2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه کی بیداره یه خورده حرف بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11784 بازدید | 136 پست
ببین این معلومه آدمه کله شغیه پس اگه زندگیتو دوست دای باید با این شوهرت با سیاست رفتار کنی طوری که خودتم اذیت نشی و آرامش بزاری بینتون باشه
باش هیچوقت راجبه کارش بحث نکن
بزارخودش مشکلات کارش حل کنه
دخالت تو چیزی جز این وضعیت نمیشه عزیزه دلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان دوقلوهای عزیز من الان چیزی که میخوام بهت بگم فقط یه حرف نیست من تجربه صدها زن و الان برات میگم ببین دوست عزیز من یه وکیل دادگستری هستم روزانه چندین زن برای مشاوره در رابطه با همین قضیه پیشم میان و راهنمایی میخوان دقیقا تجربه من اینو میگه که اصلا بهش نه زنگ بزن و نه به خونه ات برگرد اون شاید کله شق باشه و قطعا به این زودیها دنبالت نمیاد اما بالاخره میاد سراغت به دلیل اینکه جدیدا یه بچه از شما داره اگه می بینی که تا الان دنبالت نیومده چون خود شما بودی که اونو اینجوری تربیت کردی اون در هر صورت به شما نیاز داره تحمل کن و اصلا نذار بهت سخت بگذره چون دوران بارداری خیلی حساسه بهت قول میدم میاد دنبالت فقط صبر کن . موضوع بعدی اینه که اگر اومد دنبالت و با هم آشتی کردید خدای نکرده اگه یه زمان دوباره تنش بینتون ایجاد شد و خواست ببرت خونه پدرت اصلا قبول نکن و سنگرت و حفظ کن بهت قول میدم همه چی درست میشه فعلا فقط به بچه ات فکر کن . این تجربه روی خیلی از موکل هه و مراجعین من جواب داده . خیالت راحت باشه عزیزم
عزیزم شما الان بارداری اگه بخوای دوباره برگردی خونه شاید با هم آشتی کنید اما چون خودت پر روش کردی بازم این اتفاقات می افته و ایندفعه چون باردار هم هستی بیشتر آسیب می بینی یه بار محکم باش تا یاد بگیره که سر هر موضوعی خونه پدرت نفرستت و از این ببعد راحت زندگی کنی
منم همین دردو دارم....
همش شوهرم میگه اگه اینکارو نکردی میندازمت خونه بابات
اگه هرچی من بگم نگی چشم میندازمت خونه بابات
اگه زبون کشیدی(واسه شوشو دفاع کردن از خودت در برابر بی احترامیهاش یعنی زبون کشیدن...مثلا اگه بهم گفت دیوونه من گفتم خودتی عصبانی میشه)میگه زبون نکش که می ندازمت خونه بابات
میگم تو که اینجوری چرا واست زن گرفتن میگه حالا هم دیر نشده راه باز و جاده دراز...
پریسا جون نمیدونم مشکل شوهر شما چیه نمیشه قضاوت کرد ولی فکر کنم روتون بهم باز شده سعی کن مودبانه باهاش حرف بزنی نذار روتون ببیشتر از این بهم باز بشه اگه شما اشتباه کردی سعی کن جبران کنی تا الان شاید بیرونت نکرده باشه و فقط در حد یه حرف این و بگه سعی کن که این اتفاق هیچوقت نیفته وگرنه مشکلت مثل همین دوستمون میشه و سعی کن که دیگه بهش رو ندی که اسم خونه بابات و بیاره بذار هیچوقت این موضوع و تجربه نکنه وگرنه حب و قرب این مساله از بین میره و براش عادی میشه
منم با دلشکسته کاملا موافقم! دفعه بعدی زنگ زد به بابات اینا که بیاین دخترتون رو ببرین، تو هم بگو من هیچ جا نمیرم... ناراحتی برو! بعد زنگ بزن به خانوادش بگو بیاین پسرتون رو ببرین... خیلی از ادما با حرف منطقی درست بشو نیست اما مقابله به مثل واسه همه جواب میده... باهاش مقابله به مثل کن.... نه به اون شدت و مکررا! یه بار این کارو بکنی بدون اینکه بفهمه که داری مقابله به مثل میکنی این کارو بکن...
CafeMom Tickers
سلام مامان دوقلوها واقعا ناراحت شدم به خدا این مردا همهشون یه جاشون میلنگه مرده خوب نیست به خدا.منم مشکل دارم تو زندگیم ولی یه جوره دیگش به خدا اشتباه میکنی قهری پیش میاد میری خونه بابات و خودت برمیگردی من یه بار که رفتم قهر گوشیمو خاموش کردم اولش میگفت خودت رفتی خودتم برمیگردی ولی وقتی دید جدی رفتم آخرش اود دنبالم
فرشته کوچک من زمینی شد و قلبش در حال تپیدن است. قسمتتون الهی
2810