سلام..امسال پسرم به کلاس اول رفت.تو مدرسشون 5 الی 6 تا کلاس اولن .که پسر من تو کلاس بهترین معلمه.البته یک معلم خوب دیگه هم هست تومدرسشون.ماجرا از این جاشروع شد که پسر من بعد از چند روز شاهد یه رفتارایی ازش بودم.اینکه عصبی شده و دو روز نهار نخورد بعد از دو روز تازه بهم گفت که یک پسری هست که همش اذیتش میکنه و گفت محگم تو گوشش زده همشم مسخره ش میکنه و کلا معلوم میشه استرس داره الان کاردستی درست کرده میترسه اون مسخره اش بکنه البته دوست صمیمی پارسالش بوده اما متاسفانه من و پدرش به این موضوع دقت نکردیم .و الان پشیمونیم که تو کلاس همدیگه هستن.به نظرتون کلاسشو عوض کنم.؟اخه میترسم روح و روان بچم اسیب بیبینه.حروف الفبا رو که همه یاد میگیرن اما میترسم بچم با اعتماد به نفس پایین رو برو شه.معلم خودش سابقه زیاد تدریس داره و همه تعریفش میکنن.معلم کلاس دیگه سابقه خیلی کتری داره اما مهربونه و همه دوسش دارن.به نظرتون بچمو به خاطر این همه ناراحتی جا به جا کنم یا نه معلم کلاسش رو از دست ندم؟ تو رو خدا اگه تجربه دارین بگبن ممنون میشم..
توی کلاس پسر منم یه بچه ی مشکل دار هست که همه رو اذیت میکرد. منتها معلم با سیاست خودش تونس مشکل رو حل کنه. به نظرم از صحبت کردن با معلمش شروع کن چون نمیتونی تضمین کنی یه بچه ی اینطوری توی کلاس دیگه نباشه. جامعه پر از ادمای مشکل داره.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مریم مقدس عزیز دقیقا حرف شما رو همسرم زد گفت نباید از مشکلات فرار کنه .اما امسال سال مهمیه اگه بخواد سر کلاس همش استرس داشته باشه ااون موقع معلم خوب به چه دردش میخوره
کتاب مسخره ام نکن از انتشارات فنی ایران رو براش بخون.باید خودتون به زبون ساده نوشته های کتاب رو براش توضیح بدی.خیلی کتاب خوبیه.دختر من داره هرچند وقت یه بار میخونیمش.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
مریم مقدس عزیز دقیقا حرف شما رو همسرم زد گفت نباید از مشکلات فرار کنه .اما امسال سال مهمیه اگه بخواد ...
واقعا کسب مهارت الان برای بچه ها خیلی مهمتر از کسب دانشه.به قول معلم دخترم بچه ها دیگه همه کارهاشون رو با گوشی انجام میدن حسا ب و کتاب. پیدا کردن جواب یه سوال.فقط همین سواد اولیه همه کارشون رو راه میندازه.کسب مهارت مهمه که بعدا بتونن تو جامعه زندگی کنن.من که میگم تو قدم اول با پسرت صحبت کن و با معلم. اگر دیدی ادامه دار شد به جابجایی فکر کن