2777
2789
عنوان

سرم داشت منفجر میشد ولی یکار کردم معجزه کرد😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 8414 بازدید | 66 پست
واا مگه میشه چیزی ک تو گلو گیر کرده با فوت داخل بینی بیرون بیاد من پسرم یدفه هفت هشت ده تا دونه گند ...

وااای از دست این بچه هاا.

آخه گندمو چرا کردی تو دماغت😩

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

وااای از دست این بچه هاا. آخه گندمو چرا کردی تو دماغت😩

یدفه هم یچیز مثل پاک کن بود کرده بود تو دماغش با همی روش دراوردم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متوجه شدم  مرسی عزیزم

خواهش میکنم 😅ببخشید خوب توضیح ندادم خیلی سخته

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه متاسفانه هیچکدومش نداریم . جوش شیرینم خوبه ک اونم نداریم. فقط نون خوردم و اب جوش ک اِفاقه نکرد

حالا هر روغنی که داری یکم بخور

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
میری پیش تول گیر  یکی از سوراخ های بینی تو میگیره تو سوراخ دیگه بینیت فوت میکنه بعد هرچی تو گل ...

شما الان چندسالته؟

ببین من اینو درمورد بچه‌هایی ک هنوز خوب نمیتونن غذارو خوب بجون شنیدم ک چیزای درشت از گلو درمیارن یا مثلا هسته‌ای چیزی

شما الان میری چ چیزایی از گلوت درمیاره بیرون؟

دردم داره ک بخای داد بزنی یا گریه کنی؟

نه متاسفانه هیچکدومش نداریم . جوش شیرینم خوبه ک اونم نداریم. فقط نون خوردم و اب جوش ک اِفاقه نکرد

اگه جایی ک میرسه انگشتتوبزار داخل دهانت اون قسمتی ک گیر کرده سعی کن آزادش کنی منم یبار اینجور شدم خیلی بده

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
میشه کس دیگه انجام بده

هرکاری کنه نمی تونه فقط تل گیر بلده دراره 

اخه کلیم گلو رو میمالن حتی با دست چیزهایی که تو گلو هست و جمع میکنه یه طرف و نگه میداره باید دهن باز باشه و یهو فوت میکنه اینا همه تئوریش راحته اما یه فن خاص خودشونه که فقط اونها میتونن درارن

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
آخرم از هیچ جا ندم بیرون☹

اخرش از بینین بده بیرون ولی قبلش تا جایی ک میتونی نگه دار😂باید خودت امتحان کنی من هر چی بگم فایده ایی نداره

شما تو تاپیکت کارایی ک بچه‌ها گفتن و انجام دادید و جواب نگرفتید؟

فقط سماغ خوردم خوب بود

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دختر خواهرم سردردش رو با همین داروهای گیاهی درمان کرد البته زیر نظر دکتر طب سنتی

عزیزم پیش کدوم دکتر رفت ؟چه دارویی من پوستم کنده شده بامیگرن حااد😭

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...