2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735635 بازدید | 44666 پست

وای وای امان از کفشی غیر رنگ کرمی و مشکی و طوسی

ینی من کفش سرخابی و زرد داشتم ،خداشاهده بعد چندسال یکبار پوشیدم اونم تو خزپارتی😆😆😆

خواهرشوهرم خزپارتی دعوت شده بود اومد کفش سرخابی هامو گرفت پوشید

چرا کفش های این رنگی خریدم؟؟ چون خریدهیجانی داشتم و رنگ مانتوم زرد و سرخابی بود بخاطر ست خریدم ک هیچ کدومو نپوشیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای من شش دست کت وشلوار🤔😐🙃

متاسفانه جوگیر شدم

مغازه تو شهری بود که دو سه ساعت با ما فاصله داره و من سه چهار بار همسرمو راهی کردم رفتیم مخصوصا اون مغازه که اون کت شلوارو بخرم ،دوباره هفته بعدش آف میزد باز بدو بدو میرفتیم ک مبادا تموم کنه

خدا میدونه چقد پول تو این سالها سر لباس و متعلقاتش از دست دادیم

خداروشکر باشماها اشنا شدم

من چادرمو با شامپو میشورم و بعد میذارمش تو هاله و بعد بدون آبکشی میندازم رو بند  همه با دست&nb ...

عزیزم منم همین کارو میکنم ولی فکر کنم به جنس پارچه هم مربوط باشه بعضیهاش اصلا به بافت نمیچسبه بعضی ها هم هر کار کنم بازم میچسبه

اینجور وقتا که آدم دلش میخواد رنگای دیگه رو هم امتحان کنه، باید یه خواهر یا رفیق پایه،که تیپت به هم ...

من با خواهرم لباسهامونو باهم عوض میکنیم 

من وجاریمم که کلا لباسها و وسایل همدیگه رو استفاده میکنیم😍😂یعنی بدون اجازه همدیگه چیزی رو نمیزاریم خروجی چون ممکنه اون وسیله یا لباسی که نخوایم به درد یکی دیگمون بخوره

من خودم این سبکی خریدمیکنم: شوینده ها رو ۴لیتری میخرم تا۶ماه بسمه،رب گوجه هم ۵کیلویی میخرم که اونم۶م ...

دقیقا خریدهای ما هم اینطوریه جز برنج که از بیرون میگیریم یه کیسه ده کیلویی برای یک ماهمون میگیریم 

29 آبان

چالش سینک . انجام شد

چالش یک درب . کمد اسباب بازیای پسرم. برامون سوغاتی اوردن و ظرف داشتند که امروز برای نظم دهی به بازیهای ریز پسرم استفاده کردم و چندتا پاکت مقوایی رو از کمدش خارج کردم.

با چند روش ساده . یه ماساژ کوچولو به پوستم دادم و حسابی تمیزش کردم .الان حس میکنم نفس داره میکشه .

دوساعت هم توی گل و شل پیاده روی رفتیم.

بعد از مدتها . یه شکلات نوروز خودمو مهمان کردم . با کاپوچ. لحظه ای آشنا و قدیمی برام تکرار شد. 😁. . از فردا دیگه نمیخورم 😂.

به خاطر یکی از اقوام مهمان که خیلی حساس بود یه شوینده سبزی و میوه خریدیم. توی وسایل دیدمش خندم گرفت،حالا اون حساس بود ما چرا جوگیر شدیم و چیزهای مناسب با معیار ایشون خریدیم...  تاریخ مصرف روش معلوم نیست بس که مونده و استفاده نکردیم امادست که از خونه خارج بشه و هیچ وقت نخواهیم خرید . 

متاسفانه جوگیر شدم مغازه تو شهری بود که دو سه ساعت با ما فاصله داره و من سه چهار بار همسرمو راهی کر ...

گلم جلوی ضرر روازهرجابگیری منفعته..بنظر من اگه نمیخریدی هم تودلت میموندتااخر عمر..ادم باید ازیه چیزی سیر بشه تا رهاش کنه..منم یه مدت اینطوری بودم.🙄.هرسال بااینکه چندین مانتوداشتم انگارسیرمونی نداشتم همش میگفتم تکراریه اینو دیدن تو تنم و... بااینکه سه تاپالتودوتاکاپشن ویدونه پافردارم به شوهرم میگفتم هم بارونی میخام وهم پالتو 😐ولی اینجا که اومدم بیخیالش شدم..ولی پولشومیگیرم که بدعادت نشه😁البته معاوضه باخواهرمم یکی از دلایل ترک خریدبود

منم یه خواهر دارم هرچندماه یه بار کلی لباس باهم تعویض میکنیم هم خرج اضافه رودستمون نمیمونه هم تنوع م ...

خانواده همسر من خیلی خیلی زیاد نسبت به ادمای اطرافشون تیز بین هستن خصوصا تیپ یه نفر و خیلی نگاه میکنن . و حتما یادشون میمونه. من خواهرم یه شال داشت فقط یه بار سرش کرده بود بعد دوسال دادش به من به محض اینکه مادر همسرم شال و روی سر من دید گفت عه اینه که خواهر اون سال فلان مراسم سرش کرده بود؟ به قول بچه ها من پشمام ریخت .

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
گلم جلوی ضرر روازهرجابگیری منفعته..بنظر من اگه نمیخریدی هم تودلت میموندتااخر عمر..ادم باید ازیه چیزی ...

کاملا درسته عزیزم

خداروشکر که دیگه پول به پارچه نمیدیم

بیایم بجاش پول به فلزات با ارزش بدیم

😅😍

خروجی امروزم یه بارانی که کهنه شده شده بود ورودی بارانی ندارم 

یا تاب دخترم که براش کوچیکه تا سال دیگه هم مطمئنم که اندازش نمیشه

خدارو شکر سفت و سخت جلوی ورودی های هیجانیمو میگیرم

کل لباس زمستونی های من یه پافر یه هودی که همیشه زیر پافر میپوشم

یه کاپشن و یه بارانی هستش

امروز یه مانتو برای عیدم گرفتم که نیاز بود 

در حال حاضر۳ تا مانتو ،دو تا شال، دوتا شلوار ، دوتا کیف دو جفت کفش اسپرت ،یه جفت کفش مجلسی مجموع لباسای بیرونی من هستن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
دقیقا خریدهای ما هم اینطوریه جز برنج که از بیرون میگیریم یه کیسه ده کیلویی برای یک ماهمون میگیریم&nb ...

پربرکت باشین🌷

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810