2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742653 بازدید | 44773 پست

بچه ها این پیامک برای من اومد برای اولین بار تو عمرم صرفا از سر کنجکاوی بازش کردم.

فقط کد ملی  ونام وفامیلم زدم الان متوجه شدم جعلیه.

حسابم خالی کردم.فقط چندتا سوال دارم:

باید حتما کارت بسوزونم وحساب جدید باز کنم؟

اگه حساب جدید باز کنم با کد ملی ام دوباره به اطلاعات بانکی ام دسترسی دارن؟

گوشی ام چی ممکنه به محتویات گوشی دسترسی پیدا کنند؟

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این پیامک برای من اومد برای اولین بار تو عمرم صرفا از سر کنجکاوی بازش کردم. فقط کد ملی   ...

اصلا اعصابم خرد شد که من تو عمرم نمی دونم سهام عدالت چیه وبانک این چیزا نمی رم.فقط یه کارت بانکی دارم اونم برای خرید‌

همین.

شادی صدام کنید
اصلا اعصابم خرد شد که من تو عمرم نمی دونم سهام عدالت چیه وبانک این چیزا نمی رم.فقط یه کارت بانکی دار ...

شادی جان اول اینترنت گوشیتو قطع کن 

تمام حسابهایی که رمزش رو تو نرم افزارهای گوشیت داری خالی کن به حسابی که رمز هیچ وقت باگوشی خودت باز نکردی 

به احتمال زیاد این هکر یه پیام برای تمان مخاطبهات از طرف تو میفرسته که نیاز به فلان مقدار پول داری و از طرف تو شماره کارت میده که پول بریزن به حسابش

شما یه پیام به تمام مخاطبهات بده که اگه یه همچین پیامی از طرف من برای خط شما اومد توجه نکنید که کلاهبرداریه 

فردا هم حتما برو پلیس فتا

❌لایک❌
عزیزم‌پلیس فتا برای چی؟ یعنی انقدر جدیه؟

اره عزیزم 

اگه گوشیت هک شده باشه از طرف شما به همه مخاطبهات پیام میده و پول میگیره از طرف شما 

من خودم قبل عید پلیس فتا بودم که همچین چیزی رو به عینه دیدم 

❌لایک❌
اره عزیزم  اگه گوشیت هک شده باشه از طرف شما به همه مخاطبهات پیام میده و پول میگیره از طرف شما& ...

اهان تنها مشکلش این؟خوب این مشکل نداره الان استوری کردم بیشتریا دیدن 

مخاطبای زیادی ام دارم خوشبختانه مینیمالم.

واینکه تنها کارت زندگیم همین کارت بانکی ام؟

از جهات دیگه برای گوشی ام مشکلی ایجاد نمی کنه

کارتم بسوزونم کارت جدید بگیرم حل میشه؟

شادی صدام کنید
اهان تنها مشکلش این؟خوب این مشکل نداره الان استوری کردم بیشتریا دیدن  مخاطبای زیادی ام دارم خو ...

نتت رو خاموش کن و فردا یه تماس با پلیس فتا بگیر 

چون کد ملیت هم دادی بازم یه سوال بکن عزیزم 

❌لایک❌
نتت رو خاموش کن و فردا یه تماس با پلیس فتا بگیر  چون کد ملیت هم دادی بازم یه سوال بکن عزیزم&nb ...

شما بدتر من ترسوندید عزیزم

اخه اصلا کارت ورمز کارت ندادم نرم افزارش نصب نکردم.

شادی صدام کنید

چون سایت قطع بود از قبل تایپ کردم 😅

امروز از گلخونه ام شروع کردم و چند تا زیر گلدونی و با سنگ های تزئینی رو شستم 

تو یه باکس چند تا گلدون کوچیک یک سایز داشتم یدونه نگه داشتم و بقیه رو گذاشتم خروجی دوتا زیر گلدونی اضافه داشتم گذاشتم خروجی، باکس تقریبا خالی شد و کود ها رو گذاشتم داخلش 

دوتا لیوان برای قلمه ها داشتم که یکیشو قشنگ شستم و گذاشتم تو کابینت و یکیشو نگه داشتم 

ته کیسه خاک داشتم که گذاشتم تو بالکن سر فرصت استفاده کنم و جایگزین نمیشه چون فعلا قصد خاک عوض کردن ندارم

دوتا گلدون قدیمی مامانمم یواشکی گذاشتم خروجی🙊

اولین ورودی های امسالم 😍

یدونه شال هدیه گرفتم که خیلی دوسش دارم و استفاده میکنم

لوازم گلدوزی خریدم 

6 تا رخت اویز

یه شلوار برای باشگاه و شلوار قبلی رو تو خونه میپوشم تا زودتر بذارم خروجی

کیف پول /کیف پول قبلی هم رفت خروجی (چون جای کارت داره باید کیف کارتم بذارم خروجی) 

ماسک

چنگال زیتون 😶😅 

در شیشه مربا جهت هماهنگ سازی شیشه ها

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام  دوستان گل 

بی صبرانه  منتظر بودم  سایت درست شه ازتون کمک بخام 

اگر تجربه ای  دارین کمکم کنید  خرید اشتباه نکنم

میخوام برای دخترم ۴سالشه تخت بخرم 

چه چیزایی مهمه  دقت کنم 

فقط میدونم زیرش کشو داشته باشه، نوجوانی سفارش بدم و رنگ سفید مد نظرمه...

اگر  چیزی هست ک بدونم لطفا  کمکم کنید اشتباهی نکنم پشیمون شم..

خودمم تخت ندارم  زیاد  وارد نیستم

سلام  دوستان گل  بی صبرانه  منتظر بودم  سایت درست شه ازتون کمک بخام  اگر ...

حتما تخت استاندارد بگیر که دیگه وقنی بزرگ شد دوباره عوضش نکنی و اینکه جاش تنگ نمیشه من برا دخترام از اول تخت ۹۰در ۲۰۰گرفتم الانم که بزرگ شدن استفاده دارن رنگ سفید هم عالیه برا تمام سنین خوبه فقط تاجش رو هم ساده انتخاب کن .

سلام خانم ها سال نوی همگی مبارک انشالله همیشه پر از سلامتی و آرامش باشین! 

بچه ها من از اواخر اسفند چند باری اومدم گزارش بدم متن طولانی مینوشتم آخرش که میخواستم ثبت کنم کلا از سایت میپرید چند بار این طور شد ولی همه ی گزارش ها و نظرات شما رو خوندم در این مدت 🥰

من امسال خریدم طبق لیستم بود و چیز اضافه ایی نخریدم حتی به اصرار همسر عوضش خودم رو به کنسرت خواننده ی مورد علاقه ام دعوت کردم اول سالی🥰🥰 ولی برای دخترم نمیتونم این طور باشم و دست و پام شل میشه 🥴‌ 

بعضی وقت ها نمیشه اون طور که باید چیزی که خودت میخوای رو اجرا کنی به طور مثال من امسال هفت سینم رو با ظروف چوبی که تو خونه داشتم چیدم یه دفعه به ذهنم رسید خواهر همسرم شمعدان چوبی داره از اون بگیرم چون خودشون میرفتن سفر و نیازی نداشتن با همسرم که مطرح کردم مخالفت کرد و گفت خودمون میخریم فرداش منو برد بیرون و خرید ولی خب نیازی نبود واقعا !