2777
2789
عنوان

اونایی که امسال مادری ندارن که براش کادو بخرن ........

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 56 پست
خیلی سخته...خدا الهی بهت صبر بده ... دارم میخونم حرفاتو اشکام سرازیر شده . خدا الهی هرکسی داره براش نگه داره ...من از مادرم دورم ...اینقدر دلم براش تنگ شده ..دلم برای بوی بدنش ...الهی خدا سالم نگهش داره برام . برای هر کی داره سالم نگه داره هر کی هم این گل رو از دست داده الهی خدا بهش صبر بده بتونه تحمل کنه دلتنگیش رو مادر بخشی از وجود آدمه... سرچشمه ی وجود آدمه
i was a stranger in my own skin

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ام ب ب جون مادرا توقعی ندارن همین که ما توی زندگیهامون خوش باشیم بهترین خدمت به اوناست مامان من همیشه اینو میگفت... میگفت خوشی شما خوشی منه
دوستای گلم به کانال خوش اومدید.کانال متعلق به فروشگاه مرزی هست که بعد یه استراحت دوباره لینک رو فعال کردم💕👕👗👚🌷🌷🌹🌹🌹. اینستاگرام من Instagram.com/Turkishcollection1 ارتباط خصوصی با من @mohighj
مهسیما جون واقعا... خدا برات نگه داره... به خدا مادر با هیچ کس دیگه قابل قیاس نیستتتتتت
دوستای گلم به کانال خوش اومدید.کانال متعلق به فروشگاه مرزی هست که بعد یه استراحت دوباره لینک رو فعال کردم💕👕👗👚🌷🌷🌹🌹🌹. اینستاگرام من Instagram.com/Turkishcollection1 ارتباط خصوصی با من @mohighj
مرسی ام ب ب جون خدا ایشالله همه ی عزیزاتونو حفظ کنه
مامان کنجد جون ایشالله 120سال سایشون بالا سرت باشه.... منم ازش دور بودم..ولی همون صداش بهم ارامش میداد.. چند ماهه صبحها ناخوداگاه میرم پای تلفن که بهش زنگ بزنم... خدایا ما رو با گرفتن عزیزامونو امتحان نکنننننننننننننن
ممنونم عزیزم.. ایشالله نی نی شما هم سالم بیاد بغلتون خدا همه ی عزیزاتون رو حفظ کنه براتون
خدا رحمتشون کنه دوست عزیز .......
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
ممنونم از همدردیتون مهربون جون
من هم مادرم روزود از دست دادم وهمیشه حسرت میخورم .دوسه سال اول که موقع عید وروز مادرانگار که درودیوار خونه داشت منو میخرد این موقع ها که میشد داشتم دق میکردم .الان هم روز مادر که میشه یا براش خیرات میکنم یا میدم براش قران ختم کنند تا اون دنیا روحش شاد بشه
مادرم ای رفته در خوابی دراز یاس هایت توی ایوان گشته باز گرچه گلهایت همه تنها شدند با شقایق های آن دنیا بساز منم باهات همدردم . 10 ساله که روز مادر حسرت میکشم و بی مادرم
کاش زندگی مثل ماشین دنده عقب داشت...
مادرم ای رفته در خوابی دراز یاس هایت توی ایوان گشته باز گرچه گلهایت همه تنها شدند با شقایق های آن دنیا بساز منم باهات همدردم . 10 ساله که روز مادر حسرت میکشم و بی مادرم
کاش زندگی مثل ماشین دنده عقب داشت...
ستاره های عشق و لوبیای عزیز خدا مادرهای گلتونو رحمت کنه منم همین حس رو داشتم امسال عید..در دیوار خونه ی مامانم داشتن منو میخوردن هرجا رو میدیدم جای خالیشو حس میکردمممم وای خدا خودت کمک کن ازم گرفتیش صبرشو هم بهم بدهههههههههههههههههههههه