2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739627 بازدید | 44717 پست
سلام دوستای مینی‌مال خودم سال نوتون مبارک و سالی پر از خروجی وسایل اضافه و پر از ورودی طلا و پول برا ...

آخ گفتی ....

ورودی پول و طلا 😋😍🥰

خروجی

جعبه‌ی یه ظرف که تو انبار بود چون نیاز نداشتم

الان کمبودشو داشتم آوردم رو دست

جعبشو گذاشتم خروجی

دوستان عزیزم امروز که برای دید و بازدید خونه اقوام رفتم واقعا از دیدن شلوغی خونه ها سردرد گرفتم😀گفتم کاش این خونه ها رو دست من میدادن تا خلوتشون کنم .جالبه خونه یکی از اقوام هس یه دکوری روی یه دیوار خونه زدن تقریبا هم بزرگه تمام ظرفهایی که دوست داره اعم از پیش دستی .فنجان و بشقاب رو اونجا چیده یکی نیس بگه عزیزم جای اونا داخل کابینته نه روی دیوار پذیرایی حالا جلوی ما از یه پیش دستی هایی استفاده کرد واقعا لایق آشغال رفتن بود.واقعا متاسف شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برنامه ای نوشته شده دارین؟؟  شاغل هستین؟

نه عزیزم دوسال سرکار نمیرم دیگه.

برنامه نوشته شده با توجه سبک زندگی ام برای خودم

مثال می زنم شما مقدار زیادی سیب دارید که نمی دونید باهاش چیکار کنید ولی یه قلم وکآغذ بر می دارید شروع می کنید به نوشتن اولین چیزی که به ذهنتون می رسه کمپوت سیب

بعد میان اینجا نظر خواهی می کنید دوستان میگن کیک سیب 

تو برنامه آشپزی تلویزیون پای سیب اموزش میدن 

وهمینطور الی آخر حالا شما روی کاغذتون یه برنامه کامل برای اون همه سیب تون دارید که اگه تو ذهنتون می بود انقدر منظم ومنسجم نبود پراکنده بهم ریخته

حالا میشه خیلی نفصل تر وکامل تر این موضوع توضیح داد

یا مثال های بیشتری زد

شادی صدام کنید

الهی سال جدید برایتان همان سالی باشد که میخواهید...

همانهایی را ببینید که دوستشان دارید...

همان حرف هایی را بشنوید که دلتان میخواهد

و همه چیز همان طوری پیش برود

که آرزویش را دارید...

خوشبختی برای هرکسی

تعریف ویژه ای دارد

ومن خوشبختی به سبک خودتان

را برای شما آرزومندم...

سالتون فوق العاده🌹❤️

اون یه بلوز فنا رفته رو تا کن بزار پیش رنگها همیشه موقع رنگ اونو بپوش من این کار رو میکنم

یه دونه بلوز و حوله داشتم برای اینکار... بلوز خونه مامانم بود چون همیشه اونجا رنگ میکردم  ....

البته بلوزی که پوشیدم رنگ و رو رفته بود و گفتم اینجوری استفاده کنم و خروج بزارم... 

امروز نوبت کمد دیواری ها بود دوتا طبقه کمد دیواری مرتب کردم از نظر من که خیلی خروجی داره ولی خوب نمی ذارن.

اندازه یه میز نهار خوری توری داشتم که مدتهاست دیگه نیازم نشده می ذارمش خروجی

ورودی هم داشتیم یه ساک پیک نیک که خوش رنگ هم هست از محل کار همسرم دادند آیتم خوبیه ونیازمون میشه هم برای بیرون بردن هم برای بالای کمد دیواری.

یه نماز قضا خوندم.

فعلا با یه آدم سمی قطع ارتباط کردم باشد که بتونم تا آخر ادامه بدم.

غذا کم می کشم کم می خورم.

شادی صدام کنید
امروز نوبت کمد دیواری ها بود دوتا طبقه کمد دیواری مرتب کردم از نظر من که خیلی خروجی داره ولی خوب نمی ...

سلام عزیزم دو مورد شما را دوست دارم منم انجام بدم نماز قضا خوندن و غذا کم کشیدن نماز را از امروز نمی تونم عذر شرعی دارم ولی غذا را از امروز شروع می کنم ممنون از بیان کردن کارهای خوبت چون انگیزه میده🌻🌻🌻