2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740545 بازدید | 44731 پست
چندروزپیش به همسرم گفتم یکم لیموعمانی بگیره اونم فقط یکممممم گرفته بود جوری که درنایلون بزوربسته شده ...

از جمله اخرتون بسیار لذت بردم 

امیدوارم بهترین متریال رو برای کابینت هاتون بزنید

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

(من تو مسافرت برای خودم و بچه ها یه دست لباس بیرونی و یه کفش برمیدارم و دودست راحتی و یه جفت دمپایی ...

برای چند نفر یه ساک و چمدون واقعا عالیه🤩

ولی خودم جهت تنوع و اینکه شاید برای اون یک دست بیرونی مشکلی پیش بیاد دو دست بر میدارم

من می خواستم زودتر بهتون بگم فکر کردم شاید ناراحت شید. من خونه چهارشنیه ها تمیز می کردم چون پنج شنب ...

سال های قبل پنجشنبه انجام میدادم،البته خب خداروشکر هیچوقت ریخت و پاشی نیست که بمونه،کثیفی شدید نیست ...

سال های قبل پنجشنبه انجام میدادم،البته خب خداروشکر هیچوقت ریخت و پاشی نیست که بمونه،کثیفی شدید نیست ...

حتما همینطور وقطعا خونتون همیشه تمیزه منظور منم همون تمیزی کردنی که مدنظرتون

شادی صدام کنید
برای چند نفر یه ساک و چمدون واقعا عالیه🤩 ولی خودم جهت تنوع و اینکه شاید برای اون یک دست بیرونی مشک ...

برای 6نفر عزیزم

لباس بیرونی ها به محض عوض کردن با لباس راحتی به خاطر عرق کردن و احیانا کثیف شدن تو اولین فرصت میشورمشون، یا اگه هنوز به شهر مقصدمون نرسیدیم یه چند ساعتی تو یه شهر توقف میکنیم و لباسمون رو میدیم خشکشویی یا نهایت میخریم

❌لایک❌
ملافه و پتو و متکا چی 

بستگی داره با چی بریم مسافرت عزیزم 

اگه با هواپیما بریم همون سبد مسافرتی هم حذف میشه 

اگه با قطار بریم ملافه و بالش ها و زیرانداز حذف میشن

اگه با ماشین خودمون بریم همیشه سه تا بالش وملافه و زیرانداز تو ماشین داریم،پتو نیاز نداریم همه گرمایی هستیم 

❌لایک❌
سلام به همه بروبچ ساده زیست. چندروزپبش قبل بیدارشدن پسرم یه نایلون بزرگ خرده اسباب بازی وماشین شکسته ...

من یکی ساده زیست نیستم 😅

بهترین جنس رو میخرم اما به اندازه

❌لایک❌
بستگی داره با چی بریم مسافرت عزیزم  اگه با هواپیما بریم همون سبد مسافرتی هم حذف میشه  ...

خوب حالا بسته به وسیله سفر اونجا داخل هتل یا هر جا احتیاج به ملافه و ..پیدا نمی کنید 

من هتل هم میرم از ملافه های اونجا خوشم نمی یاد