2777
2789
سلام دوستان
من یه دختر 8.5 ساله دارم. کلاس دوم دبستان
متولد مهر 1381 ولی هیچ کلوبی برای این سن وجود نداره.......................

یه دختر دو ساله هم دارم که از وقتی بار دار شدم مشکلات زهرا با ما شروع شد.................. الان هم هر روز رفتارش بدتر میشه................ هرچی بهش توجه میکنم فایده نداره............. اینقدر لجبازی و بدقلقی می کنه که از کوره در میرم.................... با خواهر کوچکش اصلا نمیسازه............. به هر بهونه ای راه میره و می زندش یا هر چزی که اون برمیداره به زور از دستش می کشه.............. کاری کرده اونم راه میره و موهاشو میکنه یا چنگش می ندازه.......................
بچه های شما هم لجبازی می کنن؟
چه رفتاری باهاشون می کنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر حضور یه رقیب جدیه سعی کنید به بچه کوچک تر کمتر توجه کنید در ضمن چون کم کم دخترتون به سن بلوغ نزدیک تر میشه حساس تر خواهد شد سعی کنید با یک روان شناس یا مشاور مدرسه اش صحبت کنید. راستی دختر بزرگتون قد و وزنش چنده ؟؟
CafeMom Tickers
2805
نه بابا زود نسیت بهترین کار رو شما کردین خوش به حالتون . من به خاطر شغلم که فکر می کردم استخدام رسمی خواهم شد صبر کردم وگرنه کاش وقتی پسرم 4 ساله بود اقدام می کردم حالا احساس می کنم کمی دیر شده؟؟
CafeMom Tickers
سلام عزیزم خوبی؟
به نظر منم بهترین فاصله سنی 3 الی 4 ساله ولی اگر تو این سن دومی را نیاری بهتره تا 8 سالگی بچه اول صبر کنی دختر من الان تو سن حساسیه از طرفی کلاس اول که دیگه خودت میدونی چقدر سخته....
نه میتونم به اون خوب برسم نه به کوچیکه....
باز شما تا دومی را بیاری پسرت بزرگتر شده و عقلش بیشتر می رسه راستی بچه کوچیک دوست داره؟؟؟
تا خدا چی بخواد مینا جان ؛البته من دختر خیلی دوست دارم هروقت هم تو خونه مطرح می کنم شوشو می گه نگو خدا خوشش نمیاد هر چی می خواد بشه فقط سالم باشه در ضمن اون کلا مخالف بچه دومه !
CafeMom Tickers
انشالا که خدا بهت یه دختر سالم و خوشکل بده دختر و پسر هیچ فرقی نمیکنه من دوست داشتم بچه دومم دختر باشه تا دخترم خواهر داشته باشه....
ولی هر چی خدا بخواد دعا کن سالم و صالح باشن دختر و پسریشون مهم نیست....
کارت تبریک نوروز یا تولد با عکس کودک شما روی کارت و *تخته شاسی*...... http://taghvim1390.persianblog.ir/post/9

تقویم کودک با عکس کودک شما ............http://taghvim1390.persianblog.ir

ارسال رایگان
الهم عجل لولیک الفرج
2810