2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست
هردفعه که مرتب میکنیم دلمون نمیاد یه چیزایی رو بذاریم کنار دفعه بعدی نوبت همون وسیله ها میشه. من می ...

به خدا همینطوره 

تا تصمیم میگیری مینی‌مالیست بشی انگار وسیله ها تکثیر میشن .در حالی که قبلا اصلا نمی‌دونستی اینا وجود دارن😅 

آره دیگه .الان منم چیزایی که یه زمان دلم نمیومد الان راحت میندازم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا یه جفت ساعت مچی بند استیل که مال خرید عروسی بوده دارم استفاده نمی‌کنیم.

کسی نمیدونه تو بازار تو رنج قیمتی میخرن؟ خیلی مارک آنچنانی نیست .معمولی

من بند طلایی دوست داشتم اون روز همسرم گفت طلایی نمیبنده و منم وادار کرد نقره ای بردارم.حالا جمعا ده بار هم به دستش نبسته ها😑منم همینطور .فقط الکی افتاده تو خونه 

میدونم به قیمت مفت برمیدارند.اما وسیله بی مصرف هم نگه دارم چه کار

بیدار شین پاکسازی کنین بچه ها

😂😂الان بلند میشیم من قبلن به زور کارای خونه رو انجام می‌دادم فقط جاروبرقی و طی و پاک کردن روی سطوح دستشویی شستنو انجام می‌دادم دست و دلم دیگه به کابینت و کمد ریختن نمی‌رفت اما از وقتی با این سبک آشنا شدم خونمو خلوت کردم از تیرو تخته ی اضافه و دیگه برام تفریح شده که هر روز یه جا از کمد یا کابینت رو بریزم بیرون پاکسازی و تمیز کنم

سلام خانوما،فریزر من از این مدلای بدون کشو ،بالای یخچاله ،چی کارش کنم مرتب بشه ؟

بصورت کتابی بسته بندی کنید 

سبدهای مرتب سازی  برای اینجور فریزرها کاربردی هستن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

امروز یه شلوار بیرونی را گذاشتم خروجی . خیلی استفاده نشده بود و نو بود .اما یه مشکلی داشت که قابل بخشش نبود 

الان برای تابستون فقط یه دونه شلوار بیرونی دارم ☺️

اگه شلوار بگ بدوزم میشه دوتا 

یه دونه هم شلوار پاییزه و دوتا هم زمستونی 

یه روسری نخی که فعلا شده جامه دان لباسای اضافه😁

و یک شومیز 

اما از پارچه های قبلی که ماشالا تمومی ندارن 😂 یه شومیز جدید باید بدوزم.لازم دارم 

به علت  خرید  ملافه های جدید فعلا دوتا رو بالشی را گذاشتم خروجی