابینت زیرش بعلاوه سه تاکشوی زیرش تمیزشد، جاروکشیدم، یخچالم خارج ازبرنامع تمیزشد چون امروزکارشناس بیمه میاد براش. 

خروجی هم یدونه جامایع ظرفشویی وکفی ترازووبطری اب معدنی کوچک

لطفالایک نکنین. 
عزیز به نظر من خرید اینترنتی بستگی به خیلی چیزها داره یکی آدم اون چیزی که تو آنلاین شاپ میبینه تو خر ...

منم 99 درصد چیزایی که از دیجیکالا خریدم ازشون راضی بودم ولی این دفعه که اینجوری شد متوجه شدم که بعضی وقتا خرید اینترنتی هم باعث انباشتگی میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنون عزیزم،دقیقا همینطور هست،خودش خیلی خودشو قبول داره،میگه همه به من میگن وسایل اضافه رو بفروش خون ...

وسایلش بهش اعتماد به نفس میده

شاید فکر میکنه اگه وسایلشو بفروشه و از وسایل مادرتون استفاده کنه کوچیک میشه

مامان بزرگ منم اینجوری بود مثلا میگفت من یه دنیا وسایل دارم یا رخت خواب دارم حالا ما براش کادو میردیم یا غذا میبردیم بهش برمیخورد فکر میکرد کــــه ما فکر میکنیم خانم هیچی نداره و ما داریم کمکش میکنیم 

درمقابلش یکی ازنزدیکانم درزندکیش باهمسرسابقش نگم براتون ازخونشون. همسرش توی کارتعمیرات مبل بودویه مغ ...

گفتید مس.... نمیدونم نظر بقیه هم همینه یا نه اما به نظر من کلا ظروف مسی خونه رو شلوغ نشون میده و یجوری انباشتگی داره 😑