2777
2789
عنوان

مامانای آذر 90 بیاین اینجا،

| مشاهده متن کامل بحث + 21150 بازدید | 812 پست
سلام دوستان .
زهره جون معمولا اینایی که تو بسته ها هستن تاریخ مصرف دارن که.وگرنه فکر کنم بشکن موقع استفاده اگه بوی بد نده یعنی فاسد نشده باشه قابل استفادست .البته علمی نیستا نظر شخصیمه من اگه جای تو بودم اینکارو میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من دیر به دیر میام شاغلم وفقط تو محل کارم میام نت
مرسی از اطلاعات خوبت
راستی من زیاد حوصله ندارم در طول هفته باهاش بازی کنم چکار کنم بهتره
بی بی انیشتن برای بچه هامن خوبه؟
من داشتم با دخترم بن بن بن کار می کردم خیلی هم خوب پیش رفته بود مثلا جوجه وگاو وسگ ونشون می ده وصداهاشون در میاره ولی از یکی شنیدم خوب نیست بچه ها زودتر از سنشون این چیزا را یاد بگیرن نظر شما مامانا چیه می گن وقتی بن مدرسه حروف فارسی براشون بی معنی است چون قبل اینا را یاد گرفتن
چه کنیم؟؟؟
راستی از کی می شه با بچه ها زبان کار کرد
هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک
دیشب ترنم با باباش گل یا پوچ بازی میکرد کلی سرو صدا راه انداخته بودن و ترنم کلی کیف کرد و خندید.باباش یکی از گیره های ترنم رو تو مشت هاش قایم کرده بود و ترنم یکی یکی مشتاشو وا میکرد و کلی داد و بیداد کردن.
سلام مامان نفس ممنون شما خوبین؟وبلاگ ندارین؟
بعدشم سه تایی نشستیم کف اتاق و توپ رو ما برا هم قل میدادیم و ترنم هم گاهی فل میداد گاهی هم پرتاب که پرتابا بیشتر سر از پشت سر در میاورد کلی لذت بردیمااااااا.جاتون خالی
مامان نفس جان چی صدات کنیم؟
اگه فقط اشکال رو یاد بدین و صداها بدون شکل کلمات نه تنها مضر نیست بلکه خیلی هم خوبه.مثل کتاب خوندن و شکل دیدنه خب.ولی چون رو کارته و بچه خودش میتونه باهاش بازی کنه و در دسترس تره براش بهتره.حتی اگه قبل از آموزش یه مدت خودش نگاشون کنه و باهاون بازی کنه به یادگیری سریعترش کمک میکنه چون باهاشون آشنا شده.این تجربه و اطلاعات من در این زمینست.
اما در مورد زبان دوم شنیدم 3-4 سالگی بسته به اینکه بچه تا چه حد در زبان آموزی زبان مادری پیشرفت داشته بهتره اول به یه زبان مسلط باشه بعد زبان دوم شروع بشه.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
مامان ترنم جون با کمتا شرمندگی بلد نیستم وبلاگ بسازم یعنی یه با ساختم ولی نتونستم توش عکس های محیا رو بزارم دیگه بی خیال شدم
هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک