2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736848 بازدید | 44690 پست
من تو جهازم وسایل اضافه زیاد داشتم که هواپز و سبزی خردکنو دور از چشم شوهرم رد کردم رفت🤝 ولی مثلا س ...

چجوری رد کردی عزیزم؟

فروختی؟

اگر فروختی از چه راهی؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اکثر لباسای تابستونیمو قراره پاکسازی بشه که همه پاکسازیام وقتی کامل شد میگم😁 من وسایل اضافی رو ...

یاااا علیییی 

چقدر بت وسایل دادن

مامان ها انگار توی قدیم موندن!!

اخه کی دگ پشتی میزاره یا گوشه اتاق پتو میندازه 

بچه ها🔴🔴

حوله لباسیم دگ خراب شده

ب نظرتون دوباره لباسی بخرم

یا حوله استخری معمولی

از لحاظ قیمتی خب لباسی از یک و نیم میلیون شروع میشه به بالا

از لحاظ جا خب لباسی بیشتز جا میگیره

از اونورم لباسی راحتتره و عادت دارم

میخواستم ببینم شماها حوله اتون چیه؟؟

،

بچه ها🔴🔴 حوله لباسیم دگ خراب شده ب نظرتون دوباره لباسی بخرم یا حوله استخری معمولی از لحا ...

ما اولش دو تا حوله جنس خوب استخری خریدیم بعد مادر همسرم لطف کردن دو تا تن پوش برامون خریدن فعلا تن پوشا رو استفاده میکنم تا کهنه شن 

ولی من بعد خراب شدن تن پوشا دیگه جایگزین اون مدلی نمیخرم با استخری بیشتر موافقم هم جا کم میگیرن هم شستشو و خشک کردنش راحته سبک تر از تن پوشا هستن بازم انتخاب با خودتونه که با کدوم راحت ترین

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی امروزم یه دست لحاف تشک کوچیک نوزادی که لحافش تمیز مونده بود باهاش برای دخترم رو بالشتی دوختم 

رو بالشتی کوچیک قبلیش رفت خروجی که دستمال کردم

یه بلوز دخترم که براش کوچیک شده بود

یه آبکش پلاستیکی که کهنه شده بود

یه ظرف پلاستیکی که شکست رفت کیسه بازیافتیا

ورودی هم نپتون دستی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بچه ها🔴🔴 حوله لباسیم دگ خراب شده ب نظرتون دوباره لباسی بخرم یا حوله استخری معمولی از لحا ...

هرچیزی که عادت داری... ما حوله معمولی داریم... کم جا هستند و سریع خشک میشن... حوله لباسی قبلا داشتم شستن و خشک شدن دردسر بود واسم .

پیام ها خوندم متوجه شدم تو قسمت رختخواب ها تنها نیستم

یه کمد سه در با قسمت بالای کمد دیواری رختخواب وبالشت وپتو ورو فرشته.فکر کردن بهشم کلافه ام می کنه

ور مورد حوله من هن تن پوش داشتم هن استخری به نظرم به عادت وراحای افراد بستگی داره ولی از منظر این تاپیک:

تن پوش جای بیشتری می گیره/تو شستشو سنگین تره وفکر کنم چون گرون دیرتر تعویض میشه 

استخری ارزون تره.جای کمتری می گیره.تو شستشو وخشک کردن راحتره وزمان سفر حالا خونه اقوام یا سفر می تونید به راحتی داخل چمدون یا ساک تون جا بدین.

شادی صدام کنید

استخری داشتم 

کهنه که شد دیگه از اون نخریدم 

هرچی خریدم استخری بوده 

باهاش راحتتریم 

❌لایک❌