2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736386 بازدید | 44685 پست
خوب اون وسایلی که نیازتون نمیشه رو خروج نمیذارید؟ من ترجیح میدم یا لوازم بیرون کارتن باشن و مصرف بش ...

ما مستاجرا اون وسایلارو گذاشتیم برای روزیکه ان شاالله صاحب خونه شیم و برای همیشه بازشه،چون الان که خونه هامون فضای کافی ندارن ممکنه استفاده نشن ولی دراینده مطمعنیم بکارمیاد😍😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مصاحبه از رضا کیانیان دیدم گفت من تو فلان سال خونه ام خریدم ۲۵ میلیون هنوزم تو همون خونه ام الانم نمی دونم قیمت خونه ام چنده چون نمی خوام بفروشمش ومثال های دیگه می گفت وسایل در اختیار ما هستند نه ما در اختیار وسایل

شادی صدام کنید
عمه منم میگه از بس برنج رو با پلو پز درست کردم دیگه حالت آبکش برام سخته 😍

مدتیه ترس مهمان زیاد دارم 😂... تو لیست خرید اینده نوشتم پلوپز دوازده نفره. پلوپز خودم چهارنفره ست ولی حجم بیشترهم توش گذاشتم. 

چند تا خروجی که چند پست بالاتر گفتم رو دادم دست پسرم گفتم ببر بزار تو کنار سطل زباله

حالا یه سری وسایل نو مثل شال و روسری گذاشته بودم تو راهرو که ببرم خیریه 

بعد از این که پست گذاشتم

رفتم راهرو یه چیزی بیارم دیدم نایلونی که قرار بود بدم خیریه نیست

به پسرم میگم پس این نایلون کو

میگه تو راهرو بود منم گفتم لابد اینم باید بره سطل زباله 

برده انداخته

مغزم سوت کشید

چرا جنس مذکر اینجوری هستن

بعضی وقتها میگم خدایا به زن آینده اش رحم کن

امروز یکی از سخت ترین کارهای عمرم رو انجام دادم و یکی از کتاب شعرهامو کادو دادم به یه دختر نوجوان که میدونم دوست داره و همش این بیت تو ذهنم میومد:

در رفتن جان از بدن،گویند هر نوعی سخن

من خود به چشم خویشتن، دیدم که جانم میرود

😐😂

همینقدر فهمیدم که از بین همه مدل وسیله ای که تا الان بخشیدم کتابام از همه سختتر بوده... هنوز کتاب زیاد دارم فعلا اینو امتحانی دادم ببینم زنده میمونم یا نه😂

سه تا جانماز نو که اصلا استفاده نشده بود و خوشگلم بود دادم که برسونن دست یه نوعروس

دو تا پیاله استیل خیلی وقته تو خونمونه فکر کنم برا مادرشوهرمه که امروز دادم بهش

سلام دوستان ،من از کوچیکی مینیمال بودم ولی چون نمیدونستم اینم یه سبکی از زندگی محسوب میشه همه مخصوصا خواهرام بهم میگفتن این چه فکریه که تو داری همش دنبال اینی که وسایل اضافه رو رد کنی میگفتن وسواس گرفتی😑...وقتی با این تاپیک آشنا شدم تازه فهمیدم اینم یه سبکی هس😁.

اتاقام خیلی خلوته ،کابینتام بعضیاشون کلا خالیه😅..اتاق پذیرایی ام بزرگه حدودا ۴۵ متره ولی داخلش فقط تلویزیون و یه دست مبل هفت نفره ،با یه میزناهارخوری و بخاری هست و تمام حتی یه دکوری و گل هم نیست .کلا خالیه .و من احساس ارامش دارم😅

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍