2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
دوستان شما برچسب روی شیشه ها رو چه جوری میکنین که جاش نمونه؟

عزیزم با یه کم روغن کامل برچسب رو روغن مالی کن و بذار چندساعت بمونه. چه پلاستیک باشه چه شیشه خیلی راحت و یه تیکه کنده میشه، هیچ اثری هم ازش نمیمونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با یه کم روغن کامل برچسب رو روغن مالی کن و بذار چندساعت بمونه. چه پلاستیک باشه چه شیشه خیلی را ...

منم اينو از نوار هاى ويت ياد گرفتم 🫠 كنار موم هاش، پد هاى روغنى بود ... 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام دوستای گلم خداقوت تنتون سالم باشه😍😍

🖍امروز یه شال از کشوی شال هام بخشیدم و دقیقا خریدش هیجانی بوده و به استایل من نمیاد بیشتر شال های تک رنگ میپسندم هر وقت هم جایی بخوام برم انتخابم شال تک رنگ هست

🖍یه سینی مهمان جنس عالی بود که بعد شش سال آخ نگفته و من دوستش نداشتم یه جورایی دلمو زده بود و هم سنگین بود و اینکه دورش طلایی هست و جدیدا وسایلی که طلایی رنگ باشه یا صورتی متنفر شدم🥴

🖍یه سری خنزر پنزر توی کل خونه جمع شد رفت خروجی

🖍چهار تا لیوان آب برای فریزر بود که هر بار یخ برمیداشتم کف لیوان برجسته میشد و باید باید با یه گوشت کوب سطحش رو صاف میکردم ک بشه استفاده کنم چند باری هم اب ریخت توی فریزر و کل فریزرم به گند کشید دیگه گذاشتم خروجی

بحث کم خریدن شد که منم زیاد مواجه شدم با این آدمها که حتی میخوان زودتر از سر خودشون باز کنن و برای من ذره ای اهمیت نداشته خونه ام دقیقا خلوت فقط یه ساعت توی پذیرایی آویز هست تا الان یه بارم تابلو نخریدم و اطرافیانم واسه انتخاب سبکم تحسینم میکنن دیگه الله اعلم پشت سرم چی گفته باشن😁😁که بازم ذره ای اهمیت نداره واسم

عزیزم با یه کم روغن کامل برچسب رو روغن مالی کن و بذار چندساعت بمونه. چه پلاستیک باشه چه شیشه خیلی را ...

اگر برچسبش کاغذی نباشه هم کنده میشه؟

بعضی برچسبا جنسشان پلاستیک هست

❌️لایک❌️

اگر برچسبش کاغذی نباشه هم کنده میشه؟ بعضی برچسبا جنسشان پلاستیک هست

برچسب های پلاستیکی با حرارت سشوار راحت کنده میشه.کاغذی ها هم چند ساعت بذارین توی اب

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

جادوی نظم 

جوراب ها رو گره نزنید به هیچ عنوان. و همینطور یک لنگه رو داخل لنگه دیگه نزارید، یا اینکه کشش رو برنگردونید که حالت توپ (یا به قول نویسنده شکل سیب زمینی)میشه.

جوراب ها هم از قانون لباسها مستثنی نیستند . اونها رو هم حتما تا بزنید. نحوه ی تا زدن جوراب ها رو تصویر از خود  کتاب میفرستم که اگه کسی دوست داشت اونطور تا بزنه. چون روشهای دیگه غیر از تا زدن باعث میشه جوراب کش بیاد به بافتش اسیب برسه. مخصوصا گره زدن که زود  چروک و کهنه میشه. و دیگه زیبایی و حال خوب اولیه اش رو نداره.

اگر برچسبش کاغذی نباشه هم کنده میشه؟ بعضی برچسبا جنسشان پلاستیک هست

عزیزم پلاستیکی تاحالا امتحان نکردم. دوستان گفتن با سشوارم کنده میشه اول با سشوار امتحان کن اگه نشد روغن هم امتحان کن.

بالاخره یکیش نتیجه میده انشالله😁😊💚

یه گزارش کار بدم امروز کابینت ظروف پذیرایی تمیز کردم :

یک سوم این کابینت خالیه.

۱۲ تا کاسه آبگوشت خوری داشتم

۶ تا یه مدل

۶ تا یه مدل دیگه که ۴ تاش شکسته 

کاسه های باقی مونده برای سال های آینده زندگی ام کافیه.

✅️خانمای تازه عروس ودم بخت خیلی کم پیش میاد شما شام آبگوشت بدین آش رشته هم تو ظرف های خورشت خوری سرویس چینی تون قابل سرو.نذری هم که تو ظرف های پلاستیکی بنابراین:

۶ تا کاسه آبگوشت خوری ترجیحا بلور یا کریستال که شامل مد نشه دلتون بزنه وبه اصلاح مد پایدار باشه کافیه.

❌️از این رنگی ها که الان مد شده نخرید/مسی هم نخرید/ سفالی آبی هم نخرید چون اگه بخرید باید کل سرویس سفال آبی رنگ ها بخرید وگرنه سر میز ویا سفره تکی اش  تو ذوق می زنه.

شادی صدام کنید

یادتون باشه بلور/کریستال/چینی سالهاست که امتحانش تو کیفیت وزیبایی پس داده بعد از اون هر چی باب شده عمر کوتاهی داشته من جمله ظروف چوبی/مسی/سفالی

دقت کنید کاربرد سفال از قدیم بیشتر برای تنگ آب بوده که آب خنک نگه داره یا ظروف مسی برای دیگ دیگه کاربرد داشته.

امروزه به لطف بلاگرا همه چیز قاتی پاتی شده

شادی صدام کنید