2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست
اگر بخوای اینجوری قضاوت کنی که الان فارس و ایرانی بدتر از همن . پس دلیلی نداره از یه کشور دیگه بگیم ...

حداقل جرعت اینو دارن که جلو زن خودشون زن بگیرن؟؟؟؟؟ 

جرعت نمیخاد 

وقاحت میخاد 

کار زشت که تشویق نداره 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جرئت داشتن چی اصلا زنو آدم حساب نمیکنن که بخان ازش بترسن یانترسن من آبادانم همه دوزنی وچندزنی افتضا ...

والا منم اهوازم 

نمیشه گفت همشون اینطورین 

اما واقعا اکثریت چند زنه هستن 

حرف بدی هم نمی زنیم. چیزی که دیدم رو میگم 

خجالت داره مگه زنای عربی الان همشون تو سوانح پارگی هستن . تا کی میخواین همش عرب و عجم کنید همه انسانن هم عربها هم ایرانی ها حالا خواستگاری کردن کار غیر شرعی نکردن ... اما اگه نظر ما رو می خوای زهرا خانم ازدواجتون بایک خارجی یا عراقی صحیح نیست چون برا خودت سخت میشه تو غربت میری و با اداب رسوم اونا اشنا نیستی و همین خودش باعث خیلی مشکلات میشه 

حداقل جرعت اینو دارن که جلو زن خودشون زن بگیرن؟؟؟؟؟  جرعت نمیخاد  وقاحت میخاد  کار ...

وقاحت به خیانت کردن مردای کشور ماهست .که خیانت میکنن .اونها از قدیم بوده و اصلا تازگی نداره عزیزم . کاشکه به جای اینکه از کشور و قومیت های دیگه بد بگیم یه نگاه به خودمون و اطرافمون میکردیم و سکوت اختیار میکردیم.

خدایا شکرت 
عزیزم اونی که شما میگید عرب های عربستان بیشتر هستن که علاقه به چند زنه بودن دارن  .و با کلاس تر ...

بغداد که شیعه توشون کمه

بیشتر چهره هاشونم مهربون نیس.... شبیه داعشیا بودن شیعه نبودن 

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
والا منم اهوازم  نمیشه گفت همشون اینطورین  اما واقعا اکثریت چند زنه هستن  حرف بدی ...

دقیقا ما خونه میخریدیم صاحبخونه میگفت احساس غریبی نکنین زن دومم جوونه بااولی راحت نیستی بادومی برین بیایین ماچون اینجایی نیستیم بنگاهیه دیدتعجب کردم مرده را ردش کردرفت گفت باشه باشه بس

از جونت باید سیر باشی زن عرب شی  فقط برا شهوتشون زن میگیرن  همینجوری هم نمیخابه که  ...

تجربه داری هااا،در ضمن بهتر از اینه که زناشون بیان تو نی نی سایت دنبال راهکار باشن که چکار کنن شوهره نیازاشون رو برطرف کنه 

دقیقا ما خونه میخریدیم صاحبخونه میگفت احساس غریبی نکنین زن دومم جوونه بااولی راحت نیستی بادومی برین ...

خیلی معمولی تعریف کرده 😂

قبلش میگفتین بومی این شهر نیستین 

احساس راحتی نکنه باتون 🤣🤣🤣🤣

تجربه داری هااا،در ضمن بهتر از اینه که زناشون بیان تو نی نی سایت دنبال راهکار باشن که چکار کنن شوهره ...

عربی؟؟ازوضیعت زناشون خبرداری بدبختا امکان نینی سایت اومدنم ندارن 

همه جاخوب وبد داره درست ولی جایی که من هستم ومیشنوم ومیبینم زن خیلی بی ارزشه خیلی 

2810