2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست
حداقل جرعت اینو دارن که جلو زن خودشون زن بگیرن؟؟؟؟؟  جرعت نمیخاد  وقاحت میخاد  کار ...

اونها فرهنگشون اینه چند همسری

اونجا نمیبینی پسری چندتا دوس دختر داشته باشه چن  نفر رو افسرده کنه هرزه کنه اخر بره دختر چشم گوش بسته بگیره .... و باز دنبال این اون باشه

اونجا چیزی به اسم چشم چرونی نیس

مردهاشون دوتا سه تا زن هم بگیرن پاشون وایمیستن خرجی شون رو میدن 

نه مثل بعضی ا ز مردای ایرانی پول جیبی شو دوس دختراش میدن

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم اهوازم  نمیشه گفت همشون اینطورین  اما واقعا اکثریت چند زنه هستن  حرف بدی ...

اکثریت عربا چن زنه هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟شما اهوازی !!!!!! لااقل همون یک در پونصدتا اونم قدیمیاش نه جدیدا ،علنی زن دوم میگیرن نه یواشکی صیغه و هزار کوفت زهرمار

اونها فرهنگشون اینه چند همسری اونجا نمیبینی پسری چندتا دوس دختر داشته باشه چن  نفر رو افسرده ک ...

بخدااینقدم گل وبلبل نیستن من بخاطرشغل همسرم خبردارم چی به چیه خیلی بدتراشو شنیدم اونقد بدشنیدم که همش ترس دارم ازمحیط اینجا

تجربه داری هااا،در ضمن بهتر از اینه که زناشون بیان تو نی نی سایت دنبال راهکار باشن که چکار کنن شوهره ...

والا افراط و تفریط هیچ جا خوب نیس 

چه اینی که من میگم چه اونی که شما میگی همشهری 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

الان مثلا مردای ایرانی شهوتشون کمتره یا همشون یک زن دارن ... ؟کاش دو تا زن بگیرن ولی غیرت و مردانگی داشته باشن   انقدر تو اینستا و تل و فضاهای مجازی و فضاهای واقعی چشمشون دنبال  زنهای دیگهنباشه

عربی؟؟ازوضیعت زناشون خبرداری بدبختا امکان نینی سایت اومدنم ندارن  همه جاخوب وبد داره درست ولی ...

نه اینطور نیست

من اربعین رفتم تو خونه هاشونم بودیم وضعیت لباس و طلا و .... از قشر متوسط ما بهتره

بالاخره هرجایی ی رسم و رسوماتی داره 

بغداد که شیعه توشون کمه بیشتر چهره هاشونم مهربون نیس.... شبیه داعشیا بودن شیعه نبودن

شهر کاضمین یکی از گرونترین وشیک ترین شهرای عراقه . شیعه دارن ولی چون شهر آزاد از لحاط حجاب و اینا 

خدایا شکرت 
عربی؟؟ازوضیعت زناشون خبرداری بدبختا امکان نینی سایت اومدنم ندارن  همه جاخوب وبد داره درست ولی ...

شما کجایی؟؟ والا عربم ،زندگیم و زندگی تمام اطرافیانم خدا رو هزار مرتبه شکر، نه مشکل خیانت داره نه بچه ننه بودن شوهر ،نه کتک خوردن ،نه ازادی ،اینا مال اینوریاست حداقل تو نی نی سایت همه از خیانت و کتک ...شوهراشون مینالن،فقط بگو شما مال کجایی؟   

نه اینطور نیست من اربعین رفتم تو خونه هاشونم بودیم وضعیت لباس و طلا و .... از قشر متوسط ما بهتره ...

خب اونایه دولت دزدی ندارن ولی اینجا وضیعتشون خیلی بده فقرزیاده زنم ارزش چندانی نداره براشون 

یه ادم بادرامد پایینم زن دومو داره چرا نمیدونم

اونها فرهنگشون اینه چند همسری اونجا نمیبینی پسری چندتا دوس دختر داشته باشه چن  نفر رو افسرده ک ...

ببین نه میشه بگی پسرایی که با چنتا دخترن خوبن 

نه مردای عراق که 4تا زن با هم خرجی میدن 

هرچیزی نرمالش خوبه 

قبول داری؟ 

ی مرد که پای یک زن وایمیسته و هیزی نمیکنه به همه شرف داره 

شما کجایی؟؟ والا عربم ،زندگیم و زندگی تمام اطرافیانم خدا رو هزار مرتبه شکر، نه مشکل خیانت داره نه بچ ...

زندگیت خوبه قرار نیست کسی رو قانع کنی دیگه 

هر کسی چیزی که دیده رو میگه 

برای ی نفر عادیه ی مساله ای 

برا ی نفر با ی فرهنگ دیگه عادی نیست 

همین 

شما کجایی؟؟ والا عربم ،زندگیم و زندگی تمام اطرافیانم خدا رو هزار مرتبه شکر، نه مشکل خیانت داره نه بچ ...

💗💗💗

2810