2777
2789
عنوان

مامانای آذر 90 بیاین اینجا،

| مشاهده متن کامل بحث + 21150 بازدید | 812 پست
هستی محیا تولدش چند بود مرصاد 28 روز زودتر به دنیا اومد 2900 وزنش بود ، ماهم کامل نشده بود کیسه آبم پاره شد، وگرنه خیلی تپل میشد تا آخر میموند، وزن گیری تو آخراست، من اصلا ویار نداشتم
آرمان تا یکسال نرمال وزن می گرفت، الان مدتهاست که رو 10 کیلو مونده!
غذاش خوبه ولی خیلی شیر می خوره، نمی دونم شاید سیر نمیشه و باید بهش بیشتر بدم. ولی بیشتر از اینی هم که می دم نمی خوره!!!!!!

ولی بلند شدن قدش خوبه بنظرم.
میراث های اجدادی و شرایط ارثی ما هرطور باشد باید بدانیم که خداوند قدرت فرمانروایی بر همه آنها را به ما بخشیده است و خودمان به سادگی می توانیم با اعتماد به نفس تمام آن شرایط را تغییر دهیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آرمان من 1 آذر 90 اهواز دنیا اومد 11 تا دندون داره خیلی شیطونه وزنش 3500 بود قدش 53
الان قدش 88 وزنش 13 غذا خوردنش بد نیست باید یا بدوم دنبالش یا موقع کارتون دیدن بهش غذا بدم خیلی
شیطونهههههه وحشتناک
من سیر سیرم زیرا از آدمها زخمهای بسیاری خورده ام
سلام عزیزم خوبی گلم، ماشالله چه پسریه خدا نگهداره برات عزیزم

منم پسرم خیلی شیطونه مثل شما باید بدوم دنبالش غذا بخوره، غذا خوردنش خوبه ولی باید با کارتون غذا بخوره ، پسر منم

10 تا دندون داره حالا دو تا دیگشم نزدیکه در بیاد قشنگ پیداست، من پسرم قدش 88 وزنش 12

پسرت حرف میزنه، من پسرم تا 5 کلمه فقط میگه

الهام ، هستی، خوبید شما ، الهام کجاییییییییییییییییییییییییییی بیا از دو تا گلات بگو خیلی وقته که ازت خبر ندارم عزیزم،

سیما جون پسرمون چطوره خوبه حالش

هستی جون دخمل بلامون چطوره، خدا حفظش کنه برات، قضیه گیج گفتن به باباشو برای شوهرم تعریف کردم کلی خندیدیم

به شیرین حرف زدنش ، براش مدام اسپند دود کن گلم بوسسسسسسسسسسسس
سلام زهره جوونم خوبی عسسسییم والا من هرروز میام اینجا سر می زنم می بینم کسی نیست وهیچ کسی چیزی ننوشته خلاصه افسردگی می گیرم ومنم چیزی نمی نویسم
هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک
دختر من همون 7 تا دندون را داره فعلا وهمه دندوناش جلو هستن وهنوز دندونهای آسیابش در نیومده
غذاخوردنش روز به روز بد می شه نه به اولا که می گفتیم ای خدا این چقدر می خوره نترکه نه به الان
الان فقط شیطونی ...........
هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک
راستی
کم کم هم باید به فکر واکسنش باشم می خوام قبلش ببرم یه چکاپ کامل بدم ببینم چه خبره آخه هم وزنش کم شده هم مولتی ویتامین وآهن بهش نمی دم خیلی وقته ببینم دکتر بهش چی میده
من هررزو می برمش پارک وخانه بازی کلی کیف می کنه ومن هم کلی خسته
سلام بچه ها خوبید عزیزانم .من حسابی سرم شلوغ بود 5 شنبه تولد دخترم بود درگیر کارای تولد بودم .زهره جون هستی جون و بقیه امیدوارم حالتون خوب باشه .علی رضا 12 تا دندون داره هم زمان 4 تا دندون کرسی در اورد و خیلی لاغر شده .11 کیلو وزنشه و تا حدودی سعی میکنه حرفهای ما رو تکرار کنه .و دایم میپرسه این چیه .هر چیز جدیدی میبینه میگه این چیه.نق زدنهاش کم تر شده عاشق گردش رفتنه .الرژی به پروتین گاوی تقریبا خوب شده و همه چیز میخوره.
2810