دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یکبار بجای شیاف گلیسرین شیاف دیکلوفناک قوی ک بعد سزارین بهم دادن واسه پسرم ک یک ساله بود حدودا گذاشتم هیچی نشد دکترم بردمش گفت مشکلی نداره یه مدت سرخوشه فقط
من باقطره چکون حساب میکردم درشت میشد۱۵ تاریزمیشد۱۸ تا.منظورم قطره ای که ازمیله میچکه
زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....
یک سیسی معادل بیست قطرس و مناسب یک بچه ی ده کیلوییه،استامینوفن زیاد هم ضرر داره ولی خیلی فجیع نیست ن ...
تودلشوخالی میکنن آخه .خدادوشکرمرگبارنیست البته بیش ازحدش مسمومیت میاره .بهتره بهش شیربده احتمالاشیرزیادبده مقداری شوبالامیاره
زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....