2777
2789
عنوان

پدربزرگ و نوه!

285 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش یکی از دوستانم گفت که پدرشوهرش عاشق دوقلوهای ایناست. از محبت زیاد میره دم مدرسه شون و وقتی نوه ها، پدربزرگشونو می بینن دیگه راضی نمیشن برن خونه خودشون و گریه و با اصرار میرن خونه پدربزرگشون که خب برای یکبار بد هم نیست. اما الان دیگه این مسیله بغرنج شده، شما راه حلی دارید که دوستم، پدرشوهرش رو متوجه کنه که کارش فقط بچه ها رو بی ادب میکنه! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گاهی از یه زاویه دیگه نگاه کنیم

فکر کنه اگر پدر خودشم بود همچین حسی داشت بازم 

اونم پیرمرده دلخوشیش حتما ایناس

پیرمرد پیرزنا هم گناه دارن شاید تنهان

شادمانی همه جا پشت در است،در گشودن هنر است.

واقعا که...

توجه می کنن میگین بده و عیبه و باعث بی ادبی بچه هاست..

بی توجهی می کنن باز یه جور دیگه تاپیک می زنن.....

من که از خدامه پدرشوهر و مادرشوهر بی خیالم گاهی مسئولیت بچه ها را به عهده بگیرن که منم بتونم به سایر کارام برسم...

خودشو بزاره جای من چیکار می کنه....

من شاغلم و همیشه خدا مامانم بچه ها رو نگه میداشت..یکیشون که مدرسه ست...اون یکی دیگه رو...

یه روز مامانم برای پادرد و زانو دردش میره سراغ درمان و کارهای دیگه ش در مرکز استان مون که من بالجبار ناچار میشم دخترمو ببرم خونه مادرشوهرم..اونم نه از اول صبح...

اول صبح با خودم آوردمش اداره...

ساعتای 10 و نیم 11 بود که زنگ زدم...پدرشوهر گوشی رو برداشت...خلاصه..وقتی رفتم به در بسته خوردم..آی در زدم...آی در زدم...مگه درو باز کردند

خدا لعنتش کنه...

لایک نکنین. سپاس.....
شوهرش باید این قضیه رو کنترل کنه که معمولا مردا نمیتونن  تا زنشون حرف بزنه سریع جبهه میگیرن و ...

عمرا شوهرش به پدرش چیزی بگه اما قشنگ پا به پای هم حرص میخورن!اخه این چه کاریه این احترام گذاشتن!

عزیزم گاهی از یه زاویه دیگه نگاه کنیم فکر کنه اگر پدر خودشم بود همچین حسی داشت بازم  اونم پیر ...

درسته صحبت شما، اما واقعا برای پدر و مادر خودش هم خط قرمز میزاره و طبیعتا با اونها راحت تره، چون واقعا تربیت بچه ش مهمه براش و این رو هم بگم که بچه ش الحق و الانصاف تکه، واقعا از صحبت باهاش لذت میبری. تربیت بچه ش رو فدای هییییچ چیزی نمی کنه.

واقعا که... توجه می کنن میگین بده و عیبه و باعث بی ادبی بچه هاست.. بی توجهی می کنن باز یه جور دیگه ...

عزیزم...

حتما صحبت شما رو منتقل میکنم. کاش میشد نی نی سایتی ها کمک هم باشن😢