2777
2789
عنوان

كسي ١٠قطره بيشتر استامينوفن تا حالا داده نوزادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست

استارو موقه واکسن ک میدی بهش بعدش بنداز بره چون فقط یماه وقت هس ک استفادش کنی،تو هر واکسن بخر واسش قیمتش زیاد نیس ک،اشتباهم نمیکنی 

انشاالله ک اتفاقی نمیوفته فقط ازاین ب بعد حواستو جم کن

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارو موقه واکسن ک میدی بهش بعدش بنداز بره چون فقط یماه وقت هس ک استفادش کنی،تو هر واکسن بخر واسش ق ...

اره ايرل عالي كفتي دقيقا بعد از دادن قطره اش ميريزم دور سري بعد ميخرم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️
اره ايرل عالي كفتي دقيقا بعد از دادن قطره اش ميريزم دور سري بعد ميخرم

اره منم اینجوری میکنم،تو واکسن دوماهگیش خریدم بعد چن روز انداختمش رف،یه هفته دیگ واکسن چهارماهگیشه باید بخرم یکی دیگ

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..

دوستم وقتی کار داره به پسرش استامینوفن میده که به کاراش برسه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

نه بچه ها چرا قطره مبندازین دور

ماها که بچه کوچیک داریم باید همیشه توی خونمون قطره استا و پودر اسهال و پروفن یا شیاف باشه

اتفاقه شبی نصف شبیخدانکرده تب میکنه باید توی خونه باشه

ولی خوب وقتایی که لازم نداریم دم دست نزاریم تا اشتباه نشع

من یه بار این اشتباه رو کردم ولی پسرم رفلاکس داشت یه مقدارش رو بالا آورد مشکلی هم پیش نیومد

اسم پسر من رادين رفلاكسم داره نكنه تو مني !!!😂😂😂

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
دوستم وقتی کار داره به پسرش استامینوفن میده که به کاراش برسه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ببخشيدا والي خاكً تو سرش 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

[QUOTE=71486235]دوستم وقتی کار داره به پسرش استامینوفن میده که به کاراش برسه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑[/Qچنذ بار خوندم تا مطمئن بشم اشتباه نمیکنم     نمیدونم چی بگم 

فقط برام سواله که دوستتون کار داره چرا بچه آورده

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

عزیزم اشکال نداره

پیش اومده امروز خوابالو میشه 

دیگه حواستو جمع میکنی

من برای خودم این اشتباه رو کردم 

آمپول اشتباهی بردم تزریقات اونجام چک نکردن زدن برام 

خیلی شرایط بدی بود

دیگه دارو رو تا همه جورشو چک نکنم نمیدم از اسم دوز لازم تاریخ انقضا حتی شرکت معتبر داروسازی

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
وستم وقتی کار داره به پسرش استامینوفن میده که به کاراش برسه

عقل نداره راحته😑😑😑😑

والا دیروز خودم واکسن دوماهگی زدم دلم نمیومد به پسرم زیاد بدم کلا ۴ نوبت بیشتر ندادم دیدم تب نداره قطعش کردم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس