2777
2789
عنوان

اگه قرار بود خدا فقط یدونه بچه بهتون بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 55 پست
چرا؟

دختر دوست

ولي اينجا خيلي سخته اذيت ميشه دختر

هر وقت رفتم اوضاعم خوب شد بچه ميارم البته دلم ميخواد هم پسر هم دختر داشته باشه

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا افکارت قشنگ نیس و اینقدر منفی فکر نکن

خیلی خوبه که بتونی مستقل بشی و کاری داشته باشی ولی از طرفی فاصله سنی زیاد با بچه اصلا خوب نیست

بجز مسائل مالی واسه بچه دار شدن باید روحیه بالا و ذوق و صبر و تحمل خیلی زیادی داشته باشی

من ترجیحم پسر هست

چون تربیت دختر به نظرم سخت تره

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

چقد منفی باف هسی

مگه شوهرت چجوریه ک این فکرا رو میکنی؟

همه ک مثه هم نیستن

در مورد عنوانت قطعااااااااااااا دختر😍

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
صد در صد دلم دختر میخواد یه سنگ صبور برای دل تنهام😢😢😢

پس در واقع بچه رو برای خودت میخوای نه برای خودش؟

البته یجورایی هم بهت حق میدم مادر ی عمر زحمت بچه میکشه که حداقل ی کمکی از لحاظ معنوی براش باشه

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

من پسر دوست داشتم خدا داد واگه بعدی باردار شدم یا نه مهم نیست 

تو این کشور و جامعه مرد سالار  ترجیح میدم پسر دار بشم دختر دار شدن مسیولیتش خیلی بالاتر از این حرفاست

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
چقد منفی باف هسی مگه شوهرت چجوریه ک این فکرا رو میکنی؟ همه ک مثه هم نیستن در مورد عنوانت قطعااااا ...

شوهرم اتفاقا نه اهل رفیق هست نه اهل دود

مسئولیت پذیره و مهربون

ولی پدرم خیلی مادرمو تو زندگی اذیت کرد... دست آخر هم رفت زن گرفت و مادرمو رها کرد.. همش از آینده میترسم

دختر....اشتباه منونکن...عقب ننداز...اقدام کن....خونمون ماشین درست شدولی کوبچه؟

دقیقا مادربزرگم به مامانم بعد من گفت حالا بچه میخوای چیکار خونه بخرین بعد ولی الان 9 ساله هر کاری میکنه بچه دار نمیشه خونه خریدیم ،ماشین خریدیم کار بابام هم عالی منظور همه چی جوره ولی بچه چی هیچی نمیاد که نمیاد هرچی دکتر زنان میره درست نمیشه از پروفسور بگیر تا دکتر هندی 😔

روز های خوبی در راه است...💍👩‍❤️‍💋‍👨
دقیقا مادربزرگم به مامانم بعد من گفت حالا بچه میخوای جیکار خونه بخرین بعد ولی الان 9 ساله هر کاری می ...

دقیقا...مامانت جوونه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دختر....اشتباه منونکن...عقب ننداز...اقدام کن....خونمون ماشین درست شدولی کوبچه؟

ایشالله بچه هم میاد غضه نخور..کم کم درست میشه..

میترسم مادر لایقی نباشم برای هدیه خدا

2810