2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740540 بازدید | 44731 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم ولی من محلی میخرم یک شب درمیان دوکیلو. دوکیلوتوی ایناجامیشه؟ 

من شیر شیشه ای پاک خریدم 

شیر محلی میخرم میجوشونم بعد سرد شدن میریزم تو شیشه هر شیشه یک کیلو جا میگیره 

ققنوس
یه جورایی همین میشه:  « ساده زیست، یه مینیمالیسته هر مینیمالیستی ساده زیست نیست»  ...

بنا به همین نکات گفته میشه که مینیمالیست سبک زندگی پر هزینه ای هست 

چون هر وسیله ای که وارد زندگی یک مینیمالیست میشه از چندین مرحله عبور می‌کنه

منم کم میخرم اما با کیفیت میخرم ولی قبلا هم گفتم با کیفیت خریدن من به این معنی نیست که حتما برند خارجی بخرم تا جایی که بتونم مخصوصا در زمینه لباس و لوازم بزرگ منزل ترجیحم ایرانی های با کیفیت هستند

در یکسری زمینه ها متاسفانه کالای وطنی خوب وجود نداره و به اجبار متوسل به برندهای خارجی میشم

ققنوس

سلام داغ داغ اومدم گزارش بدم🙊امروز مامانم خونه نبود منم استفاده کردم یدونه دسته بدمینتون که خراب بود سه تا دبه که مامانم راضی نمیشد بذاره خروجی رو بردم گذاشتم کنار زباله ها😅امیدوارم متوجه نشه 😅😅

راستی از خروج  خط کش مهندسی منصرف شدم 

از اون دسته بدمینتون برای مرتب کردن بالای پرده استفاده میکردم، حالا که دسته رو گذاشتم خروجی به جاش از خط کش استفاده میکنم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز نوبت نظافت و پاکسازی جا کفشی بود که یک کشو هم قسمت بالاش داره👠

کل جا کفشی خالی شد

داخل و بیرونش+کشو کامل تمیز شد🧽

کف جا کفشی و کشو ها کفی انداخته بودم که تمیزشون کردم

کفش ها رو تمیز کردم و چیدم

دو تا سبد کوچیک داشتم تو یکیش واکس و کفی کفش اضافه گذاشتم🧺

تو یکی دیگش پلاستیک و مشما های خالی که لازم میشه🛍️

کشو هم شامل کلید و انگشتر و لوازمی که همسرم هر روز بر میداره

تو جاکفشی خوشبو کننده زدم و تمام✨🤌🏻

کشوی جانماز و البوم ها رو پاکسازی کردم 

یه سری جانماز و مهر و تسبیح اضافه رفت خروجی 

چند تا عکس یک شکل داشتیم یدونه نگه داشتم و بقیه رفت خروجی

سه تا البوم داشتیم که دوتاشو یکی کردم و کلا شد دوتا 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
این پیامتون مال خیلی وقت پیشه ولی من چون دارم صفحاتومیخونم جوابتونو میدم شاید ببینین. اگرازوسیله ای ...

سلام تابناک عزیزم

ممنون که راهنمایی کردین گلم

نه عزیز طوری نیست که از یک وسیله دو تا داشته باشم مثلا اینطوریه که من الان قابلمه های دم دستیم 12 تا از کوچیک تا بزرگه و همه رو هم استفاده میکنم فقط سایز بزرگه رو مثلا سالی 3_4 بار

یا ظروف پذیراییم مثلا 24 نفره ست و استفاده میکنم فکر میکنم من نمیتونم درست مرتب کنم 

این کار مرتب کردن رو بلد نیستم 😓

سلام تابناک عزیزم ممنون که راهنمایی کردین گلم نه عزیز طوری نیست که از یک وسیله دو تا داشته باشم مث ...

وسایلی که دیرتر مصرف میشن رو انتقال بدید به یه کابینت دور از دسترس تر بالای کمد دیواری 

شما ۱۲ قابلمه رو هر روز استفاده میکنید؟ اگر جواب بله ست یه تجدید نظری داشته باشید نهایت یک سوم این تعداد برای یک روز بنظرم کافی باشه مابقی رو یا عقب همین کابینت بذارید با انتقال بدید به کابینت های بالا یا جایی که حالت انبار اشپزخونتون باشه

ظروف هم به همین منوال .اونایی که کمتر مصرفتون میشن رو هدایت کنید به فضای دورتر از دم دستتون

شما مرتب کردن بلدید اولویت بندی نکردید

ققنوس