2777
2789
سلام من سال گذشته خیلی پرس و جو کردم همه از دبستان حضرت قائم (واله) تعریف کردند وقتی برای مصاحبه رفت ...

من مدرسه ایی میخوام حاشیه نداشته باشه

و اینکه اهل تجملات ‌ و کلاس های متفرقه زبان و... نداشته باشه

چون خیلی تاثیر در آموزش اصلی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مدرسه ایی میخوام حاشیه نداشته باشه و اینکه اهل تجملات ‌ و کلاس های متفرقه زبان و... نداشته باشه ...

عزیزم من پارسال خیلی پرسو جو کردم و دنبال مدرسه ای میگشتم که از هر لحاظ عالی باشه حتی برخورد پرسنل و تمیزی محیط و پیگیری برام خیلی مهم بود و الان واقعا از انتخابم راضی هستم دوستانم که در مدارس دیگه هستن اصلا بچه هاشون با پسر من قابل مقایسه نیستند من پسرم خیلی اعتماد به نفس پیدا کرده چون نسبت به اونا خیلی بهتر  میخونه 

سلام من مدرسه دکتر حسابی رو نمیشناسم ولی پسرم مدرسه حضرت قائم (واله) میره و من خیلی خیلی راضیم یکی ا ...

سلام ممنون از شما بابت معرفی چنین مدرسه ایی

من حضوری رفتم خیلی همه چی خوب و عالی بود

و ثبت نام کردم

از تمیزی مدرسه بگیر تا مدیر با حوصله که خیلی وقت گذاشتن

سلام ببخشید هزینه ثبت نام چقدر بود؟ ورودی اش آزمون داره؟

سلام ورودی آزمون نداشت و از خیلی از غیرانتقاعی خوب مشهد بهتر بود چون من حضوری بقیه مدارس هم رفته بودم

سلام ورودی آزمون نداشت و از خیلی از غیرانتقاعی خوب مشهد بهتر بود چون من حضوری بقیه مدارس هم رفته بود ...

ینی شمابراسال۱۴۰۰ثبت نام کردین؟راستی تواین کروناکلاسهامجازی هستن یاحضوری؟

عزیزم میشه بگی هزینه ثبت نام چقدشد؟

سلام عزیزم

بله من برای سال۱۴۰۰ثبت نام کردم

مدیرشون و مجموعه خیلی عالی 

روانشناسی مدیر مجموعه و برخوردشون عالی بود

حتی این اجازه رو‌دادن که من همونجا از اسکای روم یکی از معلم هاشون نگاه کنم و ببینم روش تدریس واله رو 

و من فعلا یک پیش پرداخت دادم

شهریه هنوز تعیین نشده به طور قطعی

‌‌خوشحالم که این مجموعه رو از نزدیک دیدم

خیلی با امام‌رضا و امید متفاوت بود