2777
2789
عنوان

جا به جایی پرم در کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 47 پست

توی کلاس پسر منم یه بچه ی مشکل دار هست که همه رو اذیت میکرد. منتها معلم با سیاست خودش تونس مشکل رو حل کنه. به نظرم از صحبت کردن با معلمش شروع کن چون نمیتونی تضمین کنی یه بچه ی اینطوری توی کلاس دیگه نباشه. جامعه پر از ادمای مشکل داره.

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

بدون اینکه پسرتون متوجه بشه برو مدرسه و با معلم و مسئولین مدرسه صحبت کن

اگر پسرتون بفهمه در سالهای اینده هم هر مشکلی پیش بیاد منتظر میشه شما براش حل کنید 

بهش یاد بدید که با اون بچه کار نداشته باشه 

فکر کنید اگر مدرسه یک کلاس اول داشت تکلیف چی بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامانای عزیزم ممنون که وقت گذاشتین و خوندین .اخه پارسال دوست صمیمیش بود اما متاسفانه اون پسر ب ...

این پسری هم که توکلاس پسرمن هست بسیاراجتماعی زرنگ وسروزبون داره اما اذیت کنه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مریم مقدس عزیز دقیقا حرف شما رو همسرم زد گفت نباید از مشکلات فرار کنه .اما امسال سال مهمیه اگه بخواد سر کلاس همش استرس داشته باشه ااون موقع معلم خوب به چه دردش میخوره

ب نظر من با اون بچه صحبت کنيد و تو کلاس کنار هم. نشينن اگرادامه پيدا کرد کلاسشو عوض کنيد ولى به هر حال توى هر کلاسى بچه ى شيطون و فضول پيدا ميشه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
مریم مقدس عزیز دقیقا حرف شما رو همسرم زد گفت نباید از مشکلات فرار کنه .اما امسال سال مهمیه اگه بخواد ...

1480مشاورهرایگان بهزیستی هست من کرج هستم روزهای سه شنبه عصرمشاورهستن 

زنگ بزن کمک بگیر

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ب نظر من با اون بچه صحبت کنيد و تو کلاس کنار هم. نشينن اگرادامه پيدا کرد کلاسشو عوض کنيد ولى به هر ح ...

اخه این تو مدرسه تکه یعنی هیچ کس تو کلاس اول به باهوشیه این پسر نیست .به طوری که میخوتست جهشی بخونه چون همه چیزو بلده

احتمال زیاد کلاسش رو نمیتونی عوض کنی 

فقط به معلم بگو کنار هم نزارتشون 

بعد با پسرت صحبت کن که کسی بهش زور نگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مریم مقدس عزیز دقیقا حرف شما رو همسرم زد گفت نباید از مشکلات فرار کنه .اما امسال سال مهمیه اگه بخواد ...

واقعا کسب مهارت الان برای بچه ها خیلی مهمتر از کسب دانشه.به قول معلم دخترم بچه ها دیگه همه کارهاشون رو با گوشی انجام میدن حسا ب و کتاب. پیدا کردن جواب یه سوال.فقط همین سواد اولیه همه کارشون رو راه میندازه.کسب مهارت مهمه که بعدا بتونن تو جامعه زندگی کنن.من که میگم تو قدم اول با پسرت صحبت کن و با معلم. اگر دیدی ادامه دار شد به جابجایی فکر کن

[QUOTE=70161508]اخه این تو مدرسه تکه یعنی هیچ کس تو کلاس اول به باهوشیه این پسر نیست .به طوری که میخوتست جهشی بخونه ...[/QUOTEچه جالب ؛

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍