2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
من بدون مبل و تخت و نیز ناهار خوری نمیتونم زندگی کنم یمدته میز ناهار خوری رو دادم رفت مستطیل بخرم ه ...

وقتی یه وسیله ای یه مدت نیست تو خونه و در عذابیم ینی اون وسیله واقعا نیازه و هیچ وقت نباید بره خروجی.بنا به شرایطیم رفت باید زود جایگزین بشه

❌لایک❌
سلام دوستای مینی مالیستی خروجی من یه کیسه قند فک کنم ۵ کیلو هستش،عید به شوهرم گفتم ببریم برای خانو ...

همسر من یه مدتی دنبال شکر برای خونه بود،گیرش نمیومد قند گرفت.

منم هرجا نیاز بود اونو استفاده کردم تا تموم شد 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظورتون ازین کارد هاست که دندونه داره کنار ظرف پنیر استیل میزارن؟مامان من ازینا داره هیچوقت ا ...

نه کره خوری هم استفاده نمیشه. کارد میوه و از اون بهتر کاردهای سرویس که برا استیکن برا کره و پنیر و ... راحت تر و بهترن

🧡 
من فقط چینی دارم و عاشق چینی هستم سرویس غذا خوری دم دستیم ناقص شده بود یه شش نفره زرین طرح برلیانت ...

منم دقیقا همین کار رو کردم. سرویسی که استفاده می کنم رو زیاد کردم و برا مهمون هم از همین استفاده می کنم. دیگه مهمون از خودمون عزیزتر نیست که😁

🧡 
بچه ها شاید باورتون نشه من تو ظرف و ظروف خیلی ماکسیمالم ولی تو بقیه لوازم خونه مخصوصا این بزرگان فوق ...

البته مینیمالی به نداشتن وسایل نیست ها. به اندازه و مناسب داشتنه. ولی اگه سبک زندگیتون جوریه که واقعا به هیچ کدوم اینا نیاز ندارین، چرا که نه، حالشو ببرین 😍👍

🧡