2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
خانما اینجا شاید جاش نباشه میشه یه راه حل بهم بدین ؟ ذهنم درگیر همسرم و گذشتش هست گذشته نحسی که تو ...

عزیزم مشکل شما فک نکنم با پادکست و اینا حل بشه. بنظرم هر جور شده پولشو جور کنین و برین مشاور. اگه با خودتون صادق باشین بنظرم با همون یکی دو جلسه مشاوره رفتن متوجه میشین باید چیکار کنین

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
خانما اینجا شاید جاش نباشه میشه یه راه حل بهم بدین ؟ ذهنم درگیر همسرم و گذشتش هست گذشته نحسی که تو ...

عزیزم براتون دعا میکنم زودتر مشکلتون حل و حال دلتون خوب شه. شما با مشکلتون هنوز کنار نیومدید این عدم پذیرش حالتون رو بدتر کرده. سالها پیش من یه مشکل لاینحل داشتم به یه مشاور مراجعه کردم فقط گریه کردم و درموردش صحبت کردم. 

همین که در موردش حرف زدم انگار بار سنگینی از دوشم برداشته شد و من با مسئله کنار اومدم. دیگه جلسه ی دوم رو نرفتم. 

به نظرم از جاهای دیگه هم شده بزنید و به یه تراپیست با تجربه مراجعه کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی یه مقدار از وسایل همسرم و پسرم 

امروز بدون اینکه من چیزی بگم خودشون وسایل شخصی خودشون رو پاکسازی کردند و هر کدوم یه مقدار خروجی داشتن و با افتخار آوردن به من دادند که ببین چقدر برات خروجی پیدا کردیم؟😅😂منم هم واقعا ذوق زده شدم و هم اینکه ذوق زدگیمو نشون دادم تا برای دفعه های بعد بیشتر تشویق بشن😀

امروز طبق روال جمعه ها خونه جارو گردگیری و تمیز شد💫

ورودی هم فقط مواد خوراکی داشتیم💫

شادی جان به نظرم ی ماسک کافی هست🌿

برگبیدی  جان امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه و خدا به دلت آرامش بده💫🤍

سلام بر همگی 

من خودم دیگه خدا رو شکر تا بعد تعطیلات عید خروجی ندارم ولی فعلا تمام سعی ام دارم می کنم خانواده ام مینیمال کنم که در همین راستا مامانم باهام قهر کرد که چرا داری زندگیم رو ریختین بیرون حالا زندگیش شامل تو تا پلاستیک بزرگ تیکه پدرچه اضافه لباس   از ظرف پلاستیکی  که نگم   

ولی خواهر هام استقبال کردن البته به هر کدوم گفتم بیام کمکتون خونه تکونی قبول نکردن  

مشلوار های رایگان بهزیستی تلفنی هست. مشاوره حضوری هم دارن با قیمت پایین تر. یه جاهایی مشکل باید ریشه ای و توی اتاق درمان حل بشه.کتاب و پادکست گاهی فقط مثل مسکن هست. درد رو موقتی خوب می‌کنه.

عزیزم یعنی حتی کارتون لیوانها رو هم نگه نداشتین؟ اینجور برا اثاث کشی سختتون نیست؟  خود من تعدا ...

من موقع اثاث کشی همه رو روزنامه پیچ میکنم و میذارم تو یه کارتن محکم و تمام

❌لایک❌
بچه ها من تاپیک زدم کسی جواب نداد به اجبار این‌جا می پرسم یکشنبه جشن دعوتم که حتما باید برم یکشنبه ...

ماسک بزن عزیزم 

به احتمال زیاد ویروسی نیست و فقط یه سرماخوردگی ساده ست ،بهتر باشی گلم 💞

❌لایک❌

با پادکست خوب نمیشی که عزیزم 

اگه بچه مدرسه ای داری آموزش و پرورش مشاوره رایگان خانواده بهت میده گلم 

بهزیستی و کمیته امداد هم همینطور عزیزدلم 

❌لایک❌