2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738342 بازدید | 44695 پست
چه کار بامزه ای ک فصل به فصل گردگیری میکنین ممنونم ک یاد دادین😍

😍

خیلی انرژی خوبی به خونه میده ♥️💛💜💙💚

بوی نویی و عید میگیره 

چیدمان خونه عوض میشه 

چیدمان داخل کابینت ها 

کمدها و کشوها 

و مرتب کردن هیچ جای خونه نمیمونه برای یکسال یکبار

و خیلی خیلی هربار کار تون سبک هست و مثل خونه تکونی که بعضی ها سالی یکبار انجام میدن و یهو بمب میترکه دیگه این وضعیت رو ندارید

و اگه حالش نداشتید حتما سه بار یا دیگه کم کم دوبار در سال خونه تکونی داشته باشید 😘🤗

یه چیزی هم بگم 

روزانه هم هر چیزی رو که برمیداریم فرقی نمیکنه چی باشه از هر کابینت و کشویی 

باید مرتب👉 سرجاش برگرده 

اگه اون لحظه وقت یا حس اش ندارید نرید همینطوری بندازیش تو کشو و کابینت

بلکه یه جایی جلوی چشمتون بذارید تا مجبور بشید بعدا برید مرتب سرجای خودش قرار بدیدش 

مثلا لباس شستید از رخت اویز جمع کردید

تا 👉 کنید و داخل کشوهای خودشون بگذارید 

من اگه اون لحظه حالش نداشته باشم😅 میذارم رو مبل جوری که جلو چشمم باشه و چند دقیقه

بعد خودم مجبور میکنم برم تا شون کنم و به هیچ وجه همینطوری تو کشو نمیگذارم 

(روش تا کردنی که چندوقتیه مرسوم شده رو اگه بلد نیستید یاد بگیرید خیلی راحته) 

یه نکته خیلی مهم هم بگم🙏🤗

بعضی خانم ها هستن فقط ظاهر خونه و اشپزخونه مرتب هست اما داخل کابینت ها منفجر شده 

چون ظاهر رو به خاطر دیگران مرتب نگه داشتن و میگن تو کابینت و کشوها رو کسی نمی بینه (به جز بعضی مهمون ها😅) 

بنظرمن 🙏 ادم باید برای خودش و دل خودش مرتب کنه اینطوری چیدمان داخل کابینت و کشو و کمد ها هم برامون اهمیت پیدا میکنه 

حتی ابچکون بالای سینک رو هم که بشقاب و ظروف دم دستی و روزانه تون اونجاست مرتب بچینید هیچ کاری نداره هربار که ظرفی میشورید که مربوط به همون ابچکون هست سرجای خودش بگذارید

مثلا ارکوپال ها با ترتیب نوعشون (برنجی و خورشتی و...) کنار هم 

بلورها کنار هم 

و ....

اوایل خیلی سخته ها بعدا کاملا عادت میکنید همون موقع که میشورید کدوم کجا بذارید😅

یا هربار که دربش باز میکنید بشقابی بردارید 

اگه یکی از اعضای خانواده نامرتب ظرفی رو گذاشته 

همون لحظه جاش درست کنید 

(برای هرکشویی این کار کنید هرلحظه باز کردید و چیزی سرجاش نبود مرتبش کنید)

الان که دارم میگم شاید بعضی دوستان بنظرتون کار سختی باشه اما وقتی بشه روال روزمره تون عادی میشه 

عذر میخوام طولانی شد😘🙏🙏

😍 خیلی انرژی خوبی به خونه میده ♥️💛💜💙💚 بوی نویی و عید میگیره  چیدمان خونه عوض میشه&nb ...

چقدر خوب راهنمایی میکنی عزیزم عالی بود پستت👌

من دقیقا چند ماهه خدا رو شکر این روش رو انتخاب کردم از وقتی هم که با این تاپیک و شما دوستای عزیز آشنا شدم خونم همیشه مرتبه با این که یه دختر دوساله خیلی شیطون دارم

بنظرم وقتی وسیله یا لباس و... به اندازه باشه و حتما هر کدوم کارایی داشته باشن دیگه اصلا انباشتگی ایجاد نمیشه 

من قبلا همه ی وسایل برقی روی کابینت بود یا روی اپن رو پر از دکوری کرده بودم حتی روی جا کفشی میزی تلویزیون و... که نگم براتون🤦‍♀️

✅️چند وقت پیش همه ی وسایل برقی رفتن داخل کابینت 

✅️میزخاطره جمع شد روی اپن و... الان هیچ دکوری ندارم 

✅️لباسا که قبلا وقتی کمدو باز میکردم نمیدونستم کدومو بپوشم بعضی لباسارو شاید بیشتر از دوسال نپوشیده بودم الان همیییشه مرتب و منظم هست البته من قبلا هم لباسامو مرتب تا میکردم ولی انباشتگی خیلی بود مثلا روی یه چوب رختی چند تا مانتو روی هم آویزون بود که نمیپوشیدم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی امروزم :یه شلوار همسرم که براش تنگ شده بود ولی چون تازه بود هردومون حیفمون میومد بذاریم خروجی ولی بالاخره موفق شدم🤪

یه ظرف پلاستیکی که کارکردی برام نداشت مامانم نیاز داشت دادم بهش

یه تیشرت دخترم که کهنه شده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام 

خروجی امروزم چند تا شیشه ترشی بود که مادر همسرم برامون فرستاده بود و چون استفاده نداریم یه دونش رفت خونه همسایه و مادرم و زن داداشم و خالم😁

یه پیراهن و شلوار و تیشرت دیشب همسرم خرید متقابلا یه پیراهن و شلوارش رفت مغازه برای لباس کار.🌺

حین خرید همسرجان،یه تیشرت و شلوارک لی زیر زانو هم خودم برداشتم.متقابلا یه بلوز شلوار تو خونه ایم رفت کیسه خروجی❤️

یه پارچه مخمل و چند تا دستگیره هم یه خانمی دوخته بود برام فرستاده بود که هم پسندم نبود و هم استفاده نداشتم از دستگیره ها،اونهام رفت کیسه خروجی تا برسه دست کسی که لازمش داره.🌟

❌لایک❌
😍 خیلی انرژی خوبی به خونه میده ♥️💛💜💙💚 بوی نویی و عید میگیره  چیدمان خونه عوض میشه&nb ...

من ۷ ساله خانه دارم از همون اول دقیقا همینجوری بودم.خیلی تمیز نبودم ولی همه چیز با نظم و ترتیب  سرجای خودشون بودن.بعدها خانه داری یاد گرفتم تمیزی هم یادگرفتم.دیگه این توی سرم جا افتاده همه چیز سرجای خودش باشه.

الان فقط باید رفع انباشتگی کنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی هام

سه تا حوله اشپزخونه چون خوشگل بودن نگهداشته بودم😬

دوتای دیگه دارم که باز از اون دوتا فقط یکیش کاربردیه اونیکی خیلی ضخیم و ابگیری خوبی نداره.

یه زیر دیگی که خودم دوخته بودم.

چهارتا ماگ گذاشتم بدم ابجی کوچیکم که خیلی علاقه داره به ماگ

یه قوری هم گذاشتم بدم مامانم چون قوریش موقع شستن از دستم افتاد و شکست.یه قوری هم سفارش داده بودم نخواستم تعداد قوریام زیاد بشه.

دوتا شیشه قهوه و نسکافه هم گذاشتم ببرم برای داداش قهوه خورم.

تختمون رو برای فروش گذاشته بودیم خداروشکر فروش رفت ولی به قیمت پایین.که به نظرم اشکالی نداره همین که فروش رفت خیلی خوبه.انباریمون کلی خلوت شد.

یه عالمه ظرف و قابلمه و وسیله اشپزخونه جدا کرده بودم قبل عید انشالله اونارو هم یواش یواش یا بفروشم یا برسونم دست کسی که احتیاج داره خیلی خوب میشه انباریمون خیلی خلوتترمیشه.

گفته بودم که برای تولدم برای خودم ماگ سفارش دادم🤭🤭🤭

به ازای هروسیله ای که وارد خونه میشه همون تعداد میخوام خروج بدم که وسیله هام زیاد نشه.

دارم تو خونه میگردم ببینم چیا اضافه هستش بذارم کنار تا فکری براشون بکنم

اهان یه بشقاب برنج دوتا خورش خوری دوتا مست خوری دوتا پیش دستی و دوتا ابگوشت خوری گل سرخیم گذاشتم بدم زنداداشم چون خیلی علاقه داره.یه ابگوشت خوریم شکسته بود ولی با چسب چسبونده بودن اوردم دم دست که استفاده کنم بشکنه همون دیشب افتاد زمین و شکست😁😁😁

خونه مادرشوهرمو قبلا براتون توصیف کرده بودم که از هرجایی یه چیزی اویزونه و...  حالا یه خواهرشو ...

لباس طرح دار و گلدار از نظر شما جالب نیست 

اولین باره کسی به چنین پوششی میگه شلخته😶

کشو ظرفهای در دار برای کفش قرار شده توکابینتی بگیرم سمت راستی ها ظرفهای مایکروویو هست که برای فریزر ...

عزیزبرای اینکه کشو منظم تر باشه 

ظرف هایی که بهم میخورن رو درب هاشون باز کن

و تو هم بگذارشون 👉

بعد یه ارگانایزر یا سبد مربعی هم تو کشو بگذار و تمام درب ها رو داخلش بگذار 

و هر وقت ظرفی نیاز داشتی دربش از این سبد برمیداری و استفاده میکنی

دوتا سینی و یه همزن دستیمم گذاشتم خروجی.ولی یه همزن گرفتم به جاش

سینی هنوزم زیاد دارم تا سالها جایگزین نمیخواد