2777
2789
عنوان

مامانای آذر 90 بیاین اینجا،

| مشاهده متن کامل بحث + 21150 بازدید | 812 پست
چه بازیهایی باهاش میکنی چقدر در روز براش وقت میزاری ، من براش لوگو خریدم نمیتونه به هم بچسبونه ولی سعی می کنه که این کارو انجام بده، من پسرم تنهاست نمیخوام از بچه های دیگه کمتر باشه، خودم خیلی باهاش بازی میکنم، برای خودش و برای خودم ماسک عروسکی درست کردم میزاریم رو صورتمون چهار دست و پا دور خونه میچرخیم و کلی شعر میخونیم ، اونم ذوق میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بازیهایی باهاش میکنی چقدر در روز براش وقت میزاری ، من براش لوگو خریدم نمیتونه به هم بچسبونه ولی سعی می کنه که این کارو انجام بده، من پسرم تنهاست نمیخوام از بچه های دیگه کمتر باشه، خودم خیلی باهاش بازی میکنم، برای خودش و برای خودم ماسک عروسکی درست کردم میزاریم رو صورتمون چهار دست و پا دور خونه میچرخیم و کلی شعر میخونیم ، اونم ذوق میکنه
براشون وقت بزار، یه جور برنامه ریزی کن که اونم استقاده کنه، من پسرم هم شیرخودمو خورد هم شیر خشک، تا 4 ماه به شدت گریه میکرد، کولیک داشت شب و روزم گریه بود، گریش بند نمیومد، از خستگی شیرخشک درست میکردم میدادم دست شوهرم و مخوابیدم، دیگه کم کم عادت کرد، 2 ماه دیگه لب به شیر من نمیزنه، با دکتر صحبت کردم گفت بهش ماست و دوغ زیاد بده، شیرخشک تا200 سی سی بسته، دیگه اینطوری سپری میکنیم،
آره راست میگی الهام جون، می فهمم چی میگی، منم بعضی وقتا خیلی بی حوصله میشم ، ولی دلم میسوزه براش مگم حوصلش سر میره، الهام جون من دیگه برم خیلی خوشحال شدم باهات آشنا شدم، روزای دیگه منتظرت هستم بیا حتما
2810