2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خدایی دیدین چه حس خوبی داره دخترتون بزرگه من که خیلی خوشم میاد خودشم ذوق میکنه کفشامون یکیه یا تاپ منو میپوشه شالمو میپوشه باهم میریم بیرون کیف داره البته من یه دختر هشت ساله هم دارم

دختر من 12سالشه...کلاس ششم

قبل از اينكه تو مدرسه و از زبون دوستاش بفهمه بهتره خودت بگي بهش

دختر منم همسن دختر شماست دوسال پيش كه باهم نماز ميخونديم وقتي من نخوندم بهش كفتم كفتم بعضي وقتا خانوما اينجورى ميشن يا مثلا ميكه مامان زير بغل دوستم موداره!!!ميگم اشكالي نداره همه اينجورى ميشن اين يعني اينكه دارين بزرگ و خانوم ميشين يم اينكه رفتيم براش نيم توه عروسكى خوشكل خريدم كفتم هر وقت دوست داري ببوش

البته خدارشكرررررررر دختر من بطور ارثي احساس ميكنم دير به بلوغ برسه

اميدوارم بتونم كمكتون كرده باشم😊

ولی خدایی دیدین چه حس خوبی داره دخترتون بزرگه من که خیلی خوشم میاد خودشم ذوق میکنه کفشامون یکیه یا ت ...

آره واقعا..خدا حفظشون کنه..البته دختر من از شال و روسری بدش میاد..فعلا دستمال سر و ...استفاده میکنه

دختر گلم